Η αναζήτηση βρήκε 50 εγγραφές

Return

από joshua
Τρί 08 Ιούλ 2025, 15:30
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Πόσο τραγικο είναι και για τον Ιβάν και για τον Μυστακιδη να διαβάζουμε για συντονιστικες και εκπροσώπους συνδέσμων...
από beyes4
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 00:31
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέο Γήπεδο

Σας βρωμαει το ενα και σας ξυνιζει το αλλο.Τι επρεπε να κανει ο μυστακιδης,να παραδωσει τα χρηματα σε μετρητα στον ΑΣ;
Κανετε λες και μας βρηκε μεγαλο κακό που εμφανίστηκε καποιος οικονομικα δυνατοτερος απο τον Σαββιδη.Ηρεμια και υπομονη.
από tenten4GT
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 00:34
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέο Γήπεδο

Δεν με ενδιαφέρει ποιος θα κάνει το νέο γηπεδο ,θέλω να είναι έτοιμο το συντομότερο δυνατόν .δεν με ενδιαφέρει ποιος θα είναι πρόεδρος στον ΠΑΟΚ ο Ιβάν ή ο Μυστακίδης ή ο ελον μάσκ,θέλω τον πιο πλούσιο του κόσμου κ να είναι απικο πάνω από την ομάδα .ΟΛΟΙ αυτοί που είναι κ θα έρθουν στον ΠΑΟΚ είναι ...
από Nikodiai
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 14:23
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Προσωπικά το βρίσκω τραγικο να γίνεται τοσο είδηση ότι ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ βρίσκεται στο γήπεδο μια τυχαία Πέμπτη.

Δείχνει ότι οι απαιτήσεις από πρόσωπα έχουν φτάσει πάτο.
από Special 4
Κυρ 13 Ιούλ 2025, 19:45
Jump to forum
Jump to topic

Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)

@Equalizer κρατάω ότι κατά την άποψη σου, o Σαββίδης δεν έκανε το γήπεδο έως το 2026, όπως είχε υποσχεθεί, επειδή δεν μπορούσε ή δεν μπορεί και όχι επειδή δεν θέλει ή δεν ήθελε.

Εγώ αυτό κατάλαβα ότι λες.

Πάντως ποτέ ο Σαββιδης δεν είπε ότι δεν το έκανε το γήπεδο μέχρι τώρα, επειδή δεν ...
από Patron
Τρί 22 Ιούλ 2025, 15:14
Jump to forum
Jump to topic

Mīngus έγραψε: Τρί 22 Ιούλ 2025, 15:04 Σηκώνεται ελικόπτερο να την πάει Βίλα Γαλήνη.
Με Βαλκυρίες μουσική υπόκρουση
από Tolaros
Τρί 22 Ιούλ 2025, 18:27
Jump to forum
Jump to topic

Re: Kυριάκος Κυριάκος

Πλήρωσε την δήλωση που όπως φαίνεται θα στοιχίσει πολλά εκατομμύρια στο αφεντικό, αν θέλει να συνεχίσει να είναι ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ.
Δε γίνεται 26 χρόνια στην ομάδα,τα 13 με Ιβάν να έχει τέτοια αντιμετώπιση, μετά από μια δήλωση,που όπως φαίνεται δεν έπρεπε να ειπωθεί δημόσια,αλλά είχε συζητηθεί ...
από joshua
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 15:21
Jump to forum
Jump to topic

Πραγματικά αναρωτιέμαι ωρες ωρες αν κάποιοι είναι ΠΑΟΚ η Σαββιδης η Άγγελος η Γκαρσια κοκ. Δηλαδή ρε παλικάρια ΑΝ και το τονίζω, ΑΝ ο Ιβαν δεν μπορέσει να επανέλθει ποτέ οικονομικά σε επίπεδο να ανταγωνιστεί τους αντιπαλους μας και έρθει μια πρόταση από τον Φουφουτοβιτς ,που μπορεί να τεκμηριώσει ...
από arrwstos
Δευ 28 Ιούλ 2025, 14:01
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ νομίζω ότι όλες τις πλευρές τις συμφέρει να δοθεί το γήπεδο στον Ιβάν.
Με ξεκάθαρες ρήτρες και πρόβλεψη έκπτωσης σε περίπτωση μη τήρησης του χρονοδιαγράμματος.
Ο ΑΣ αν όλα πάνε καλά θα έχει αυτά που θέλει. Αν όχι θα πάρει τις ρήτρες (τις οποίες λογικά θα διαπρεγματευτεί) και σε περίπτωση ...
από Blackgr4
Τρί 29 Ιούλ 2025, 12:51
Jump to forum
Jump to topic

Και τελικά που καταλήγουμε; Γιατί αν δεις την κατάληξη και προχωρήσεις προς τα πίσω, μπορείς να βγάλεις διάφορα συμπεράσματα.

Γήπεδο γιοκ. Με ευθύνη του ΑΣ. Έτσι ισχυρίζεται η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Έπεσαν οι μάσκες λένε. Οκ έπεσαν θα πω και εγώ.

Τρία χρόνια που δεν προχώρησε το γήπεδο; Ποιος ευθύνονταν ...
από sn0ufel4
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 10:27
Jump to forum
Jump to topic

O ΑΣ πάντως δε ζήτησε εγγυητική

Εγγυήσεις ότι υπάρχουν λεφτά ζήτησε

Σορυ που παρεμβαίνει ένας αντιπαοκτσης που γουστάρει sugar daddy
από joshua
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 17:25
Jump to forum
Jump to topic

Ρε με τι περισσεια ευκολια αποκαλειτε τους αλλους λιγουρια...
από Odi
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 17:34
Jump to forum
Jump to topic

Ρε με τι περισσεια ευκολια αποκαλειτε τους αλλους λιγουρια...

"Λιγούρια".
"Τρύπιοι"
"Κακομαθημένοι έφηβοι που θέλουν μόνο μεταγραφές".
"Όχι πραγματικοί οπαδοί του ΠΑΟΚ, αλλά πελάτες".
"Άνθρωποι χωρίς αξίες, ηθική και ιδανικά".
"Ουστ"

Όλα αυτά ειπώθηκαν σήμερα μόνο.

Ουστ είπε για εμένα ...
από nunies4
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 17:48
Jump to forum
Jump to topic

Είναι λες και έχουμε βάλει το δίσκο σε λουπα και ΟΛΟΙ, από όλες τις πλευρές επαναλαμβάνουμε τα ίδια πράγματα.
Λες και πρόκειται να πείσει κάνεις κανέναν
από bane1980
Παρ 01 Αύγ 2025, 22:55
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ υποπτεύομαι ότι τα βαριά χαρτιά δεν έχουν πέσει ακόμα στο τραπέζι...

Επίσης, ότι εμείς τρωγόμαστε και τρώμε τα λυσσακα μας εδώ πέρα, ενώ δεν ξέρουμε ούτε το 10% του τι παίζεται και έχει παιχτεί.

Ή του τι μπορεί να έρχεται.

Υπομονή, ηρεμία και όχι φανατισμός.