Ο Τσέχος "Μπέος" όπως τον βάφτισαν τα ελληνικά ΜΜΕ δίνει μαθήματα διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων και προγραμματισμού ολόκληρου οργανισμού.
Πρώτα σεβόμαστε την επιλογή του παίχτη, μετά τον δένουμε με συμβόλαιο, μετά τον καλούμε να σεβαστεί την υπογραφή του.
Εμείς πάλι δεν έχουμε τέτοια ...
Η αναζήτηση βρήκε 510 εγγραφές
- Κυρ 17 Αύγ 2025, 14:43
- Jump to forum
- Jump to topic
- Δευ 18 Αύγ 2025, 10:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Υπάρχουν οπαδοί άλλων ομάδων στον πλανήτη γη που ενδιαφέρονται για το πώς θα γίνει απόσβεση μιας μεταγραφής σούπερ σταρ; Πραγματικά δηλαδή.
- Δευ 18 Αύγ 2025, 10:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάτε μια βόλτα από το τοπικ οικονομικά της ΠΑΕ που έχει μια δυο αναλύσεις με το τι επιτρέπεται από την ουεφα να ξοδευτεί από τον οποιονδήποτε δισεκατομμυριουχο για ενίσχυση τις ομάδας και μετα ξεκινήστε τις εξυπνάδες.. γιατί όταν τα λέμε και τα ξαναλέμε κάποιοι, μας λέτε λογιστές και δε ξέρω εγώ τι ...
- Τρί 19 Αύγ 2025, 21:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Εντάξει παιδιά μην ενοχλείστε , σταματάω εδώ.
Ολα καλά με το ρόστερ, όλα καλά με τον Λοβρεν , όλα καλά με τον Μπαταούλα που δεν τον έχω δει ποτέ , όλα καλά με τον Τσοπουρογλου και τις κάρτες .
Αυτό όμως το ΠΑΟΚομετρο «εγώ είμαι ΠΑΟΚ και με Τσοπουρογλου και με Μπαταούλα κλπ» κόψτε το.
Ολοι ΠΑΟΚ ...
Ολα καλά με το ρόστερ, όλα καλά με τον Λοβρεν , όλα καλά με τον Μπαταούλα που δεν τον έχω δει ποτέ , όλα καλά με τον Τσοπουρογλου και τις κάρτες .
Αυτό όμως το ΠΑΟΚομετρο «εγώ είμαι ΠΑΟΚ και με Τσοπουρογλου και με Μπαταούλα κλπ» κόψτε το.
Ολοι ΠΑΟΚ ...
- Πέμ 21 Αύγ 2025, 08:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Ζουμά ούτε απ' έξω. Για Μαυροπάνο ας είμαστε ρεαλιστές, δύσκολο έως απίθανο. Προφανώς μακάρι, αλλά δεν νομίζω.
Σίγουρα χρειαζόμαστε ένα στόπερ για να μπει στην πρώτη δυάδα. Πρέπει να επενδύσουμε στον Μιχαηλίδη, να στηριχθεί και να εξελιχθεί ακόμη περισσότερο (στα όσα περιθώρια έχουν απομείνει ...
Σίγουρα χρειαζόμαστε ένα στόπερ για να μπει στην πρώτη δυάδα. Πρέπει να επενδύσουμε στον Μιχαηλίδη, να στηριχθεί και να εξελιχθεί ακόμη περισσότερο (στα όσα περιθώρια έχουν απομείνει ...
- Πέμ 21 Αύγ 2025, 10:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Θερμή παράκληση προς mod, δεν θα πρέπει να ανεχόμαστε το αιλλάδα.
Είναι ντροπή, υπάρχει τιμωρία για προσβολή και ειρωνία προς μέλη και
μηδενίζουμε την χώρα μας χωρίς να ενοχλεί κανέναν.
Δεν μηδενιζουμε καμιά χώρα. Η ίδια η χώρα αυτομηδενιζεται. Εμείς απλώς την περιγραφουμε, όπως είναι και ...
- Δευ 25 Αύγ 2025, 09:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Έλα ρε παιδιά θλίψη. Υπάρχει και η βαρύτητα των λέξεων και αυτή της θλίψης δεν συνάδει με την υποδοχή ενός αθλητή. Δεν χρειάζεται καν να μπούμε σε επιχειρηματολογια τύπου "κάποτε γκρέμιζαν τείχη για τους Ολυμπιονίκες" και εάν ο Ζαφείρης πληρεί αυτές τις προϋποθέσεις κτλ. Μια αυθόρμητη και ακακη ...
- Δευ 25 Αύγ 2025, 09:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Ναι, είναι ελαφρώς off-topic... αλλά όπως είπε κι ένας φίλος πιο πάνω, έχει χαθεί κάθε ίχνος ρομαντισμού. Έχει χαθεί το πάθος για την ομάδα, το αγνό συναίσθημα, η καλώς εννοούμενη τρέλα. Έχω κάνει ταξίδι να έρθω να δω τον ΠΑΟΚ και κοιμήθηκα στο δρόμο, δεν με χάλασε καθόλου. Με είπανε τρελό. Είμαι ...
