Η αναζήτηση βρήκε 50 εγγραφές
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 23:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Μπορεί να είχε free rides με το ελικόπτερο ο Ντέλιας.
Αποδείξτε το αντίθετο.
Εγω έξυπνε και πνευματώδη φιλε μου δεν μπορω να αποδείξω τίποτα και γι αυτό λέω ότι δεν ξέρω τι πραγματικά έγινε και ότι όλα είναι υποθέσεις. Υποθέτω όμως εσυ γνωρίζει πέραν κάθε αμφιβολίας τι έγινε ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 23:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Μόνο εγώ ξέρω τι έγινε. Ο Ντέλιας ήθελε να φύγει όπως και δήποτε. Ο Ιβαν του είπε σου δίνω 1,8 για να μείνεις.
Ο Ντέλιας ανένδοτος. Δεν μπήκε ποτέ στο αεροπλάνο για στουτγκάρδη. Στην προπόνηση σε μια κόντρα με τον Μέιτε χτύπησε στο κεφάλι. Δεν θυμόταν τι έγινε. Νόμιζε οτι ήταν ένα χρόνο πριν.
Πήρε ...
Ο Ντέλιας ανένδοτος. Δεν μπήκε ποτέ στο αεροπλάνο για στουτγκάρδη. Στην προπόνηση σε μια κόντρα με τον Μέιτε χτύπησε στο κεφάλι. Δεν θυμόταν τι έγινε. Νόμιζε οτι ήταν ένα χρόνο πριν.
Πήρε ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 16:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Άλλη μια μέρα χωρίς ανανέωση Ντέλια, χωρις φορ, χωρίς χαφ και χωρίς στόπερ.
Με αγορές ως τώρα 2 εκατομμύρια ευρώ.
Με αγορές ως τώρα 2 εκατομμύρια ευρώ.
- Παρ 01 Αύγ 2025, 22:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Με δισεκατομμυριούχο πρόεδρο , περιμένουμε τα ευρωπαϊκά έσοδα μπας και φέρουμε παίκτες ;
Για ακόμη μια χρονιά τα ίδια και τα ίδια.. Τίποτα στον πλανήτη ΠΑΟΚ δεν αλλάζει.
Και αποκλεισμοί να έρθουν , η χρονιά δεν βγαίνει με αυτό το ρόστερ.
Για ακόμη μια χρονιά τα ίδια και τα ίδια.. Τίποτα στον πλανήτη ΠΑΟΚ δεν αλλάζει.
Και αποκλεισμοί να έρθουν , η χρονιά δεν βγαίνει με αυτό το ρόστερ.
- Παρ 01 Αύγ 2025, 22:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Επίσης έχεις περισσότερες πιθανότητες να μπεις στην καλύτερη διοργάνωση αν έχεις τους παίκτες,
Κάθε χρόνο τα ίδια , αλήθεια βαρέθηκα.
Πας στην κρασνονταρ χωρίς φορ, πας με τη μαλμε χωρίς φορ και χωρίς χαφ, πας με τη Λέφσκι με παικτες Αστείους και φορ τον Κουτσια, πας στην Κροατία με τη Χάιντουκ ...
Κάθε χρόνο τα ίδια , αλήθεια βαρέθηκα.
Πας στην κρασνονταρ χωρίς φορ, πας με τη μαλμε χωρίς φορ και χωρίς χαφ, πας με τη Λέφσκι με παικτες Αστείους και φορ τον Κουτσια, πας στην Κροατία με τη Χάιντουκ ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 11:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Πέταξε το πουλάκι για ακόμα μια εξαιρετική περίπτωση κεντρικού αμυντικού (και) με μεταπωλητική αξία.john4serres έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 11:27 O Erlic στην Midtjylland.
Δανεικός με υποχρεωτική οψιόν αγοράς 5,000,000 €
Αλλά κατ’ άλλα υπάρχει διάθεση επένδυσης φέτος!
Ποιος κοροϊδεύει ποιον δεν ξέρω, πραγματικά..
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 11:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Το βασικό προσόν του Γιακουμάκη είναι ένα. Μπορεί να ρθει δανεικός.
