Αναζήτηση για περισσότερες από 1782 εγγραφές
- Παρ 24 Απρ 2026, 14:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ΟΦΗ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ, 25/04 20:30
Οι του ΟΦΗ παίκτες, παράγοντες και οπαδοί, θεωρούν ότι βρίσκονται κοντά στην κατάκτηση του κυπέλλου αύριο το βράδυ. Από ανταποκρίσεις στο νησί προκύπτει ότι γυαλίζει το μάτι των παικτών τους και θα μπουν με το μαχαίρι στα δόντια. Το ίδιο και εδώ συνάδελφος-Καθηγητής της Ιατρικής, ο οποίος μάλιστα ...
- Παρ 24 Απρ 2026, 18:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Παιδιά το ξαναγράφω…
Επειδή από την φύση μου είμαι τυχερός.Βρισκω να παρκάρω στο λεπτό όταν εσείς θα ψάχνατε για ώρες.Γενικοτερα είμαι γουρλής σε αυτά.
Βρείτε μου 1-2 εισιτήρια και αφήστε επάνω μου το κύπελλο.

Επειδή από την φύση μου είμαι τυχερός.Βρισκω να παρκάρω στο λεπτό όταν εσείς θα ψάχνατε για ώρες.Γενικοτερα είμαι γουρλής σε αυτά.
Βρείτε μου 1-2 εισιτήρια και αφήστε επάνω μου το κύπελλο.
- Παρ 24 Απρ 2026, 23:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ομάδα έφτυσε αίμα για να βρίσκεται σε αυτόν τον τελικό.
Είχε την δυσκολότερη κλήρωση παίρνοντας στην League Phase και Βικελίδης και την πολύ καλή φέτος Λιβαδειά, ξεκίνησε με βαριά ήττα στην πρεμιέρα και λόγω του νέου φορμάτ έπρεπε να προσεγγίσει με μεγάλη ένταση τα επόμενα παιχνίδια. Δεν γλύτωσε ...
Είχε την δυσκολότερη κλήρωση παίρνοντας στην League Phase και Βικελίδης και την πολύ καλή φέτος Λιβαδειά, ξεκίνησε με βαριά ήττα στην πρεμιέρα και λόγω του νέου φορμάτ έπρεπε να προσεγγίσει με μεγάλη ένταση τα επόμενα παιχνίδια. Δεν γλύτωσε ...
- Σάβ 25 Απρ 2026, 10:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν τρέμουμε τον ΟΦΗ.
Τον ΠΑΟΚ τρέμουμε.
Τον ΠΑΟΚ τρέμουμε.
- Σάβ 25 Απρ 2026, 10:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Ν' αφιερώσουν σήμερα το κύπελο (ΠΟΥ ΘΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ) στον μικρό Γιωργάκη που χάθηκε πριν προλάβει να δει τη νίκη μας ...
Βέβαια είναι και τόσο μεγάλη η λίστα φέτος όλων των ανθρώπων μας που χάθηκαν έτσι άδικα, που πραγματικά θες 2 μέρες αφιερώσεων!
Ας πεισμώσουν οι παίχτες μας και να πετάξουν φωτιές ...
Βέβαια είναι και τόσο μεγάλη η λίστα φέτος όλων των ανθρώπων μας που χάθηκαν έτσι άδικα, που πραγματικά θες 2 μέρες αφιερώσεων!
Ας πεισμώσουν οι παίχτες μας και να πετάξουν φωτιές ...
- Σάβ 25 Απρ 2026, 17:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-ΟΦΗ Τελικός Κυπέλλου 25/04 20:30 Cosmote Sports 1
Δεν θα μπορέσω να δω το ματς σήμερα, αλλά προσωπικά είμαι βέβαιος ότι το έχουμε ήδη σηκώσει και μάλιστα με αποστομωτική εμφάνιση. Θα ξεσπάσουμε πάνω στον συμπαθέστατο αντίπαλο.
- Κυρ 26 Απρ 2026, 00:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ΟΦΗ 2-3 Τελικός κυπέλλου Ελλάδας 25-26, MVP σχόλια και παραλειπόμενα
Η πιο γενναία απόφαση που χρειάζεται να παρθεί αυτή την στιγμή είναι ότι η ομάδα δεν χρειάζεται καμία ριζική αλλαγή παρά μόνο μικρές πινελιές για την διεκδίκηση των επόμενων τίτλων
- Κυρ 26 Απρ 2026, 00:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό που μας λείπει σαν οργανισμός είναι η κυνικότητα και το κρύο αίμα. Αγαπησιάρηδες και αγαθοψώληδες είμαστε.
Πολύ άσχημο χαρακτηριστικό για σωματείο που θέλει να κάνει συνεχώς πρωταθλητισμό.
Πολύ άσχημο χαρακτηριστικό για σωματείο που θέλει να κάνει συνεχώς πρωταθλητισμό.
- Κυρ 26 Απρ 2026, 00:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Να μην ξεχνάμε και τον Μακαρο που δεν έβγαλε κιχ για τον τελικό που ΔΕΝ έγινε στο ΟΑΚΑ.
