Η αναζήτηση βρήκε 122 εγγραφές

Return

από Magpies4
Πέμ 17 Ιούλ 2025, 09:04
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Για να συμπληρώνουν τις προπονήσεις ίσως. Αλλά δεν νομίζω να μπορέσει να τους χωρέσει στο ρόστερ με τρόπο ώστε να παίρνουν συμμετοχές.

Το θέμα είναι να παίρνουν χρόνο συμμετοχής, όχι να είναι για να συμπληρώνουν τις προπονήσεις.
από Magpies4
Σάβ 19 Ιούλ 2025, 07:48
Jump to forum
Jump to topic

Θυμάμαι την συνέντευξη του σεντερ μπάκ που πήραμε απ τα Γιάννενα, οτι όταν πήγε στην προπόνηση είδε ένα παιδάκι που στην προπόνηση τους πέρναγε δύο δύο και έβγαζε μάτια. Το παιδάκι αυτό δεν έπαιρνε χρόνο συμμετοχής. Σήμερα είναι ο μισός ΠΑΟΚ μόνος του.

Το ίδιο γίνεται αυτή την στιγμή. Αν ένας ...
από Magpies4
Σάβ 19 Ιούλ 2025, 08:06
Jump to forum
Jump to topic

Μα όπως λέει το "ρεπορτάζ" γουστάρουμε Σεντιρα γιατί παίζει για την ομαδα και όχι για τον εαυτό του. Βρείτε μου ομαδα που βγαίνει στην αγορά να δώσει συμβολαιο 2 μυρια σε επιθετικο με βασικό χαρακτηριστικό να παίζει για την ομάδα...

Για την ακρίβεια ο τρόπος που πλασάρεται η επιλογή Τσεντίρα ...
από Magpies4
Σάβ 19 Ιούλ 2025, 20:32
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προετοιμασία και φιλικά 2025-26

Η ομάδα δεν δείχνει βελτίωση γιατί λείπει η ταχυδύναμη στον άξονα. Στα αμυντικά μεσοδιαστήματά μας υπάρχουν τεράστιοι χώροι και οι αντίπαλοι θα μας δημιουργούν πολλές φάσεις. Είναι απλό το ποδόσφαιρο, ακόμα και μιά πολύ ποιοτική ομάδα όπως αυτός ο ΠΑΟΚ των 100 χρόνων, χωρίς ταχύτητα στα χάφ και στα ...
από Magpies4
Κυρ 20 Ιούλ 2025, 08:46
Jump to forum
Jump to topic

Για τα φιλικά κρατάτε και μιά πισινή γιατί κάποιοι παίκτες τα βλέπουν σαν προπονήσεις και δεν τα δίνουν όλα (είναι πολύ χαλαροί). Κακώς φυσικά, αλλά μπορεί να δούμε άλλον Ντεσπόντοφ στους επίσημους αγώνες.

Γενικά τα φιλικά μπορεί να περάσουν την λάθος εντύπωση (καί καλή όπως και κακή).
από Magpies4
Κυρ 20 Ιούλ 2025, 17:27
Jump to forum
Jump to topic

Όσο αργούν οι προσθήκες χάφ και φόρ, τόσο πιό σίγουρο φαίνεται οτι θα πάμε ως έχουμε στα προκριματικά στις 7 του μηνός.

Μακάρι ο ΜΒ η ο όποιος ΜΒ να έρθει άμεσα και να ενσωματωθεί. Διαφορετικά ρισκάρουμε.
από Magpies4
Κυρ 20 Ιούλ 2025, 23:02
Jump to forum
Jump to topic

Η τριπλέτα φορ, ταχυδ. χάφ, και στόπερ, είναι κάτι που ψάχνουμε τα τελευταία 3 χρόνια τουλάχιστον. Νομίζω η γκρίνια γι᾽αυτούς δεν πηγάζει από το οτι φέτος το 2025 έχουμε αργήσει γιατί όντως ακόμα είναι 20 Ιουλίου.

