Η αναζήτηση βρήκε 119 εγγραφές
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 18:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
πιστευεις οτι θα μας διαφωτισει η συνεντευξη του ΑΣ εγω ειμαι σιγουρος οπως και οι αλλες θα μας εκνευρισουν περισσοτερο,και φυσικα δεν θα πουν τι υπογραψανε με τον μυστακιδη.....
- Δευ 11 Αύγ 2025, 14:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Νομίζω μόλις τελείωσε.
Έχουν έναν μαθηματικό καθηγητή ως εκπρόσωπο τύπου; Νομίζω τον έχω ακούσει σε πολιτική ανάλυση.
Μπορεί κάποιο παιδί να μας δώσει μιά περίληψη;
📌 Κύρια σημεία
Προτεραιότητα στον Σαββίδη
Όλοι οι εκπρόσωποι του ΑΣ ΠΑΟΚ τόνισαν ότι ο Ιβάν Σαββίδης έχει τον πρώτο λόγο για τη ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 14:42
- Jump to forum
- Jump to topic
2-3 πράγματα από όσα είπε ο ΑΣ σήμερα είναι βεβαίως σωστά, χρησιμα και ΑΝΑΓΚΑΙΟ να διορθωθούν η να λυθούν ή να προβλεφθούν. Περί εγγυήσεων, ημερομηνιών κ.α.
Δέχομαι ΑΠΟΛΥΤΑ τις ενστάσεις τους για την απαιτούμενη συνεργασία και διορθώσεις στο "μνημόνιο".
Από εκεί και πέρα όμως μια συνέντευξη που ...
Δέχομαι ΑΠΟΛΥΤΑ τις ενστάσεις τους για την απαιτούμενη συνεργασία και διορθώσεις στο "μνημόνιο".
Από εκεί και πέρα όμως μια συνέντευξη που ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 14:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ ένα ούζο μαζί του το κατέβαζα πάντως.Σουριναμέζος έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 14:38 Ο μαθηματικός φαίνεται για τύπος που σου ανοίγει συζήτηση περί νέας τάξης πραγμάτων μετά το τρίτο ουίσκι σε κωλόμπαρο της Λαγκαδά
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 07:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Νομίζω πρέπει να εμβαθύνουμε στο επικό ποστ του πατρός prist64, αναμένοντας τις εξελίξεις αυτό το Σαββατιάτικο πρωί.
Τι είπε ο πάτερ?? Τρια (3) ονόματα.
'η Σαββιδαινα αγορασε γλυκα αξιας 370 ευρω απο το freggio Μαρμαρα. Πηγη η Μαρινα η ταμιας'
Αυτό το κουπλέ λέω περιγράφει το πρώτο όνομα. Γνωστό ...
Τι είπε ο πάτερ?? Τρια (3) ονόματα.
'η Σαββιδαινα αγορασε γλυκα αξιας 370 ευρω απο το freggio Μαρμαρα. Πηγη η Μαρινα η ταμιας'
Αυτό το κουπλέ λέω περιγράφει το πρώτο όνομα. Γνωστό ...
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 13:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Στο χαφ πιστεύετε μας λείπει κτ πιο μπαλατο σαν τον Ουρμπανσκι.. Ή κτ σκληρότερο με όγκο και ένταση... Προς το 2ο κλείνω
φίλε χθες είχα αυτή τη συζήτηση σε μια παρέα
καταλήξαμε ότι αφενός θέλουμε να μπορεί να αντικαταστήσει τον μειτέ στο playmaking (όταν αυτός θα λείπει) και αφετέρου θέλουμε ...
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 23:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν είναι και χαφ και παραγγέλνουν και ουισκια μήπως πάρουμε τον Αλμέιδα για βοηθό του ραζβαμ?
- Τρί 15 Ιούλ 2025, 15:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα πεθάνουμε με τον καημο να δούμε ένα..Νανασι στην ομάδα φίλε Magpies και δεν εξετάζω το αν μπορούμε ή όχι καθ'ότι μπορεί να υπάρχουν και υποκατάστατοι αυτού όπως Chotard , Urbanski κλπ .
Το τεστ με την Μπριζ ήταν ακραία αποδεικτικό κι όχι ενδεικτικό !
Το τεστ με την Μπριζ ήταν ακραία αποδεικτικό κι όχι ενδεικτικό !
- Σάβ 19 Ιούλ 2025, 07:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Μα όπως λέει το "ρεπορτάζ" γουστάρουμε Σεντιρα γιατί παίζει για την ομαδα και όχι για τον εαυτό του. Βρείτε μου ομαδα που βγαίνει στην αγορά να δώσει συμβολαιο 2 μυρια σε επιθετικο με βασικό χαρακτηριστικό να παίζει για την ομάδα...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 14:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Θα επρεπε να το εχουμε καταλαβει απο την στιγμη που ο ιβανουσετς δοκιμαζεται μονο στο 10 . εχω περισσοτερο σφιξιμο στο στομαχι και απο το ματς με την κουλα το 18
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 17:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχουμε μείνει με 3 χαφ και θα αλλάξουμε και 4ο; Τείνει να εξαντληθεί η εμπιστοσύνη μου εντελώς. Προς το παρών έχει απλά κλονιστεί.
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 07:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Παθολογικό αρνητή επίτευξης γκολ όμως;;obanebane έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 01:00 Ξεχάστε το,ο ΠΑΟΚ ποδοσφαιριστή με παθολογικό πρόβλημα υγείας, δεν πρόκειται να πάρει.

- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 09:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλημέρα στην παρέα. Νομίζω ότι όλοι καταλαβαίνουμε ότι και φέτος θα είναι μια από τα ίδια στην περίπτωση του φορ. Είναι μία θέση που όταν σέβεσαι τα λεγόμενα σου για το επίπεδο του συλλόγου που οραματίζεσαι να φτιάξεις, επειδή τα ποσά είναι υψηλά για αυτή τη θέση, πας σε καλά βιογραφικά και όχι ...
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 09:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Καμια μεταγραφη δεν ειναι σιγουρο οτι θα πετυχει λογω βιογραφικου και καμια μεταγραφη δεν θα πετυχει σιγουρα επειδη εδωσες περισσοτερα λεφτα.
Αυτο που κανουν και τα 2 ομως οσο καλυτερα ειναι, ειναι να ανεβαζουν την πιθανοτητα επιτυχιας. Μπορει να μην ταιριαξει ο παικτης μπορει να μαλωσει με ...
Αυτο που κανουν και τα 2 ομως οσο καλυτερα ειναι, ειναι να ανεβαζουν την πιθανοτητα επιτυχιας. Μπορει να μην ταιριαξει ο παικτης μπορει να μαλωσει με ...
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 09:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Οχι δεν την εχουν ολοι. Απλα διαχωρισα το ενα με το αλλο.