- Δευ 25 Αύγ 2025, 09:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Εμενα πολλά δεν μου κολλάνε στην υπόθεση Ζαφείρη.
Δεν πιστεύω οτι έρχεται για να φύγει.
Κάθομαι και σκέφτομαι πολλούς παραμέτρους.
Δηλαδή τον έδωσε άδεια η ομάδα του για να έρθει να υπογράψει να ανακοινωθεί και να χάσει και προπονήσεις εκει ? Θα μου πείτε οτι δεν έχουν άλλη επιλογή γιατί ανήκει σε ...
Δεν πιστεύω οτι έρχεται για να φύγει.
Κάθομαι και σκέφτομαι πολλούς παραμέτρους.
Δηλαδή τον έδωσε άδεια η ομάδα του για να έρθει να υπογράψει να ανακοινωθεί και να χάσει και προπονήσεις εκει ? Θα μου πείτε οτι δεν έχουν άλλη επιλογή γιατί ανήκει σε ...
- Δευ 25 Αύγ 2025, 09:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Έλα ρε παιδιά θλίψη. Υπάρχει και η βαρύτητα των λέξεων και αυτή της θλίψης δεν συνάδει με την υποδοχή ενός αθλητή. Δεν χρειάζεται καν να μπούμε σε επιχειρηματολογια τύπου "κάποτε γκρέμιζαν τείχη για τους Ολυμπιονίκες" και εάν ο Ζαφείρης πληρεί αυτές τις προϋποθέσεις κτλ. Μια αυθόρμητη και ακακη ...
- Δευ 25 Αύγ 2025, 10:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Ορίστε ολόκληρο αυτό που είπε ο Ραζβάν για τον Ζαφείρη:
"Είναι σημαντική προσθήκη. Τοπ κίνηση όσον αφορά το μάρκετινγκ. Στέλεχος της Εθνικής, νεαρός, δυναμικός, box to box, πολύ καλό προφίλ για την ομάδα"
Εχει σημασία να ξέρουμε ποιά ήταν η ερώτηση.
Η αλήθεια είναι ότι δεν ήθελε να ...
- Δευ 25 Αύγ 2025, 10:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάμε πάλι στα βασικά.
Κίνηση εντύπωσιασμου είναι ο Καγκαβα και ο Μπερμπατοφ, ο Μαρσέλο και ο Ρένατο σαντσεζ.
Ένας 22 χρόνος ενεργός παίκτης, με ήδη παραστάσεις σε πρωτάθληματισμο,γιουροπα λιγκ και εθνική Ελλάδος, με χαρακτηριστικά που απλά κουμπώνουν με τους υπόλοιπους στην ομάδα, αυτό είναι ο ...
Κίνηση εντύπωσιασμου είναι ο Καγκαβα και ο Μπερμπατοφ, ο Μαρσέλο και ο Ρένατο σαντσεζ.
Ένας 22 χρόνος ενεργός παίκτης, με ήδη παραστάσεις σε πρωτάθληματισμο,γιουροπα λιγκ και εθνική Ελλάδος, με χαρακτηριστικά που απλά κουμπώνουν με τους υπόλοιπους στην ομάδα, αυτό είναι ο ...
- Δευ 25 Αύγ 2025, 11:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ξέρω αν είδες την πρόσφατη συνέντευξη του Γκαρσία ο οποίος εξηγεί πολύ καλά την νοοτροπία και το πώς σκέφτεται ένας ποδοσφαιριστής
Εγω το βλεπω απο τη πλευρα του οπαδου,οχι του παικτη. Εκτος αυτου αλλη περιπτωση ο Γκαρσια,άλλη ο Ζαφείρης και επιπλεον υπαρχουν απειρα παραδειγματα ...
- Δευ 25 Αύγ 2025, 11:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Τελευταία φορά που πήγα αεροδρόμιο ήταν στον Πάμπλο
Ατάραχος ούτε χαμόγελο δεν έσκασε
Μετά από κάποια χρόνια είπε ότι αγάπησε ξανά το ποδόσφαιρο στον ΠΑΟΚ
Ένα αεροδρόμιο πουτανα όλα, μια τούμπα όπως ήταν παλιά γιατί τώρα δεν υφίσταται όλα αυτά τον έκαναν να γουστάρει
Ένα 22 παλικαρακι θα τα δει ...
Ατάραχος ούτε χαμόγελο δεν έσκασε
Μετά από κάποια χρόνια είπε ότι αγάπησε ξανά το ποδόσφαιρο στον ΠΑΟΚ
Ένα αεροδρόμιο πουτανα όλα, μια τούμπα όπως ήταν παλιά γιατί τώρα δεν υφίσταται όλα αυτά τον έκαναν να γουστάρει
Ένα 22 παλικαρακι θα τα δει ...
- Δευ 25 Αύγ 2025, 12:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο ΠΑΟΚ εχει πολλα κενα πραγματικά .Θελει περιπου 30 παικτες και αν γιενται ν' αλλαξει ο κανονισμός και να παιζει με 15 παικτες για ν' αναπληρωσει τα .....κενα ΕΛΕΟΣ ειλικρινά