Η αναζήτηση βρήκε 637 εγγραφές

Return

από hawklord
Σάβ 10 Ιαν 2026, 20:32
Jump to forum
Jump to topic

Re: Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ 10/1/26 19:30, Cosmote Sport 1 HD

Για ποιο λόγο οι Βοϊδοβλαχοι δεν μας έδωσαν ούτε μεμονωμένα εισιτήρια; Νομίζω οι πουτανες με τα κίτρινα πήρανε κανονικά. Και οι δύο τους. Βλέπω το ματς σε ξενοδοχείο στην Πόλη και με ρωτάνε γιατί φωναζω
από pilotos
Κυρ 01 Φεβ 2026, 20:49
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟΣ 01/02 - 19:30 NOVASPORTS PRIME

Αγκάλιασαν το μαύρο σου το χρώμα
από πολύ πολύ μικρά παιδιά
και λάτρεψαν τα πένθιμα φτερά σου
και σ ακολούθησαν πιστά.

Ηταν μια μέρα τέλη του Γενάρη
που φύγανε τ’αδέρφια εκεί ψηλά
δικεφαλέ μου πάντοτε να ξέρεις
στην μνήμη μας αιώνια
από Taseos
Δευ 02 Φεβ 2026, 08:43
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Πανσερραϊκός 4–1, MVP - Σχόλια & παραλειπόμενα

Λίγο πιο ήρεμα ψυχολογικά σήμερα, να πω ότι δυστυχώς με αφορμή αυτό το γεγονός ακούστηκε η επικοτερη συνθηματαρα του ΠΑΟΚ ασταμάτητα σχεδόν ένα ημίχρονο και βάλε. Δεν ξέρω τι συναρπάζει στο να προμοτάρει σε κάθε σύνθημα ότι είσαι μάγκας επειδή ΠΑΟΚ εκδρομές ναρκωτικά και στην καλογρεζα σοκιμεσες και ...
από Taseos
Κυρ 22 Μαρ 2026, 21:08
Jump to forum
Jump to topic

Re: Βόλος-ΠΑΟΚ 2-1, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα

Έχω χάσει από τον Βούλγαρο έναν τελικό κυπέλλου κ, μια έξοδο στο τσουλου και σήμερα εκείνο εύκολο μετά για πρωτάθλημα. Τράβα φυγε από τη ζωή μας ρε. Φτάνει

Η μόνη ομάδα που όλοι οι τραυματίες θέλουν ένα δίμηνο αποθεραπεία
από Aswitz
Κυρ 22 Μαρ 2026, 22:04
Jump to forum
Jump to topic

Ήμουν μέσα και έκατσα μετά το τέλος να χειροκροτήσω την ομάδα γιατί δεν μου έβγαινε να κάνω κάτι άλλο. Ταυτόχρονα όμως κάποιοι δεν τιμάνε τη φανέλα όσο παίζουν και νομίζουν ότι παίζουν στον Παναξιακό.
από zoran
Κυρ 22 Μαρ 2026, 23:15
Jump to forum
Jump to topic

Το χειρότερο δεν είναι βέβαια η γκέλα αλλά η ήττα

Για φαντάσου να κοστίσει ο ένας βαθμός που χάσαμε
από Τρικυμίας
Κυρ 19 Απρ 2026, 18:47
Jump to forum
Jump to topic

Re: AEX - ΠΑΟΚ Κυριακή 19/4, 18:00 Cosmote Sport 2 HD

Κύπελλο όπως μπορείς και εννοείται τρίτος, δεν υπάρχει κανένας λόγος να χαλάμε τις καρδιές μας με προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ. Χρόνος υπάρχει για διορθωτικές κινήσεις αλλά εννοείται ότι δεν θα γίνουν όπως δεν έγιναν τα προηγούμενα χρόνια. Θαύματα α λα 2024, η μοναδική ομάδα που πήρε πρωτάθλημα ...
από Τρικυμίας
Κυρ 19 Απρ 2026, 18:52
Jump to forum
Jump to topic

Re: AEX - ΠΑΟΚ Κυριακή 19/4, 18:00 Cosmote Sport 2 HD

Δεν είναι το πρόβλημα τα 100, κι εμείς το πήραμε στα 100 τους. Το πρόβλημα είναι ότι είσαι στάσιμος ενώ οι άλλοι συνήλθαν.
από Mitsospaoki4
Κυρ 03 Μάιος 2026, 12:47
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - ολυμπιακός Κυριακή 03/05 19:00 Novasports Prime

Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς!

