Η αναζήτηση βρήκε 237 εγγραφές

Return

από Magpies4
Κυρ 26 Απρ 2026, 15:30
Jump to forum
Jump to topic

Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2025-2026

Ηρεμήστε κύριοι, όλοι το καλό του ΠΑΟΚ θέλουμε.

Τί ώρα ξεκινάει το μάτς;
από Magpies4
Δευ 27 Απρ 2026, 04:31
Jump to forum
Jump to topic

Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2025-2026

Είδα όλο το παιχνίδι. Ολοκληρωτική εμφάνιση. Πολύ κακή υποδοχή οι λαγοί. Ουσιαστικά το παιχνίδι κρίθηκε στην αδυναμία τους αυτή, αφού δεν μπορούσαν σε κανένα σημείο να φέρουν σωστά την μπάλα στους ακραίους. Εμείς κάναμε τα βασικά.
από Magpies4
Τρί 28 Απρ 2026, 13:49
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Η γνώμη μου είναι οτι ο Λουτσέσκου έπρεπε να φύγει πέρυσι τέτοιον καιρό όταν αποφασιστηκε να μείνει.

Αφού έμεινε κάτι μου έλεγε οτι θα διέλυε την ομάδα αλλά φυσικά έπρεπε να τον στηρίξω και τον στήριξα. Στο τέλος την διέλυσε την ομάδα, όχι μόνος του φυσικά, νομίζω υπάρχει ολόκληρο γκρούπ από πίσω ...
από Magpies4
Τετ 29 Απρ 2026, 14:30
Jump to forum
Jump to topic

Re: Bilbao Basket - ΠΑΟΚ 29/04 21:00 FEC Finals

Aπό τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο τίτλο, όλα τα έχουμε ζήσει.

Καμιά φορά νομίζω, ... είναι απίστευτο!
από Magpies4
Τετ 29 Απρ 2026, 14:37
Jump to forum
Jump to topic

Re: Bilbao Basket - ΠΑΟΚ 29/04 21:00 FEC Finals

Κατσε ρε φιλε, πόσο χρονών ήσουν το 59; :D

Σωστός. Μετράω μετά το 70 που καταλάβαινα τί συμβαίνει.

Θυμάμαι όταν το πήραμε στην Γενεὐη είχα υπηρεσία (φαντάρος) και την έκανα για τα πανηγύρια.

Και στο κύπελο των κουρεμένων ήμουν κλασσικά εκεί. Απλά μου φαίνεται απίστευτο οτι πέρασαν τόσα ...
από Magpies4
Τετ 29 Απρ 2026, 21:01
Jump to forum
Jump to topic

Re: Bilbao - ΠΑΟΚ 29/04 21:00 FEC Finals, ΕΡΤ 2 Σπορ

Βασικά το χαμένο κάρφωμα, δεν γίνονται αυτά.
από Magpies4
Σάβ 02 Μάιος 2026, 10:43
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - ολυμπιακός Κυριακή 03/05 19:00 Novasports Prime

Ο γάβρος θα έρθει να παίξει για την νίκη γιατί άν την πάρει χτυπάει πρωτάθλημα.

Το ερώτημα είναι εμείς τί κάνουμε, πού πάμε ακριβώς σε αυτή την κάκιστη κατάσταση που βρισκόμαστε. Το θέμα μας είναι καθαρά φυσικής κατάστασης, απώλειας έκρηξης, καψίματος παικτών που πήραν συνεχόμενα παιχνίδια και ...
από Magpies4
Κυρ 03 Μάιος 2026, 20:00
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ 3-1, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα

Άγιος Παβλένκα και η ποιότητα που έχουμε στο ρόστερ πήραν το μάτς.
από Magpies4
Τετ 06 Μάιος 2026, 16:05
Jump to forum
Jump to topic

Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης

Με τρείς νίκες παίρνουμε πρωτάθλημα. Θαύμα θα μου πείς, αλλά αν έχεις το βαρύ πυροβολικό μέσα όλα γίνονται.
από Magpies4
Κυρ 10 Μάιος 2026, 19:24
Jump to forum
Jump to topic

Re: Οσφπ - ΠΑΟΚ Κυρ. 10/5 19:30 Cosmote Sport 3

Αναμενόμενο να πιέσει ο γάβρος. Το περιμέναμε. Απλά δεν πρέπει να γίνονται αυτά τα λάθη. Ο Κεντζιόρα πώς χάνει τον Έλ από πάσα Τζολάκη, δέν μπορώ να το καταλάβω.

Δεν βοηθάνε απ τον πάγκο. Παίζεις με 2 στο κέντρο με τον Ζαφ να τρέχει μόνος του και τον Μειτέ ακίνητο. Θέλει 3 στο κέντρο, το είπαμε και ...
από Magpies4
Κυρ 10 Μάιος 2026, 20:36
Jump to forum
Jump to topic

Re: Οσφπ - ΠΑΟΚ Κυρ. 10/5 19:30 Cosmote Sport 3

Μόλις έγιναν οι 2 αλλαγές περάσαμε το κέντρο. Τί κολλήματα είναι αυτά, είναι απίστευτο. Υπνος στον πάγκο.

Με την κακή εικόνα που έχουμε, πολύ δύσκολη η 2η θέση γιατί ο γάβρος θα κερδίσει τον πάο.

Φοβερή απογοήτευση.
από Magpies4
Δευ 11 Μάιος 2026, 06:02
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-1,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Αν το δούμε ψυχρά, τί έγινε στο μάτς εχτές το οποίο έγινε και με την άεκ (εκτός).

1. Η ομάδα έδειξε έλλειψη φυσικής κατάστασης. Έλλειψη έκρηξης. Κοινώς καήκανε οι παίχτες, ή απλά δεν δουλέψανε αρκετά.

2. Η χρησιμοποίηση Γερεμέγιεφ ήταν κάκιστη επιλογή. Μπορούσαμε να πάμε με 3 χάφ και με Ντέλια φόρ ...
από Magpies4
Τετ 13 Μάιος 2026, 11:55
Jump to forum
Jump to topic

Πιστεύω οτι ο Ραζβάν έμεινε πέρυσι τετοιον καιρό και κάπου το φθινόπωρο, για να ολοκληρώσει το έργο του.

Και τώρα που μιλάμε που έχουμε ελπίδες για να βγούμε δεύτεροι πάλι γι᾽αυτό μένει για να το ολοκληρώσει εντελώς.
από Magpies4
Τετ 13 Μάιος 2026, 14:28
Jump to forum
Jump to topic

Με πιάνω να συμφωνώ με αντιδιαμετρικες καταθέσεις απόψεων εδώ μέσα.

Ίσως το κρίσιμο ερώτημα είναι το εξής:

Τι άλλο παραπάνω εκτιμούμε/υποθέτουμε ότι μπορεί να προσφέρει στο κλαμπ ο Ραζβαναρος;

Εγώ πάντως δεν έχω δεί ομάδα να έχει την μπάλα στην περιοχή του αντιπάλου και για να μην χάσει ...