Η αναζήτηση βρήκε 637 εγγραφές

Return

από paokspren
Τετ 03 Δεκ 2025, 23:50
Jump to forum
Jump to topic

Re: Οαρης - ΠΑΟΚ 1-1 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

Εξοργιστικό να διαβάζεις εδώ μέσα ότι ο Παπαπέτρου δεν είχε δόλο. ΟΛΑ τα σφυρίγματα του που διορθώθηκαν από το VAR ήταν κατά μας. ΟΛΑ!

Στο γκολ του Γιακουμάκη πανικοβλήθηκε γιατί δεν ήξερε πως να το ακυρώσει. Πρώτη φορά βλέπω διαιτητή να μπαίνει γκολ και να μην δίνει τίποτα.

Μπράβο στην ομάδα που ...
από chrisg4
Πέμ 04 Δεκ 2025, 00:13
Jump to forum
Jump to topic

Έχω πάρα πολύ καιρό να εκνευριστώ τόσο πολύ με διαιτησία.

Όλα τα λεφτά ήταν ένα φάουλ έξω από την περιοχή του σκουληκιού σε κλέψιμο μας στο ημικύκλιο, που δεν κατάλαβε ούτε καν ο παίχτης τους γιατί το πήρε, κάπου στο 90 . Τόσο άγχος από διαιτητή να βγει αποτέλεσμα σπάνια βλέπεις .

Αυτό είναι το ...
από The_Analyst_4
Πέμ 04 Δεκ 2025, 02:25
Jump to forum
Jump to topic

Περί διαιτησίας όλη η συζήτηση μπορεί να γίνει μόνο σε έναν άξονα με βάση την επιρροή και όχι τις μεμονωμένες αποφάσεις. Θα εξηγήσω τι εννοώ.

Ο Παπαπέτρου σήμερα φάνηκε ότι είχε στο μυαλό του να μην του καταλογίσουν ότι έπαιξε ΠΑΟΚ. Για να το πετύχει αυτό σε κανονική ροή τα έχει δώσει όλα κόντρα ...
από ΑποστόληςΑ
Πέμ 04 Δεκ 2025, 11:52
Jump to forum
Jump to topic

Και μονο ότι κουβεντιαζε με τους παίκτες (κυρίως του αρη) σε όλη την διάρκεια του αγώνα δείχνει την κατάσταση του..
Στην πάσα του Ταισον είναι αδύνατον να πάρει θέση το βαρ. Δεν υπάρχει κάμερα στην ευθεία.
Εκτός κι αν είναι κάτι εξωφθαλμο.
...

Στο replay, που βλέπει ο VAR, φαίνεται καθαρά ότι ο ...
από ramboutla
Τετ 04 Φεβ 2026, 23:19
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 0-1,MVP-Σχόλια &Παραλειπομενα

Ο Ευαγγέλου ξεβρακωνεται πλήρως στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου με την κεφαλιά του Μιχα στο δοκάρι. Ενώ δεν υπάρχει κανένα φάουλ σφυρίζει πριν την κεφαλιά για να καθαρίσει την φάση. Ένας νορμάλ διαιτητής θα την αφηνε να εξελιχθεί και θα σφυριζε το φάουλ 3-4 δευτερόλεπτα μετά για να εχει το ...
από thomas Murg
Πέμ 05 Φεβ 2026, 10:54
Jump to forum
Jump to topic

Το κοράκι χθες μας έκανε φοβερή ζημιά σε όλα τα επίπεδα.
Μάσησε στο θέατρο και έδωσε ουκ ολίγα ανάποδα ή υπερβολικά σφυρίγματα με κάποια από αυτά να προσφέρουν δυνατότητα γιόμας στον βάζελο ή να στερούν από μας εκδήλωση ή ολοκλήρωση επιθετικής προσπάθειας. "τι σταματάς τη φάση ρε μλκ με το δοκάρι ...
από marsantos
Πέμ 05 Φεβ 2026, 11:02
Jump to forum
Jump to topic

Δίνει τοι κοράκι κίτρινη στον Κέννυ και τον αναγκάζει να παίζει προσεκτικά για 70 λεπτά. Σε ίδια φάση που κάνει ο Καλάμπρια στον Μπάμπα απλό φάουλ. Έβαλε την κίτρινη στον πάτο του.
...