Ούτε η ΠΑΕ μίλησε. Ούτε καν διαρροή.
Και πήγαινε παίξανε στο χωράφι όπου χώρο πηδούσε η μπάλα 100 φορές σε κάθε πάσα.
Κ όταν είσαι ομάδα που θες να παράξεις ποδόσφαιρο, αυτό δεν σε ευνοεί.
Αλλα ψιλά ...
Ούτε η ΠΑΕ μίλησε. Ούτε καν διαρροή.
Και πήγαινε παίξανε στο χωράφι όπου χώρο πηδούσε η μπάλα 100 φορές σε κάθε πάσα.
Κ όταν είσαι ομάδα που θες να παράξεις ποδόσφαιρο, αυτό δεν σε ευνοεί.
Αλλα ψιλά ...
- Κυρ 26 Απρ 2026, 01:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάρα πολλά, ψύχραιμα, υπερβολικά, τραβηγμένα από τις π@υτσότριχες, εντελώς παράλογα κοκ θα έχουν σίγουρα αναφερθεί για το παιχνίδι αυτό. Δεν τα έχω διαβάσει, ούτε και πρόκειται.
Εγώ θα προσθέσω απλά ότι απαγορεύεται, έχοντας την ΕΠΟ "δική σου" (καραλολ), να επιτρέψεις χθες το τσόκαρο, που στον αγώνα ...
Εγώ θα προσθέσω απλά ότι απαγορεύεται, έχοντας την ΕΠΟ "δική σου" (καραλολ), να επιτρέψεις χθες το τσόκαρο, που στον αγώνα ...
- Κυρ 26 Απρ 2026, 01:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Μετρημένα κουκιά.
Ανάληψη ευθυνών και αυτοκριτική πίσω από κλειστές πόρτες.
Άμεσα. Ούτε να τελειώσουν τα play-offs, ούτε τίποτα.
Σαββίδης (και υιοί)-Gonchareva-Καρυπίδης-Lucescu-Vieirinha-Zivkovic σε ένα δωμάτιο και να μην πάνε για ύπνο μέχρι να βρουν τι φταίει και πώς αυτό μπορεί να διορθωθεί ...
Ανάληψη ευθυνών και αυτοκριτική πίσω από κλειστές πόρτες.
Άμεσα. Ούτε να τελειώσουν τα play-offs, ούτε τίποτα.
Σαββίδης (και υιοί)-Gonchareva-Καρυπίδης-Lucescu-Vieirinha-Zivkovic σε ένα δωμάτιο και να μην πάνε για ύπνο μέχρι να βρουν τι φταίει και πώς αυτό μπορεί να διορθωθεί ...
- Κυρ 26 Απρ 2026, 01:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Βλέπω ήρεμα τα highlights και σκέφτομαι τους δόλιους τους παίκτες του Αστέρα, εκείνη τη μέρα που και μπάλα έπαιξαν και πήραν τα αρχίδια τους με τον Μανιάτη να κάνει τον τερματοφύλακα και τον Γιάχο τον σέντερ μπακ.
Και σκέφτομαι πόσο περήφανος είμαι και μαζί πόσο βλάκας νιώθω χρόνια τώρα για αυτή ...
Και σκέφτομαι πόσο περήφανος είμαι και μαζί πόσο βλάκας νιώθω χρόνια τώρα για αυτή ...
- Κυρ 26 Απρ 2026, 01:24
- Jump to forum
- Jump to topic
και κερδιζουμε λεει την κυριακη που δεν το βλεπω και χανει και η κουλα.κοιτα να δεις που ετσι οπως ειμαστε με την ξενερα που φαγαμε και την εικονα της ομαδας και παλι δεν βλεπω φως
- Κυρ 26 Απρ 2026, 02:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό που περιγράφεις σε συνθήκες κανονικού ανταγωνισμού δεν γίνεται, είναι τέτοια η φύση του αθλήματος.
Κάποτε μπορούσε να το πετύχει ο γαύρος (πλέον ούτε αυτός) σε συνθήκες όμως αθέμιτου ανταγωνισμού έχοντας πολλαπλάσιο μπάτζετ από κάθε αντίπαλο και ελέγχοντας κάθε εξωγενή παράγοντα.
Κάποτε μπορούσε να το πετύχει ο γαύρος (πλέον ούτε αυτός) σε συνθήκες όμως αθέμιτου ανταγωνισμού έχοντας πολλαπλάσιο μπάτζετ από κάθε αντίπαλο και ελέγχοντας κάθε εξωγενή παράγοντα.
- Κυρ 26 Απρ 2026, 02:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Αφού η ομάδα δεν έβγαλε αντίδραση σήμερα, χέστηκα αν θα βγάλει στο υπόλοιπο τής σεζόν. Φουλ για τρίτοι πάμε, άσε που και δεύτεροι να βγούμε - που δεν βγαίνουμε - σιγά μην μπούμε σε ομίλους ΤσουΛου. Η χρονιά τελείωσε με καταστροφικό τρόπο εκτός αν θεωρεί κανείς την είσοδο στο Κόνφερενς επιτυχία για ...