Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Πολυ ΟΜΑΔΑ η ομαδα μας. Η αμυνα φαινεται απροσπελαστη τωρα τελευταία, πολυ καλο αυτο. Κρατας το 0 πισω, τα αλλα τα κανονιζουν οι παιχταραδες μπροστα. Μου αρεσαν οι δυο στόπερ, ο Μειτε, ο Ζιλε, ο Γιακουμ και ο Χατζιδης. Ο Οζντοεφ ειναι σκασμενος το ιδιο και ο Ζιλε. Πολλοι τραυματισμοι το γαμωτο μου ...
Εξαιρετική διαχείριση του παιχνιδιού από όλους. Κι αυτό γιατί με τη διαχρονική κωλοφαρδία αρκούσε ένα γλίστρημα (που έγινε νομίζω) ή ένα σουτ από το πουθενά (βλ. Αντίνο) ακόμη κι αν ήταν το μοναδικό να πάει η μπάλα στο πλεχτό χωρίς να το καταλάβει κανείς.
Εγώ ξανά παρατήρησα ότι δεν πιστεύουμε την ομαδάρα του Λουτσεσκου όσο την πιστεύει ο ίδιος και οι παίκτες του. Αρκούσαν γελοία δημοσιογραφικά άρθρα για ανάσταση του πεθαμένου βαζελου μετά το τυχερό αποτέλεσμα που πήρε από τον γαβρο σε συνδυασμό με την άτυχη ισοπαλία που είχαμε εμείς όντας καλύτεροι ...
προφανως και χαιρομαι για αυτο αλλα τα νεα παιδια δεν θα καταλαβουν ποτε τι σημαινει για εμας τους λιγο παλιοτερους που ξεκινουσαμε τα παιχνιδια με τον βαζελο χανοντας 1-0 να παιρνεις ενα σχολιο απο φιλο βαζελο που σου λεει
"και τι να κανει ο μπενιτεθ, δεν γινεται να σε κερδισει φετος ο ...
Το για ΕΜΑΣ που εγραψες ειναι το κλειδι ολων των μεταγραφων. Μπορει ενας παικτης του 7 να παιξει για 9 σε μια ομαδα και το αντιστροφο (που ειναι πιο συχνο). Ο Γιακουμακης ειναι ταμαμ για την ομαδα του Λουτσου. Ο Τσαλωφ ισως αλλου βγαλει ματια. Το θεμα ειναι πως οταν βρισκεις το σωστο κομματι δεν ...
Το κύπελλο ήταν ανέκαθεν σημαντική διοργάνωση, ανεξάρτητη από το πρωτάθλημα. Όποιος με το μυαλό του νομίζει ότι ανεβάζει τις απαιτήσεις για τον μεγάλο ΠΑΟΚ υποτιμώντας το κύπελλο, εστιάζοντας αποκλειστικά στο πρωτάθλημα, πετυχαίνει το αντίθετο από αυτό στο οποίο στοχεύει. Για πάρα πολλά χρόνια η ...
Είχα βάλει τις προάλλες να δω το τελευταίο δεκάλεπτο της παράτασης και τα πέναλτι του τελικού κυπέλλου της Ισπανίας, μεταξύ των Ατλέτικο Μαδρίτης και Σοσιεδάδ. Δύο πράγματα μου πέρασαν από το νου. Το ένα ήταν οι 70.000 κόσμου και των δύο ομάδων. Ούτε Βόλος, ούτε δήμαρχος Βόλου, ούτε 7.500 χιλιάδες ...
Ο ψηλός κύριος που έχεις στη φωτογραφία του προφίλ σου έχει ένα πολύ συγκεκριμένο μότο ζωής.
Καλό θα ήταν να περάσει λίγο από τα αποδυτήρια να εξηγήσει στα "παιδιά" μερικά πράγματα περί αντίληψης ζωής, τιμής και δόξας...
Ο ΠΑΟΚ έχει 4 πρωταθλήματα (ή 5 δεν θα τσακωθούμε εδώ) και 8 κύπελλα ΜΌΝΟ. Για το μέγεθος του συλλόγου και του λαού μας είναι πολύ λίγοι τίτλοι. Υποτιμάει κόσμος το κύπελλο γιατί είναι με τον ΟΦΗ, αν ήταν με αεκ θα λέγαμε πάμε για εκδίκηση, αν ήταν με γκευ κ βαζελο θα λέγαμε γαμω το ΠΟΚ μόνο ΠΑΟΚ ...
Για μένα το μοναδικό ερώτημα που υπάρχει είναι πώς θα περάσει η ώρα για να δούμε τον ΠΑΟΚ να παίζει έναν ακόμα τελικό για να σηκώσει το 9ο κύπελλο. Για να μπει η τρέλα στο μυαλό σε πόσα και πόσα ΠΑΟΚτσάκια που θα παραβρεθούν στους πανηγυρισμούς και θα δουν τι συγκινητικό πράγμα είναι να χαίρεται με ...