Εν τω μεταξύ και στο πέναλτι έπρεπε να φάει κίτρινη ο Καλάμπρια. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η κλωτσιά στο ύψος ...
από dikomou01
Σάβ 25 Απρ 2026, 22:25
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-ΟΦΗ Τελικός Κυπέλλου 25/04 20:30 Cosmote Sports 1

ρε ΜΑΛΑΚΕΣ χασαμε ενα κυπελλο, θα κανουμε πουτανα την ομαδα? ολα σας φταινε . αντε ξεκολατε. ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ
από Vet_eranos
Σάβ 25 Απρ 2026, 22:31
Jump to forum
Jump to topic

Σοβαρευτείτε αρκετοί αφοριστικοι εδώ μέσα..

Ναι τους κάναμε μάγκες

Ναι είμαστε χώμα

Κλείδωστε το, δεν έχει νόημα η τουλαχ όσοι γράφετε ρίξτε παλμούς πρώτα κ μετά γράψτε .
από AntoniosK
Σάβ 25 Απρ 2026, 22:35
Jump to forum
Jump to topic

Λοιπόν είμαι εδώ μέσα από το 2009...
Πάντα κρατώ μια ψυχραιμία σε αυτά που γράφω...
Σήμερα δε μου αφήνετε περιθώριο. ΟΧΙ η ομάδα...
Όλοι εσείς εδώ μέσα, οι οποίοι βρίζετε αυτούς που μέχρι πριν 2 μήνες αποθεώνατε.
Ρε γελοίοι...αν τα παιδιά σας αποτύχουν σε εξετάσεις έτσι θα τους αντιμετωπίσετε;
Όλοι ...
από gpap5
Σάβ 25 Απρ 2026, 22:37
Jump to forum
Jump to topic

τώρα είναι τα νεύρα τεντωμένα. Προσοχή στην επιστροφή όσων πήγαν Βόλο και πρέπει να επιστρέψουν νυχτιάτικα και με τόση στεναχώρια.
Δεν θέλει άγχος στην οδήγηση.

Έχουμε καιρό για αυτοκριτική από αύριο.
Προσοχή στο δρόμο και καλή επιστροφή σε όλους.
από Dimitrisou
Σάβ 25 Απρ 2026, 22:48
Jump to forum
Jump to topic

Λοιπόν είμαι εδώ μέσα από το 2009...
Πάντα κρατώ μια ψυχραιμία σε αυτά που γράφω...
Σήμερα δε μου αφήνετε περιθώριο. ΟΧΙ η ομάδα...
Όλοι εσείς εδώ μέσα, οι οποίοι βρίζετε αυτούς που μέχρι πριν 2 μήνες αποθεώνατε.
Ρε γελοίοι...αν τα παιδιά σας αποτύχουν σε εξετάσεις έτσι θα τους αντιμετωπίσετε ...
από van rooy
Σάβ 25 Απρ 2026, 22:54
Jump to forum
Jump to topic

...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...

ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΑΕΤΕ έχεις τυλιξει τη καρδιά μου την ψυχή μου και το μυαλό μου.

Όταν βρίζεις έναν που ανήκει στην οικογένεια του ΠΑΟΚ τότε το εγώ σου το έχεις πιο ψηλά από την ομάδα.
από omerta76
Σάβ 25 Απρ 2026, 22:56
Jump to forum
Jump to topic

Να τους βρίσουμε όλους λοιπόν γιατί χάσαμε από ομάδα τσίρκο που από το 50 ήταν κάθε 2 λεπτά κάτω, με 1 ευκαιρία από το 50 και μετά. Εντάξει πίκρα, στενοχώρια, ντροπή αλλά τον μπούλο όλοι; Και ο πρόεδρος και ο Ραζβάν και οι παίχτες και οι γιατροί και οι γυμναστές; Και ποιος να μείνει;
Έχουμε ζήσει ...