Η αναζήτηση βρήκε 133 εγγραφές

Return

από omerta76
Σάβ 13 Σεπ 2025, 07:50
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Ότι και να λεμε, από τη στιγμή που "έψαχναν" για ακόμη έναν επιθετικό, σημαίνει ότι διαπίστωσαν κενό εκεί! Δεν θα βαφτίσουμε το ψάρι κρέας για να μην κάνουμε κριτική. Η μη απόκτηση φορ είναι αποτυχία.

Αλλά κάποιοι αυτά θα τα ξεχάσουν στην πρώτη γκέλα, και θα τα χώσουν στον Λουτσεσκου που "δεν ...
από omerta76
Τετ 17 Σεπ 2025, 20:19
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu V

Όλοι πήγαν για πενταήμερη σήμερα για να φάνε σουβλάκια, απαράδεκτοι! Και πρώτος ο Λουτσέσκου, κρίμα γιατί επειδή έχει δει ότι η Λιβαδειά φέτος δεν μασάει πίστευα ότι θα πάει υποψιασμένος!!

Κακή βραδιά που δεν ξεπλένεται εύκολα
από omerta76
Πέμ 18 Σεπ 2025, 18:33
Jump to forum
Jump to topic

Re: 16. Tomasz Karol Kędziora

Λείπει ο ηγέτης στόπερ σε παραγωγική ηλικία. Ο Κουλιεράκης ήταν σε ηλικία που δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε, Ο Λοβρέν είναι μεγάλος. Τόσοι παίκτες υπάρχουν ανάμεσα στους δύο. Δηλαδή έναν ποιοτικό σέντερ μπακ με προσωπικότητα 27-32 χρόνων ωστε να είναι στα μέτρα μας οικονομικά. Δεν μπορούμε να ...
από omerta76
Σάβ 20 Σεπ 2025, 21:35
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Και κλασικά θα την πέσουμε στον Λουτσεσκου...Μην ακουμπήσουμε την ιερή αγελάδα που άφησε την ομάδα χωρίς επιθετικό, αριστερό εξτρέμ και χαφ από τον Γενάρη.
από omerta76
Κυρ 21 Σεπ 2025, 07:23
Jump to forum
Jump to topic

Καλά είναι αστείο να τα ακούει ο Λουτσεσκου για χθες όταν κάποιοι σημάδευαν στο γάμο του Καραγκιόζη ή όταν ο Οζντοεφ δεν μπορεί να δώσει μια σωστή πάσα στα 3 μέτρα ανενόχλητος!

Η ομάδα έχει χτυπητά κενά για να παίξει ποδόσφαιρο σύγχρονο: δεν έχει παίχτη να βγάλει με ηρεμία τη μπάλα από την περιοχή ...
από omerta76
Κυρ 21 Σεπ 2025, 08:45
Jump to forum
Jump to topic

Καλά είναι αστείο να τα ακούει ο Λουτσεσκου για χθες όταν κάποιοι σημάδευαν στο γάμο του Καραγκιόζη ή όταν ο Οζντοεφ δεν μπορεί να δώσει μια σωστή πάσα στα 3 μέτρα ανενόχλητος!

Η ομάδα έχει χτυπητά κενά για να παίξει ποδόσφαιρο σύγχρονο: δεν έχει παίχτη να βγάλει με ηρεμία τη μπάλα από την ...
από omerta76
Κυρ 21 Σεπ 2025, 08:58
Jump to forum
Jump to topic

Εδώ βρε giapa μου διαβάζουμε για repress και ευχολόγια τη στιγμή που ο Παναιτωλικός χθες ούτε έδειξε διάθεση να πιέσει, ούτε να τρέξει μπροστά με αξιώσεις.

Με 1 φάση στο πρώτο ημίχρονο και με άρνηση στο σουτ, με μόνη απειλή εκτός περιοχής τον Σάστρε!!!!

Και ενώ η ομάδα παίζει τη σέντρα 90 λεπτά ...
από omerta76
Τετ 24 Σεπ 2025, 21:46
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Maccabi Tel Aviv 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Πολύ καλή η ομάδα σήμερα, ειδικά στο 2ο ημίχρονο. Φωνάζει η έλλειψη φορ και ίσως ο Λουτσεσκου να ξανασκεφτεί πολύ να βάλει τον Τάισον. Μπαμπά πολύ καλός, Οζντοεφ κάκιστος, άργησε η αλλαγή του Ντελια νομίζω.
Τα έχει και αυτά το ποδόσφαιρο, όπως φυσικά και αυτοί θα μπορούσαν να βάλουν ένα γκολ.

Τον ...
από omerta76
Τετ 24 Σεπ 2025, 22:04
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Maccabi Tel Aviv 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Εγώ το μόνο που έχω να πω είναι ότι είναι το δέκατο νομίζω επίσημο παιχνίδι με πενιχρά αποτελέσματα όσον αφορά το ποδόσφαιρο που παράγει η ομάδα
Αυτά τα ότι δεν έμπαινε η μπάλα μέσα δεν μου λένε απολύτως τίποτα
Ειδικά σήμερα σε όλους όσους πάνε να τετραγωνισουν τον κύκλο θα τους παραπέμψω στον ...
από omerta76
Πέμ 25 Σεπ 2025, 12:13
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Αυτοί που την υποστηρίζουν με θέρμη, είναι και αυτοί που μάλλον θα "επωφεληθούν" από αυτή και έχουμε να δούμε ακόμα αντιδράσεις ή και "αθώα" συνθήματα :evil: :evil:
από omerta76
Δευ 29 Σεπ 2025, 13:21
Jump to forum
Jump to topic

Νομίζω ότι η κατάσταση πλέον είναι μη αναστρέψιμη, και αυτός έχει κορεστει-φθαρει και εμείς βλέπουμε μια στασιμότητα και η διοίκηση βολεύεται να τον έχει σαν ασπίδα.
Ήρθε η ώρα να χωρίσουν οι δρόμοι μας, για καλό και των 2. Και αν αυτός βρει πιο εύκολα το δικό του με βαζελο να περιμένει στην γωνία ...
από omerta76
Δευ 29 Σεπ 2025, 13:35
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 3-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Αυτή είναι η στάνη αυτό το τυρί θα βγάζει . Αν δεν ξεσπάσει κάπου η ομάδα να το γυρίσει ψυχολογικά, έτσι θα πάει όλη η χρόνια.

Αλλα έτσι είναι: κάναμε μεταγραφές για να παίζει ο Οζντοεφ, ο Τάισον και ο Λοβρεν. Και βασικοί οι φιλότιμοι αλλά ανεπαρκεστατοι Κεντζιορα, Κένι και Γιακουμάκης. Και αλλαγές ...
από omerta76
Τρί 30 Σεπ 2025, 11:42
Jump to forum
Jump to topic

Re: Celta - ΠΑΟΚ 2/10 22:00 ANT1 & CosmoteSports

Ευελπιστώ, ονειρεύομαι μία νίκη που θα διώξει τα μαύρα σύννεφα από πάνω μας και θα αλλάξει το momentum για φέτος.