Αναζήτηση για περισσότερες από 1915 εγγραφές
- Δευ 27 Απρ 2026, 21:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Για τον Λουτσέσκου το ξεχνάν ότι είχε πένθος.
- Τρί 28 Απρ 2026, 13:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ανδρέας Παπαμιμίκος - Σύμβουλος του Προέδρου
Πάντως η δαπ εργοστάσιο φίλε όλους ίδιους τους βγάζει ως προς τον λόγο...
Για τα υπόλοιπα εδώ θα ειμαστε να τα δούμε..
Για τα υπόλοιπα εδώ θα ειμαστε να τα δούμε..
- Τρί 28 Απρ 2026, 13:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Μα αυτα ειναι τα υλικα για πολιτικη καριερα. Δες Μαρινακη, Κυρανακη , Βοριδη κλπPanx Romana έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 13:04 όπως μου είπε και ένας φίλος
"βλέποντας τον Παπαμιμίκο καταλαβαίνεις γιατί δεν έκανε πολιτική καριέρα"
αοριστιολογιες
γενικότητες
ξύλινος λογος
- Τρί 28 Απρ 2026, 13:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Περνάμε ρε μαλακα ιβαν ότι περνάμε, πάει και η ομάδα εδώ και 3 μήνες χάλια, ανακοινώνεις και σήμερα αυτό.
Λυπήσου μας ρε, λυπήσου μας.
Η χειρότερη κίνηση ιβαν σαββιδη τα τελευταία 15 χρόνια μαζί με την πρόσληψη του κουγια. Σε στηρίζω όσο δεν πάει, αλλά υπάρχουν και κάποια όρια. Ο ΠΑΟΚ πάνω από ...
- Τρί 28 Απρ 2026, 13:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Μετα την συνεντευξη τυπου και τα πρωτα αυτα δεδομενα φαινεται πως η επιλογη του κυριως εχει αμεση επιδραση στο πως δεχεται και αντιμετωπιζει η ΠΑΕ ως οργανισμος τις ερωτησεις, φημες, λογια, πιεσεις, κριτικη, αμηχανια, εκνευρισμο του κοσμου του ΠΑΟΚ παρα ο,τιδηποτε αλλο. Κι αυτο πλεον αποδεικνυεται ...
- Τρί 28 Απρ 2026, 15:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Ιβάν έχει άλλες ελεύθερες ανιψιές;
Στείλτε μου facebook πριβέ και αφήστε το πάνω μου. Σε λίγα χρόνια θα κανονίζουμε τις μεταγραφές εδώ μέσα μεταξύ μας.
Στείλτε μου facebook πριβέ και αφήστε το πάνω μου. Σε λίγα χρόνια θα κανονίζουμε τις μεταγραφές εδώ μέσα μεταξύ μας.
- Τρί 28 Απρ 2026, 18:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Ναι είναι αριστεροί και στη Νεάπολη. lol ημαρτον ρε. Έχεις δίκιο. Στα δυτικά μόνο Αρης Βελουχιώτης και black block attack
λοιπόν εκτός από έναν συγκεκριμένο γνωστό συνδεσμιτη που τώρα δεν είναι και στα πράγματα ο οποίος είχε ακροδεξιές πεποιθήσεις οι οποίες έμεναν εκτός γηπέδου εγώ δεν έχω ...
- Τρί 28 Απρ 2026, 21:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Ωστόσο η πλειοψηφία των φίλων μια οπαδών του ΠΑΟΚ ψηφίζει αυτό το κόμμα ( ας ψηφίζει όποιον θέλει ο καθένας) κι αυτό προκύπτει αβίαστα από όλα τα εκλογικά αποτελέσματα στις περιοχές όπου είναι πλειοψηφία οι φίλοι του ΠΑΟΚ. Αν κάποιος πιστεύει ότι δε συμπίπτουν no problem.
Είναι κι αυτή μια ...
- Τρί 28 Απρ 2026, 22:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Σαββίδης είναι ένας μεγαλοπαράγοντας για τα Ελληνικά δεδομένα και οποιοσδήποτε κανονικός πολιτικός θα προσπαθούσε να διατηρεί καλές σχέσεις μαζί του. Απλά εδώ στην Ελλάδα δεν υπάρχουν κανονικοί πολιτικοί, υπάρχουν είτε δεξιοί προσκολλημένοι σε τζάκια, είτε τυχοδιώκτες , είτε νούμερα για τις ...