Το πρόβλημα είναι η αδυναμία της ομάδας να φέρει τους τρείς αυτούς 11αδάτους (δεν ...
από Magpies4
Τρί 22 Ιούλ 2025, 17:58
Jump to forum
Jump to topic

tonipap801 έγραψε: Τρί 22 Ιούλ 2025, 17:52 κλείνει άμεσα ο Μαριν στην ΑΕΚ και μπαίνει στις ευρωπαϊκές λίστες.
Ελπίζω να μην το μετανιώσουμε που δεν τον πηραμε εμεις.
Όχι δέν θα μετανιώσουμε. Δεν είναι ο παίκτης που ήταν πριν 2,3 χρόνια.
από Magpies4
Τρί 22 Ιούλ 2025, 19:59
Jump to forum
Jump to topic

Μέσα στο 2025 με την Εσπανιόλ, ο Τσεντίρα αγωνίστηκε γύρω στα 20 λεπτά στην Λα Λίγκα.
Σε όλη την χρονιά 24-25 λίγο πάνω από 600 λεπτά, 1 γκόλ, μία ασσίστ.

Ξέρω, έχουν γραφεί αλλά αυτά είναι τα φετινά του νούμερα.
από Magpies4
Τετ 23 Ιούλ 2025, 14:54
Jump to forum
Jump to topic

Το πρόβλημα με το φόρ στον ΠΑΟΚ είναι σύνθετο. Θεωρώ οτι αυτή την στιγμή έχουμε ΕΝΑ κανονικό φόρ: τον Μύθου. Αυτό δεν είναι γκρίνια αλλά γεγονός βάση απόδοσης/εμφάνισης των παικτών. Ο Τσάλοφ ΔΕΝ είναι φόρ, εννιάρι. Είναι ένας συμμετοχικός μεσοεπιθετικός που έχει μιά καλή τεχνική, μέτρια ταχύτητα ...
από Magpies4
Τετ 23 Ιούλ 2025, 15:32
Jump to forum
Jump to topic

O Kamara στο κουτί μιά χαρά την κάνει την δουλειά.
από Magpies4
Τετ 23 Ιούλ 2025, 19:34
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προετοιμασία και φιλικά 2025-26

Στο τέταρτο μπερδεύτηκε η ομάδα με τις αλλαγές. Η αλλαγή Μειτέ με Τσοπούρ μας χάλασε στο κέντρο. Λογικό αυτό.

Στο γκόλ του Απολλωνα γλιστράει ο σόφτ Τσάλοφ και ο παίκτης του σκοράρει. Γενικά ο Τσάλοφ δεν μου άρεσε καθόλου. Πολύ σόφτ, δεν κάνει για βασικός.

Δεν ξέρω γιατί βγήκε ο Χατσίδης, ήταν μιά ...
από Magpies4
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 09:53
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Πολύ build up χτές. Σε κάποιες φάσεις μου φάνηκε οτι κάναμε προπόνηση στο build up δηλαδή στο πώς θα φέρουμε τον αντίπαλο να μας πιέσει ψηλά για να σπάσουμε το pressing και να βγάλουμε φάσεις.

Θα συμφωνήσω με τα παιδιά που φωνάζουν οτι χρειαζόμαστε επειγόντως χάφ. Θα έλεγα και δύο χαφ υψηλών ...
από Magpies4
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 14:32
Jump to forum
Jump to topic

prist64 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 14:29 βγηκε τιποτε στον αερα?

ολο και κατι θα βγει,αντε κουνηθειτε
Εύχομαι να μήν εννοείς για τον Αντι-Ντέλια ...
από Magpies4
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 14:42
Jump to forum
Jump to topic

Πουλήστε τον Ντελια και πάτε να γαμηθειτε ολοι εκεί μέσα σε αυτό το μπουρδελο.

Βάλτε και τις μακέτες στον κωλο σας ξεφτιλισμένοι.

Ντροπή και αίσχος και αηδία το ξεπούλημα που γίνεται και πάει να συνεχιστεί.

Ντροπή Ιβαν, ντροπή.

Καμία ανάγκη για μπαν, φεύγω μόνος.

Αντε καλή συνέχεια.

Κράτα ...