Η αναζήτηση βρήκε 391 εγγραφές
- Δευ 01 Σεπ 2025, 12:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
@Dimitris_L4 I got my eyes on you που λενε στο χωριο μου.
Δεν σε ειδα ενθουσιασμενο για τον ανασα και ειχες πει για το στρουμπουλο αγορι οτι κατι ξερει. ΑΡΑ εχεις αλλη πληροφορια μαζι του /= ανασα4.
ΜΙΛΑ ΚΑΘΑΡΑ ΒΙΡΝΑ
Ωραιο το χωριο σου..εξελιγμενο...ναι ειπα οτι ξερει κτ το αγορι...δν ηταν ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 12:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Ετσι ειπε το αγορι ε??βρε τν Σταυρο ειναι κ χωρατατζης!!!Michael Scott έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 12:57 Στα σοσιαλ βλέπω άτομα να γράφουν για Μιτροβιτς... Στο μεταξύ ο Κολκας προ λίγου σε ερώτηση για Μιτροβιτς ή Ντεπάι γέλασε και ειπε "ποιος τα λεει αυτά ρε παιδια:" εννοώντας οτι προφανώς ειναι αρλούμπες
- Δευ 01 Σεπ 2025, 13:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Ανακαινισης Τουμπας..
Ενας ειναι στο καδρο τ ειπα κ το πρωι...
Ενας ειναι στο καδρο τ ειπα κ το πρωι...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 13:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Απ τον Τσαλοφ προτιμω και τν Τετε (της Κηφισιας)...ολοι ειναι καλυτεροι απο τν Τσαλοφ..
- Δευ 01 Σεπ 2025, 14:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Κ εγω που δε θελω να τν πιστεψω, τον πιστευω τν αδερφο..
Μια ερωτηση μονο θελω να κανω..επειδη αναφερετε τα λεφτα του Μιτροβιτς στην Αραβια..πιστευει καποιος οτι οταν φυγει απι εκει θα βρει συμβολαιο πανω απο 4-5 μυρια σε καποια ομαδα???οποτε μη λετε συνεχεια το ποσα επαιρνε...ο Γιοβιτς στη ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 14:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Οχι οι γ@@μημενες...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 14:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Δλδ οι αρδ δεν μπηκαν καθολου σημερα στο paokmania??? Τρομερα πραγματα να ερχεται παιχτης κ να μην εχει βρωμισει πουθενα...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 15:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Εμενα μου αρκει οτι προσπαθουν να φερουν φορ , πραγμα που σημαινει οτι καταλαβαινουν οτι δε βγαινει με Τσαλοφ..μακαρι να μη μεινουμε στην προσπαθεια!!
@blackzone44 Λες ρε σκυλε να κανουμε στν μπρεθγουειτ οτι μας εκανε αυτος περυσι??πλακα θα ειχε ε?
@blackzone44 Λες ρε σκυλε να κανουμε στν μπρεθγουειτ οτι μας εκανε αυτος περυσι??πλακα θα ειχε ε?
- Δευ 01 Σεπ 2025, 15:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Α ετς που λεμε κ στα μερη μου..κουβεντα να γινεται..Ορτζονικίδης έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 15:17 Παιδιά ο Ανάσας ΟΚ ακούστηκε από φίλο που έπεσε μέσα με κάθε ακρίβεια στο ζαφείρη. Είναι αξιόπιστη πληροφορία , ακόμα κι αν στραβώσει γιατί ο τύπος είναι "γειασου" θα επιβεβαιωθεί σαν στόρυ.
Ο Μίτροβιτς πώς προέκυψε?
- Δευ 01 Σεπ 2025, 15:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Επειδη γινεται της ποπης , ζητω συγγνωμη απο ολους, μπορει καποιος να πει ξανα ποτε ληγουν οι μεταγραφες για το big5?
Τελειωνουν οντως σημερα τα ξημερωματα?? Μου κανει εντυπωση που δν εκανε λαιβ κανενα σαιτ οπως καθε χρονο...
Τελειωνουν οντως σημερα τα ξημερωματα?? Μου κανει εντυπωση που δν εκανε λαιβ κανενα σαιτ οπως καθε χρονο...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 15:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Παιδιά ο Ανάσας ΟΚ ακούστηκε από φίλο που έπεσε μέσα με κάθε ακρίβεια στο ζαφείρη. Είναι αξιόπιστη πληροφορία , ακόμα κι αν στραβώσει γιατί ο τύπος είναι "γειασου" θα επιβεβαιωθεί σαν στόρυ.
Ο Μίτροβιτς πώς προέκυψε?
Εχει 4-5 μερες το γράφανε για τη ζελα, κ μετα βγήκαν κατι βοδια δικα μας ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 15:29
- Jump to forum
- Jump to topic
ποσα επαιρνε σε ρεαλ κ μιλαν?Developer4 έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 15:276 για 2 χρονια μαζι με τα μανατζερικά αν θυμαμαι καλά... Το δικό του 2.5...markos4 έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 15:25 Παιδιά το συμβόλαιο του Γιοβιτς στην αεκ μαζί με τα μπόνους είναι κοντά στα 3 εκατομμύρια το χρόνο;
Ισχύει αυτό το νούμερο;
- Δευ 01 Σεπ 2025, 15:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Εχει 4-5 μερες το γράφανε για τη ζελα, κ μετα βγήκαν κατι βοδια δικα μας στο twitter κ πετούσαν υπονοούμενα για μιτροβιτς Κ απο κατω αλλα βοδια να σιγοντάρουν.
Πλέον αν προσέξεις οπου κ να μπεις θα βρεις σχόλια που λενε μιτροβιτς έρχεται... για γέλια η φαση
Σορυ κιολας αλλα δννειναι κ ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 16:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Ξεκολληστε μωρε κ να επικεντρωθουμε στο στοχο μας να ερθει το φορ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 16:42
- Jump to forum
- Jump to topic
35 για εμας..9 για αρχη να αυξησουμε πιθανοτητες..