- Τρί 28 Απρ 2026, 23:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Ωστόσο η πλειοψηφία των φίλων μια οπαδών του ΠΑΟΚ ψηφίζει αυτό το κόμμα ( ας ψηφίζει όποιον θέλει ο καθένας) κι αυτό προκύπτει αβίαστα από όλα τα εκλογικά αποτελέσματα στις περιοχές όπου είναι πλειοψηφία οι φίλοι του ΠΑΟΚ. Αν κάποιος πιστεύει ότι δε συμπίπτουν no problem.
Είναι κι αυτή μια ...
- Πέμ 30 Απρ 2026, 08:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Από structuring ξέρει να βοηθήσει το μπάσκετ;
Παρένθεση: Το ΠΑΣΟΚ school of government είναι είναι το τοπ
κ έχει στείλει πολλούς οννεδιτες στην ανεργία.
Παρένθεση: Το ΠΑΣΟΚ school of government είναι είναι το τοπ
- Δευ 04 Μάιος 2026, 13:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Λειτουργία ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Θετικά, αρνητικά και αναγκαίες βελτιώσεις
Έναν ποδοσφαιρανθρωπο που να μπορεί να επηρεάσει αποφάσεις
Θυμάμαι σήριαλ με τον δουβικα , παρακαλούσε ο μπεος
Κάποιος δεν βρέθηκε να πει στον Ιβαν , πάρε τετει εχει μεταπωλητική αξία ;; Κερδισμένος θα βγεις
Θυμάμαι σήριαλ με τον δουβικα , παρακαλούσε ο μπεος
Κάποιος δεν βρέθηκε να πει στον Ιβαν , πάρε τετει εχει μεταπωλητική αξία ;; Κερδισμένος θα βγεις
- Δευ 04 Μάιος 2026, 14:07
- Jump to forum
- Jump to topic
.......
Αρα αφου εχουν αποφασισει το μοντελο στο οποιο θα πατησουν πανω, Εγω θα ηθελα προσωπικα ειδικα στο αθλητικο και αγωνιστικο κομματι, με το που τελειωσει η σεζον πριν ξεκινησει οτιδηποτε αλλο να μαθουμε ποιος θα ειναι ο Αθλητικος διευθυντης ποιος θα ειναι ο Τεχνικος διευθυντης και οχι απλα ...
- Τρί 05 Μάιος 2026, 11:24
- Jump to forum
- Jump to topic
ΕΠΙΣΗΜΗ ΦΑΝΕΛΑ ΠΑΟΚ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ 25-7 26
SKU:
C-04-01-01-1-2526-0001
74,90 €
Αυτός που έχει ένα κατάστημα- επιχείρηση πρέπει να κατανοεί το αγοραστικό κοινό, την τρέχουσα οικονομική κατάσταση καθώς και τις αγοραστικές συνήθειες του καταναλωτικού κοινού.
Στη σημερινή εποχή που οι οικογένειες ...
SKU:
C-04-01-01-1-2526-0001
74,90 €
Αυτός που έχει ένα κατάστημα- επιχείρηση πρέπει να κατανοεί το αγοραστικό κοινό, την τρέχουσα οικονομική κατάσταση καθώς και τις αγοραστικές συνήθειες του καταναλωτικού κοινού.
Στη σημερινή εποχή που οι οικογένειες ...
- Τετ 06 Μάιος 2026, 07:01
- Jump to forum
- Jump to topic
η macron σιγα τις ομαδες που ντυνει..την Μοντζα την ελλας βερονα και την ουντινεζε...
ολες οι ομαδες προτιμουν την αντιντας η οποια ειναι η τοπ επιλογη και επιτελους δεν θα δινουμε ενα σωρο λεφτα για να παρουμε μακρον ...τι ειμαστε αελ και καλαματα? ελεος
ολες οι ομαδες προτιμουν την αντιντας η οποια ειναι η τοπ επιλογη και επιτελους δεν θα δινουμε ενα σωρο λεφτα για να παρουμε μακρον ...τι ειμαστε αελ και καλαματα? ελεος