Πολύ θα ήθελα σήμερα να δώ ξαφνικά τον Ντέλια μέσα, έστω σαν αλλαγή, να τους καρφώνει στο Β και να τους στέλνει σπίτι τους.
Τέλος πάντων, έχω καλό προαίσθημα για μιά μεγάλη νίκη σήμερα.
Η αναζήτηση βρήκε 197 εγγραφές
- Κυρ 07 Δεκ 2025, 13:31
- Jump to forum
- Jump to topic
- Δευ 15 Δεκ 2025, 08:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Νομίζω οτι ο Λουτσέσκου διαχειρίστηκε το ρόστερ όσο μπορούσε να το διαχειριστεί. Δηλαδή το τερμάτισε στο να επιμένει στα δυνατά του χαρτιά και όταν αυτά κάηκαν, έπαθαν θλάσεις και αναγκάστηκε να πάει βαθιά στο ρόστερ, ήρθαν οι κακές εμφανίσεις. Η χρησιμοποίηση Τσάλοφ ήταν κι αυτή στην λογική της ...
- Δευ 22 Δεκ 2025, 14:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Θεωρώ οτι τον Baba τον έχει ήδη προδώσει το κορμί του. Εννοώ οτι ηλικιακά είναι μεγάλος (πολύ μεγαλύτερος από αυτό που λέει το διαβατήριο) και δεν μπορεί πιά να ανταποκριθεί. Το τέλος μιάς καριέρας μετά από κάποια ηλικία είναι γεγονός για σχεδόν όλους. Υπάρχουν και κάποιοι που φτάνουν πιό μακριά ...
- Σάβ 27 Δεκ 2025, 02:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Το Ρωσσικό πρωτάθλημα στο οποίο διέπρεψε ο Τσάλοφ, είναι γρίφος. Μιλάω για το επίπεδό του σε σχέση με τοπ Ευρωπαικά πρωταθλήματα. Οι παίκτες είναι πολύ υπερτιμημένοι, και φυσικά ο κόσμος που ανησυχεί έχει δίκιο. Ο ΠΑΟΚ, το στύλ παιχνιδιού του, απαιτεί πολλά από τα σεντερ μπάκ του, πχ να κατεβάζουν ...
- Κυρ 04 Ιαν 2026, 11:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πιστεύω οι μεταγραφές τελείωσαν. Εννοώ για βαριά ονόματα που προορίζονται για βασικοί. Ἰσως φέρουν αυτόν τον Μάρκοβιτς για σέντερ μπάκ ο οποίος δεν ξέρω σε τί κατάσταση βρίσκεται.
Επειγόντως χρειαζόμαστε δεξί μπακ και στόπερ που να μπορούν να μπούν και να παίξουν, χτές. Στα αριστερά επίσης ...
Επειγόντως χρειαζόμαστε δεξί μπακ και στόπερ που να μπορούν να μπούν και να παίξουν, χτές. Στα αριστερά επίσης ...
- Τρί 27 Ιαν 2026, 16:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Απίστευτο! Πραγματικά δεν ξέρω τί να πώ! Είναι πολύ μαύρες οι στιγμές ...
Καλό παράδεισο στα παιδιά!
Καλό παράδεισο στα παιδιά!
- Δευ 02 Φεβ 2026, 14:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Πάντως όταν ο ίδιος ο παίκτης δεν είναι σίγουρος, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να το έχει προλάβει. Σίγουρα το ένιωσε να τραβάει και αμέσως σταμάτησε και του είπαν να κάτσει στο έδαφος για να γίνει αλλαγή. Φαίνεται όμως οτι το ψάχνει το σημείο με το χέρι, δηλαδή δεν τον πόνεσε και μάλλον μετά το ...
- Δευ 02 Φεβ 2026, 15:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Κύπελλο Ελλάδος 2025-2026
Χτές στον ανοιχτό χώρο η Κηφισιά έβγαλε πολλές φάσεις και απλά δεν είχε τους επιθετικούς για να τις τελειώσει. Βασικά ο λαγός μέχρι την αποβολή ήταν στην πίεση.
