Η αναζήτηση βρήκε 391 εγγραφές
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 09:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Εγω θα πρότεινα να πάρουμε ολοι μια παστουλα να γλυκάθουμε γιστι καλες οι φήμες κ τα θελω αλλα επειδη κοβω να μην έρχεται τπτ αλλο μην εχουμε εδω κατάρες κ αφορισμούς μετα.
Προφανως ρε συ γι αυτο ξεκαθαρισα απο την αρχη οτι ειναι τρομερα δυσκολες περιπτωσεις αλλα για να μη δημιουργουνται ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 11:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Ευχαριστουμε Δημητρη για τις μεστες πληροφοριες σου,καλυτερα να μη πεις παραπανω,λιγο εμεινε εξαλλου.
Ο blackzone ειχε πει αν θυμαμαι καλα πως ο Λουτσε γουσταρει Avila.
Ο χοντρος δεν θυμαμαι ποια ονοματα ειχε πει για φορ.
Και τελος,ειναι αυτη φατσα για παικτη του ΠΑΟΚ ρε Μπιανκο;Πολυ φλουφλης ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 12:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Ντεσερς φερνει η βαζελα..καλο νεο θα πω εγω...Καπου διαβασα οτι χαλασε οριστικα ο Αντονι για Μπετις..
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 12:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Το δυσκολο δε γινεται να δυσκολεψει κ αλλο
...εγω θα τρωω τα νυχια μου μεχρι τελευταια στιγμη!!

- Κυρ 31 Αύγ 2025, 13:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω δν καταλαβαινω γτ τοση πρεμουρα με Μπακαμπου..34 χρονων ειναι, τραυματισμους σοβαρους εχει περασει..οκ θα μου πειτε απο Τσαλοφ ναι χιλιες φορες...αλλα νομιζω οτι υπαρχουν πολυ πολυ πολυ καλυτερες περιπτωσεις...
Επισης το μεγαλο θετικο ξανα λεω ειναι η καυλα του Γιωργη με την καλη εννοια οπως στν ...
Επισης το μεγαλο θετικο ξανα λεω ειναι η καυλα του Γιωργη με την καλη εννοια οπως στν ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 14:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Ακριβως πρεπει να ερθει φορ γτ δε βγαινει αλλιως...ειναι τοσο απλο...Με εναμιση φορ δε βγαινει μεχρι τν Γεναρη!!
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 15:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπα...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 16:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Χμμμμ. Οκ γιατι κατι τετοιο εφτασε στα αυτια μου. Ονομα που αν θυμαμαι καλα ειχε συζητηθει και περυσι.
Κοιτα αν δν κανω τρομερο λαθος, το ονομα της εναλλακτικης ειχε συζητηθει καποια στιγμη εδω...τωρα με τοσους γριφους σχωρα με αλλα το κεφαλι ειναι κουδουνι...Βραδακι θα δουμε αν εχουμε καποια ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 16:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ερωτηση ειναι μια. Περαν της δυσκολης περιοτωσης δουλευουμε καμια αλλη ή θα μεινουμε με τον Τσαλωφ δευτερο?
Φιλε εμαθα για δυο περιπτωσεις οι οποιες ειναι,εξισου δυσκολες..τωρα αν παμε απλα να κανουμε ολ ιν σε εναν απο τους 2 ή αλλιως τπτ δν το ξερω ειλικρινα..κ αυτο απο σποντα εφτασε στα ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 16:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα βγαλουμε ολα τα ονοματα σε 2-3 μερες...λιγο υπομονη..ο κουλιανος σε ενα σχολιο στο φου μπου ενος φιλου του απαντησε οτι μεχρι αυριο,κατι θα εχουμε λογικα!!!
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 16:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ερωτηση ειναι μια. Περαν της δυσκολης περιοτωσης δουλευουμε καμια αλλη ή θα μεινουμε με τον Τσαλωφ δευτερο?
Φιλε εμαθα για δυο περιπτωσεις οι οποιες ειναι,εξισου δυσκολες..τωρα αν παμε απλα να κανουμε ολ ιν σε εναν απο τους 2 ή αλλιως τπτ δν το ξερω ειλικρινα..κ αυτο απο σποντα εφτασε στα ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 19:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Χαχαχαχαχαχχα....θα πνιγω ρε μλκHayate έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 19:21Τι εννοείς ξέρεις κάτι ή προσωπική επιθυμία???Dimitris_L4 έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 19:20 Παμε να κερδισουμε τ ματς κ με ηρεμια να ασχοληθουμε με το.φορ!!!
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 22:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Τιποτα νεοτερο...δν εχει αλλαξει κτ..περιμενουμε να μας ευνοησουν οι καραμπολες μια φορα κ εμας!!!embuji έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 22:36 Δημητρη μπορεις να δωσεις κανα τυρακι γυρω γυρω; Οχι για να βρουμε τον φορ αλλα για το αν παει καλα η διαδικασια;
- Δευ 01 Σεπ 2025, 09:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Dimitris τι έγινε. ?? Δεν έχεις κάτι νεότερο???
Σας ειπα κ το βραδυ παιδια...περιμενουμε..τα λεφτα ειναι πανω στο τραπεζι κ περιμενουν..απλα ευελπιστουμε να μας ευνοησουν οι καραμπολες..δεν εχω κτ αλλο να σας πω κ ουτε θελω να δινω ελπιδες κλπ κλπ..ΑΝΑΜΟΝΗ..Μακαρι να δουλευουν κ κτ αλλο κ να μη ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 10:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Dimitris τι έγινε. ?? Δεν έχεις κάτι νεότερο???
Σας ειπα κ το βραδυ παιδια...περιμενουμε..τα λεφτα ειναι πανω στο τραπεζι κ περιμενουν..απλα ευελπιστουμε να μας ευνοησουν οι καραμπολες..δεν εχω κτ αλλο να σας πω κ ουτε θελω να δινω ελπιδες κλπ κλπ..ΑΝΑΜΟΝΗ..Μακαρι να δουλευουν κ κτ αλλο κ ...