Τι και αν φέτος η προσγείωση ήταν πολύ απότομη, οφείλει η ομάδα επιτέλους να δείξει σημάδια αντίδρασης και να κλείσει την χρονιά με όσο γίνεται πιο ελπιδοφόρο τρόπο.

Οι παίχτες το οφείλουν στον κόσμο και σε αυτούς που έχασαν την ζωή τους για να είναι ...
από Γερασίμου
Κυρ 17 Μάιος 2026, 20:50
Jump to forum
Jump to topic

Re: Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 2-2, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα

Η σεζόν έκλεισε όπως άρμοζε στον φετινό ΠΑΟΚ. Με ΑΥ-ΤΟ-ΚΤΟ-ΝΙ-Α.
Χαρίσαμε το πρωτάθλημα, μετά το κύπελλο και στην τελευταία βραδιά και την δεύτερη θέση-Ch.L.
Ιβάν ξύπνα, από σήμερα το βράδυ χρειαζόμαστε ριζικές τομές ΣΕ ΟΛΑ. Βάλε ανθρώπους που ξέρουν από ποδόσφαιρο και όχι αλεξιπτωτιστές. Η Μαρία ...
από geobila
Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:12
Jump to forum
Jump to topic

Ας μας εξηγήσει κάποιος γιατί ήταν στημένο. Πως στήθηκε;

Όταν το παίρνουμε εμείς είναι μάγκικο αλλά όταν το παίρνουν άλλοι είναι στημένο;
από deathmassious
Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:27
Jump to forum
Jump to topic

Είμαι από αυτούς που δεν τρελαινόταν με την ιδέα της δεύτερης θεσης για διάφορους λόγους. ΌΜΩΣ: από τη στιγμή που το μόνο που σου κάνει είναι η νίκη και η ισοπαλία με την ήττα είναι ένα και το αυτό, ΓΙΑΤΙ ΣΚΑΤΑ ΔΕΝ ΑΝΕΒΗΚΕ Ο ΠΑΒΛΕΝΚΑ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΟΡΝΕΡ, ΘΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;

Γιατί αν ...
από Amsterdamer_87
Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:28
Jump to forum
Jump to topic

geobila έγραψε: Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:12 Ας μας εξηγήσει κάποιος γιατί ήταν στημένο. Πως στήθηκε;
Αυτα περι στημενου εν γνωσει μας ειναι κουραφεξαλα..
Απο την στιγμη που βαλαμε τριτο γκολ δεν υπαρχει ουτε υποψια μιλημενου απο εμας..
Οσον αφορα ΚΕΔ και ΕΠΟ ολα ειναι πιθανα !!!
από george188
Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:43
Jump to forum
Jump to topic

Μέσα σ όλα θα ήθελα να μάθω σε ποιον από τους άλλους 3 θα ακυρωναν το 1-3 σε φάση που εξαρχής ο καλαμπρια τραβάει το ντελια. Άι σιχτιρ και σεις
από makispaspartou
Δευ 18 Μάιος 2026, 10:32
Jump to forum
Jump to topic

για μένα σωστά ακύρωσε το γκολ και σωστά δεν έδωσε το πέναλντι

Το πέναλντι συζητήσιμο αν και δεν γνωρίζω ακριβώς αν ο κανονισμός λέει κάτι για σουτ που έχει πορεία προς την εστία.
Το γκολ του Ντέλια όμως δεν ακυρώνεται ποτέ. Δεν πρέπει καν το ΒΑΡ να φωνάξει τον διαιτητή γιατί από τη μία έχουμε ...