Η αναζήτηση βρήκε 225 εγγραφές

Return

από Parolos
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 20:06
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Τι γράφετε ρε, ποιες σαύρες και ποια κόλπα;

Βλέπω τα άρθρα σε sdna, ethnos και τους υπόλοιπους του payroll και θέλω να ξεράσω.

Να αποφασίσει ο Ιβαν πότε μας είπε ψέμματα: όταν είπε ότι δεν υπάρχει μέρα που να μην ειναι πάνω από την ομάδα, ή τώρα που βγαίνει μπροστά και βάζει στοπ;

Υπάρχει 1 ...
από Parolos
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 20:12
Jump to forum
Jump to topic

Ρε μάγκες σκατα ελληνικά μιλάω μου φαίνεται.

Είδατε ελληνικό ρεπορτάζ να λέει ότι υπάρχει διάψευση Ή επιβεβαίωση από μεριά της ομάδας?
Εγώ δεν είδα.
από Parolos
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 21:09
Jump to forum
Jump to topic

Βρε καταλαβαινουμε οτι συμφωνα και με τα ελληνικα ρεπορταζ που θελει ο @Parolos , ο παικτης μαζεψε πραγματα και δεν πηγε στην απογευματινη προπονηση ετοιμος να αναχωρησει? Πρεπει να ειναι χαζος καποιος για να πιστευει οτι αυτο δεν εγινε με την εγκριση Ιβαν, η οτι ,ακομα χειροτερα, μεσα σε 2-3 ωρες ...
από george188
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 23:57
Jump to forum
Jump to topic

Όταν πρωτο βγήκε η είδηση με έπιασε το στομάχι μου και ανέβασα παλμους. Κανα 2ωρο αφου ειχε τελειωσει η φάση παλι δεν μπορούσα να ηρεμήσω. Είσαι ο άνθρωπος που άλλαξε τα πάντα, όσο μισος και να βγάζουν κάποιοι αυτο δεν αλλάζει.
Από εκει και έπειτα το σημερινό απο την αρχή μεχρι το τέλος ήταν ...
από fidel
Παρ 25 Ιούλ 2025, 09:59
Jump to forum
Jump to topic

Αναλυτικά τα όσα είπε ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ και όπως τα μετέφερε η ασπρόμαυρη ΠΑΕ:

"Φέτος είναι τα 100 χρόνια και σίγουρα εγώ δεν περιμένω θαύμα, αλλά θέλω όλοι μαζί να δημιουργήσουμε αυτό το θαύμα. Και αυτός πρέπει να είναι ο στόχος της φετινής σεζόν. Εμείς πρέπει από την πρώτη μέρα να ...
από Guitarman
Παρ 25 Ιούλ 2025, 11:29
Jump to forum
Jump to topic

Για εμάς τους οπαδούς και τη νεοπλουτια μας, συμφωνώ απολύτως με Τόλη χωρίς όμως να θέλω ένα τόσο ισχυρό και καταστροφικό σοκ όσο το να φύγει ο Ιβάν.

Ο Ιβάν θα φύγει φίλε μου....

Ο οργανισμός ΠΑΟΚ δεν...σηκώνει προέδρους...
Διάβασε μια τυχαία σελίδα εδώ μέσα....καμία γνώμη δεν κάθεται σε ...
από perestroik4
Παρ 25 Ιούλ 2025, 19:47
Jump to forum
Jump to topic

.............................

Μερικά πράγματα, ΔΕΝ μπορούν να γράφουν, έτσι απλά....

σειρα....

Με ολο το σεβασμό:

ποσο απιθανο θεωρεις να του ειπε...κατσε εναν ακομη χρονο και του χρονου φευγεις....?? ενας λογος γιατι δεν ειχαμε και την....ανανεωση..την επισημη...θεωρωντας οτι ...του ...
από navigator11
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 18:20
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Ένα τελευταίο σχόλιο. ΑΝ το μέσο, στο οποίο μπορεί ο Θεσσαλονικεύς να έδωσε συνέντευξη, είναι όντως το δεύτερο (;) μεγαλύτερο προπαγανδιστικό μέσο της κυβέρνησης του πτηνόμορφου, aka πρώκτο φλέγμα, οι εΝΔείξεις ότι κάτι βρωμάει και ζέχνει, με βάση τη δική μου θεώρηση, θα έχουν πολλαπλασιαστεί απότομα.
από eorptol1
Τρί 29 Ιούλ 2025, 06:43
Jump to forum
Jump to topic

Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)

Μπράβο στον Α.Σ. ΠΑΟΚ για τις κινήσεις του που φέρνουν τον Ιβάν Σαββίδη προ των υποσχέσεών του.Συμφωνω σε όλα με την ανακοίνωση εκτός από τον χαρακτηρισμό 'ευεργετης'.Ο Σαββίδης ειναι ένας επενδυτής που ξεχρεωσε την παε,μεγάλωσε πολύ τον ΠΑΟΚ, έχοντας κι αυτός τεράστιες απολαβές σε ...
από Parolos
Τρί 29 Ιούλ 2025, 07:17
Jump to forum
Jump to topic

Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)

Αυτό που γίνεται υποβόσκει πολλά χρόνια σαν σκιά πάνω από τον ΠΑΟΚ.

Πλέον δουλεύετε για τον εκλεκτό σας είναι ξεκάθαρο, για κανέναν ΠΑΟΚ.

Έπρεπε όμως να δώσετε τότε στον Γούμενο το γήπεδο όπως θέλατε, ή μετά στον Διονύση τον Ψωμιάδη.
από Λεμεσος4
Τρί 29 Ιούλ 2025, 18:34
Jump to forum
Jump to topic

Aye4 έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 18:16 Η αρχή του τέλους του Ιβάν ήλθε. Όσο ταχύτερα τόσο καλύτερα
Μελος της επιτροπης αυγενακη να υποθεσω;
από anatolikos2
Τρί 29 Ιούλ 2025, 21:20
Jump to forum
Jump to topic

Γιατί έπαψες όραμα να θυμίζεις...
Ο Ιβάν Σαββίδης ήρθε σαν λυτρωτής στις ψυχές εκατομμυρίων ΠΑΟΚτσήδων και κατάφερε να βγάλει την ομάδα από την ανυπαρξία. Πλήρωσε τα χρέη, έβαλε λεφτά φέρνοντας παίκτες και προπονητές, πάλεψε ώστε το πρωτάθλημα να παίζεται επί ίσοις όροις και κατέκτησε λίγους ...
από kataramenos5
Τετ 30 Ιούλ 2025, 13:01
Jump to forum
Jump to topic

Δεν ήταν ρομαντική ψυχή και τα ποιηματάκια που του αφιέρωναμε τον ενόχλησαν τον ΓΔ

shark άσε τα ψέμματα
και βρές μου καμιά φόρμα
συλλεκτική θα γίνει σύντομα ;)
γι αυτό σου λέω όρμα.
Θέλω το Γάμμα κεντητό
το Δέλτα τυπωμένο.
μπροστά στα.. φρύδια μου τα δυό
για πάντοτε γραμμένο.
:opaokara ...
από Parolos
Κυρ 03 Αύγ 2025, 14:11
Jump to forum
Jump to topic

Φαντάσου "αδύναμος" από τις κυρώσεις και πόλεμο κοβιντ κλπ..

Και μετράμε 1 Πρωτάθλημα, 1 Κύπελλο, 2 τελικοί κυπέλλου, ευρωπαϊκές πορείες, προπονητικό κέντρο με αγορασμενες εκτάσεις, ολοκληρωμένα σχέδια για γήπεδο.

Φαντάσου λοιπόν οτι με κυρώσεις και ως "αδύναμος", τί μισηγα έπεσε σε κάθε ...
από Ιάσονας
Κυρ 03 Αύγ 2025, 20:33
Jump to forum
Jump to topic

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΕΊΜΕΝΟ ΜΕ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΊΑΣ. Αν θέλετε μοντς διαγράψτε το.

Καλά δεν νομίζω να διαβάζει κάποιος αυτά που ανέβασαν τα παιδιά και να πέφτει από τα σύννεφα.
Είναι γνωστό πως υπάρχει καθοδήγηση του ΑΣ από τον Κατσαρή και αυτό είναι αυταποδεικτο από την παραμονή της Γιαννακοπούλου στη θέση ...