Η αναζήτηση βρήκε 119 εγγραφές

Return

από eorptol1
Σάβ 02 Αύγ 2025, 18:14
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

πιστευεις οτι θα μας διαφωτισει η συνεντευξη του ΑΣ εγω ειμαι σιγουρος οπως και οι αλλες θα μας εκνευρισουν περισσοτερο,και φυσικα δεν θα πουν τι υπογραψανε με τον μυστακιδη.....
από loukas karadimos
Δευ 11 Αύγ 2025, 14:23
Jump to forum
Jump to topic

Νομίζω μόλις τελείωσε.

Έχουν έναν μαθηματικό καθηγητή ως εκπρόσωπο τύπου; Νομίζω τον έχω ακούσει σε πολιτική ανάλυση.

Μπορεί κάποιο παιδί να μας δώσει μιά περίληψη;

📌 Κύρια σημεία
Προτεραιότητα στον Σαββίδη

Όλοι οι εκπρόσωποι του ΑΣ ΠΑΟΚ τόνισαν ότι ο Ιβάν Σαββίδης έχει τον πρώτο λόγο για τη ...
από Equalizer
Δευ 11 Αύγ 2025, 14:42
Jump to forum
Jump to topic

2-3 πράγματα από όσα είπε ο ΑΣ σήμερα είναι βεβαίως σωστά, χρησιμα και ΑΝΑΓΚΑΙΟ να διορθωθούν η να λυθούν ή να προβλεφθούν. Περί εγγυήσεων, ημερομηνιών κ.α.

Δέχομαι ΑΠΟΛΥΤΑ τις ενστάσεις τους για την απαιτούμενη συνεργασία και διορθώσεις στο "μνημόνιο".

Από εκεί και πέρα όμως μια συνέντευξη που ...
από vasgias
Δευ 11 Αύγ 2025, 14:46
Jump to forum
Jump to topic

Σουριναμέζος έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 14:38 Ο μαθηματικός φαίνεται για τύπος που σου ανοίγει συζήτηση περί νέας τάξης πραγμάτων μετά το τρίτο ουίσκι σε κωλόμπαρο της Λαγκαδά
Εγώ ένα ούζο μαζί του το κατέβαζα πάντως.
από tonipap801
Σάβ 12 Ιούλ 2025, 07:53
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Νομίζω πρέπει να εμβαθύνουμε στο επικό ποστ του πατρός prist64, αναμένοντας τις εξελίξεις αυτό το Σαββατιάτικο πρωί.

Τι είπε ο πάτερ?? Τρια (3) ονόματα.

'η Σαββιδαινα αγορασε γλυκα αξιας 370 ευρω απο το freggio Μαρμαρα. Πηγη η Μαρινα η ταμιας'
Αυτό το κουπλέ λέω περιγράφει το πρώτο όνομα. Γνωστό ...
από danirifle
Σάβ 12 Ιούλ 2025, 13:25
Jump to forum
Jump to topic

Στο χαφ πιστεύετε μας λείπει κτ πιο μπαλατο σαν τον Ουρμπανσκι.. Ή κτ σκληρότερο με όγκο και ένταση... Προς το 2ο κλείνω

φίλε χθες είχα αυτή τη συζήτηση σε μια παρέα

καταλήξαμε ότι αφενός θέλουμε να μπορεί να αντικαταστήσει τον μειτέ στο playmaking (όταν αυτός θα λείπει) και αφετέρου θέλουμε ...
από paokmaniak
Σάβ 12 Ιούλ 2025, 23:39
Jump to forum
Jump to topic

Αν είναι και χαφ και παραγγέλνουν και ουισκια μήπως πάρουμε τον Αλμέιδα για βοηθό του ραζβαμ?
από DikefalosNisiotis
Τρί 15 Ιούλ 2025, 15:08
Jump to forum
Jump to topic

Θα πεθάνουμε με τον καημο να δούμε ένα..Νανασι στην ομάδα φίλε Magpies και δεν εξετάζω το αν μπορούμε ή όχι καθ'ότι μπορεί να υπάρχουν και υποκατάστατοι αυτού όπως Chotard , Urbanski κλπ .
Το τεστ με την Μπριζ ήταν ακραία αποδεικτικό κι όχι ενδεικτικό !
από joshua
Σάβ 19 Ιούλ 2025, 07:50
Jump to forum
Jump to topic

Μα όπως λέει το "ρεπορτάζ" γουστάρουμε Σεντιρα γιατί παίζει για την ομαδα και όχι για τον εαυτό του. Βρείτε μου ομαδα που βγαίνει στην αγορά να δώσει συμβολαιο 2 μυρια σε επιθετικο με βασικό χαρακτηριστικό να παίζει για την ομάδα...
από Polichni1926
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 14:50
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Θα επρεπε να το εχουμε καταλαβει απο την στιγμη που ο ιβανουσετς δοκιμαζεται μονο στο 10 . εχω περισσοτερο σφιξιμο στο στομαχι και απο το ματς με την κουλα το 18
από delos15
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 17:30
Jump to forum
Jump to topic

Έχουμε μείνει με 3 χαφ και θα αλλάξουμε και 4ο; Τείνει να εξαντληθεί η εμπιστοσύνη μου εντελώς. Προς το παρών έχει απλά κλονιστεί.
από navigator11
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 07:44
Jump to forum
Jump to topic

obanebane έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 01:00 Ξεχάστε το,ο ΠΑΟΚ ποδοσφαιριστή με παθολογικό πρόβλημα υγείας, δεν πρόκειται να πάρει.
Παθολογικό αρνητή επίτευξης γκολ όμως;;
:mrgreen: :|
από tzouvi
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 09:07
Jump to forum
Jump to topic

Καλημέρα στην παρέα. Νομίζω ότι όλοι καταλαβαίνουμε ότι και φέτος θα είναι μια από τα ίδια στην περίπτωση του φορ. Είναι μία θέση που όταν σέβεσαι τα λεγόμενα σου για το επίπεδο του συλλόγου που οραματίζεσαι να φτιάξεις, επειδή τα ποσά είναι υψηλά για αυτή τη θέση, πας σε καλά βιογραφικά και όχι ...
από embuji
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 09:19
Jump to forum
Jump to topic

Καμια μεταγραφη δεν ειναι σιγουρο οτι θα πετυχει λογω βιογραφικου και καμια μεταγραφη δεν θα πετυχει σιγουρα επειδη εδωσες περισσοτερα λεφτα.

Αυτο που κανουν και τα 2 ομως οσο καλυτερα ειναι, ειναι να ανεβαζουν την πιθανοτητα επιτυχιας. Μπορει να μην ταιριαξει ο παικτης μπορει να μαλωσει με ...
από icue
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 09:19
Jump to forum
Jump to topic

Οχι δεν την εχουν ολοι. Απλα διαχωρισα το ενα με το αλλο.