Στον ΠΑΟΚ της αυτάρκειας το πρώτο που κοιτάμε είναι να την βγάλουμε όσο πιο οικονομικά γίνεται.
Ποδοσφαιρικά χαρακτηριστικά, αν ταιριάζει στα θέλω του προπονητή, κλπ, έχουν την σημασία τους αλλά σε δεύτερο χρόνο.
Δεν είναι τόσο ...
Στον ΠΑΟΚ της αυτάρκειας το πρώτο που κοιτάμε είναι να την βγάλουμε όσο πιο οικονομικά γίνεται.
Ποδοσφαιρικά χαρακτηριστικά, αν ταιριάζει στα θέλω του προπονητή, κλπ, έχουν την σημασία τους αλλά σε δεύτερο χρόνο.
Δεν είναι τόσο ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 12:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Μεγάλη αδυναμία σε ελεύθερους και δανεικούς ο Λουτσέσκου. Όσοι έχουν μεγάλες ρήτρες, συμβόλαια και η ομάδα δεν τους αφήνει να φύγουν εύκολα, δεν ταιριάζουν στα θέλω του.
- Τετ 06 Αύγ 2025, 15:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Michy Batshuayi
Το Βέλγιο έχει καλύτερη εθνική από την Ελβετία
https://www.transfermarkt.gr/michy-bats ... ler/179184
Το Βέλγιο έχει καλύτερη εθνική από την Ελβετία

https://www.transfermarkt.gr/michy-bats ... ler/179184
- Τετ 06 Αύγ 2025, 16:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν μιλάμε για Μπερίσα καί Σιφουέντες, ελπίζω να έχουν την ίδια κατάληξη με τους υπόλοιπους φετινούς χρησμούς του πάτερ
- Τρί 12 Αύγ 2025, 13:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Επισης η μεταφραση απο το ΑΙ στην απαντηση του προεδρου ειναι Αυτος δεν εστειλε (Ο ΠΑΟΚ;) και οχι Δεν τον εστειλα οπως γραφουν στο sdna. Εκτος και αν ξερουν τσεχικα. 

- Πέμ 14 Αύγ 2025, 18:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Και εγω προσπαθω να τον ψυχολογησω. Απο την μια λεω δεν μπορει να ειναι τοσο ασοβαρος και λεει τετοια πραγματα αν υπαρχει εστω σύγκλιση των δυο ομαδων. Απο την αλλη λεω μονο κανας Μπεος θα καθοταν να μαλωνει με δημοσιογραφους στα σοσιαλ.
Δεν ξερω, θα ειναι κριμα παντως να μην γινει. Εχουμε τον ...
Δεν ξερω, θα ειναι κριμα παντως να μην γινει. Εχουμε τον ...
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 18:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο άνθρωπος ζυγίζει την κατάσταση. Είναι προφανώς σε δυσχερή θέση. Για μένα άλλη λογική εξήγηση πέρα από το "θα εξαντλήσω κάθε περιθώριο να σας δαγκώσω ως εκεί που πιστεύω ότι με παίρνει, να μη μου ζαλίζουν κι οι οπαδοί τ' αρκίντια" δεν υπάρχει. Τώρα, το πόσο προτίθεται ο Ιβάν να υπομείνει το ...
- Τρί 15 Ιούλ 2025, 16:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Σε αυτό το σημείο να θυμίσω πως δημοσιογράφοι όπως πχ ο Βέργης, εκφραζοντουσαν χυδαία για τον Λουτσέσκου σε κείμενα γεμάτα ειρωνεία.
Ο συγκεκριμένος πχ όχι απλά δεν καταδικάζεται από την ΠΑΕ αλλά δουλεύει σε μέσο του Ιβάν.
Και εδώ διαφορετική άποψη φίλε Mingus?
Φαντάζομαι εκτιμάς απεριόριστα ...
- Τρί 15 Ιούλ 2025, 17:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Άσε ξέρω… έχεις διαφορετική άποψη, αλλά στο Παοκμανια είναι ποινικοποίημεμη και θίγεσαι. Μας τα ξαναπες.