Έχουμε μεγάλη ευκαιρία να χτυπήσουμε την κακή άμυνά τους και να καθαρίσουμε την πρόκριση από το πρώτο μάτς. Το θεωρώ αδύνατο να μήν ...
Έχουμε μεγάλη ευκαιρία να χτυπήσουμε την κακή άμυνά τους και να καθαρίσουμε την πρόκριση από το πρώτο μάτς. Το θεωρώ αδύνατο να μήν ...
- Τρί 03 Φεβ 2026, 14:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Ή δεν βρίσκουν αιμάτωμα...
- Τετ 04 Φεβ 2026, 16:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟ - ΠΑΟΚ Τετάρτη 4/2, 20:30, COSMOTE SPORT1 HD
...
Γι᾽αυτό ακριβώς που περιγράφεις, η επιλογή Ζαφείρη είναι η ιδανική. Δηλαδή να σιγουρέψουμε οτι θα είμαστε πιό κομπάκτ, πιό κοντά οι γραμμές και με καλύτερη αμυντική μετάβαση. Ο Δημητράκης έχει το γκόλ και πολύ καλές κινήσεις επιθετικά, αλλά στις αμυντικές μεταβάσεις και στις επιστροφές ...
- Σάβ 07 Φεβ 2026, 09:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Άρης-ΠΑΟΚ, 08/02, 19:00, NovaSports
Η γνώμη μου είναι οτι η ομάδα που θα κατεβάσουμε θα βγεί για να πιέση ψηλά, πολύ ψηλά απ το 1ο λεπτό. Και αυτό γιατί αυτό είναι το πρόβλημα της γειτονιάς, ειδικά τώρα που δεν έχει τον Μόντσου που έκανε (ή προσπαθούσε να κάνει) το deep lying PM παιχνίδι από πίσω.
Άρα ο Χιμένεθ θα πάει στην μακρινή ...
Άρα ο Χιμένεθ θα πάει στην μακρινή ...
- Κυρ 08 Φεβ 2026, 19:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Άρης-ΠΑΟΚ, 08/02, 19:00, NovaSports
Νομίζω οτι οι αλλαγές στην 11άδα χάλασαν την χημεία. Αλλά πρέπει να ξεκουράσεις παίκτες και δεν έχεις και Ντέλια.
Άσχετα με τα παραπάνω, η τσαπατσουλιά στα τελειώματα συνεχίζεται... Ένα καλό τελείωμα είναι το μάτς.
Άσχετα με τα παραπάνω, η τσαπατσουλιά στα τελειώματα συνεχίζεται... Ένα καλό τελείωμα είναι το μάτς.
- Πέμ 19 Φεβ 2026, 04:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Παναθηναικος AKTOR-ΠΑΟΚ 101-71,Σχόλια & Παραλειπόμενα
Το πρόβλημα με τίς βολές υπήρχε από τις αρχές της σαιζόν. Τώρα απλά διογκώθηκε με τους καινούριους να είναι επίσης άστοχοι.
Μιά πραγματικότητα είναι οτι η αλλαγή της ομάδας μεσούσης της χρονιάς ήταν ρίσκο και σχεδόν εγγυημένη να αποτύχει. Θα μπορούσαμε απλά να φέρουμε τον Χουγκάζ και έναν ψηλό και ...
Μιά πραγματικότητα είναι οτι η αλλαγή της ομάδας μεσούσης της χρονιάς ήταν ρίσκο και σχεδόν εγγυημένη να αποτύχει. Θα μπορούσαμε απλά να φέρουμε τον Χουγκάζ και έναν ψηλό και ...
- Πέμ 19 Φεβ 2026, 15:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Celta vigo 19/02 19:45 Cosmote sport 3
Βλέπω Χ σήμερα, αλλά βλέπω Χ και στην Ισπανία....
- Πέμ 19 Φεβ 2026, 21:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Celta vigo 19/02 19:45 Cosmote sport 3
Τραγική η επιλογή χωρίς αριστερό στόπερ να κάνουμε buildup από τα αριστερά μας. Βασικά, αν σηκώναμε την μπάλα απ τον Τσιφτσή δεν θα είχαμε φάει 2 γκόλ.