Η αναζήτηση βρήκε 71 εγγραφές

Return

από Xlapatsas4
Πέμ 14 Αύγ 2025, 11:39
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Όχι δεν λέω για εμάς, γενικά μιλάω. Δεν εννοώ ότι θα τον ηθελα να έρθει σε εμάς. Και στην εθνική έχει κάνει δουλίτσα, τον βοηθάει βέβαια και η πολύ καλή φουρνιά νέων ποδοσφαιριστών

επειδή κοντή μνήμη δεν έχουμε, ο Γιοβάνοβιτς ξεκίνησε τη καριέρα του στην Εθνική Ελλαδος, με ενδεκάδες που είχαν ...
από Dimitris_L4
Σάβ 16 Αύγ 2025, 12:44
Jump to forum
Jump to topic

Να πω κι εγώ γιατί τώρα είδα την συνέντευξη ότι αν ήμουν μια φορά αισιόδοξος για τον Γιακουμάκη, τώρα είμαι 10.

Μεστός, ώριμος, μετρημένος και έτοιμος να τα δώσει όλα.

Φέρτε και τους υπόλοιπους και πάμε να τους μαμήσουμε όλους.

Τελειώνετε όμως..

Να σταθουμε κ σ αυτο που ειπε για Καρυπιδη ...
από Χωρικός
Τρί 19 Αύγ 2025, 21:41
Jump to forum
Jump to topic

Κάτι λογαριασμοί είχαν σταματήσει μόλις ακούστηκε το θέμα Ζαφείρη. Άλλοι έγραφαν αραιά αραιά και μουδιασμένα. Τώρα που καθυστερεί ή μπορεί και να μη γίνει φυσικά, άρχισαν να βγαίνουν παλι απ'τις τρύπες και να μας ζαλίζουν τα ούμπαλα.. Εγώ γουστάρω Μπαταούλα και Λόβρεν και Τσοπούρογλου άμα λάχει ...
από Σουριναμέζος
Τρί 19 Αύγ 2025, 22:37
Jump to forum
Jump to topic

Θα μετράει και τον Πένια που έπαιξε λιγότερο από τον Μπακαγιόκο
από JohnDag
Κυρ 24 Αύγ 2025, 10:31
Jump to forum
Jump to topic

Η καθαρά ποδοσφαιρική κίνηση είναι να πας σε επιλογή πολύ καλού παίκτη από τώρα. Και ας είναι δανεικός με μια φυσιολογική ρήτρα (5-6Μ).

Ο Οζντόεφ είναι 32 πλέον και του χρόνου λήγει το συμβόλαιο του. Από το Γενάρη που θα ρθει και ο Ζαφ, ο Ρώσος θα πάρει την θέση του 5ου στην ιεραρχία. Θα λήξει το ...
από hariskastoria
Κυρ 24 Αύγ 2025, 13:32
Jump to forum
Jump to topic

Μα οπως βλεπεις στο τελος καταληγω πως αν ερθει ενα χαφ και ενας στοπερ θα μπορουμε να μιλησουμε για μια οκ μεταγραφικη περιοδο. Αυτη τη στιγμη ακροβατουμε αναμεσα στο οκ με την πανωλεθρια. Στο χερι τους ειναι να κανουν τα στοιχειωδη και να παμε στην νεα σεζον με ενα ροστερ τσιμα τσιμα μεν αλλα ...
από JohnDag
Τρί 26 Αύγ 2025, 18:10
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Κακώς κουράζετε το κεφάλι σας τόσο μερικοί.

Η ομάδα και καμία μεταγραφή να μην κάνει στην άμυνα θα είναι πολύ καλύτερη αμυντικά απ' ότι πέρσι. Εδώ είμαστε και θα το δούμε.

Πρώτον, υπάρχει από την αρχή ο Μειτέ ο οποίος φέρνει μεγάλη ισορροπία στις γραμμές.

Δεύτερον ο Παβλένκα που δίνει μεγαλύτερη ...
από Dimitris_L4
Παρ 29 Αύγ 2025, 16:25
Jump to forum
Jump to topic

Αν μεχρι το βραδυ δε βγει καποια ειδηση μεταγταφικη , ειτε οτι εκλεισε ο ιταλος ειτε καποιο αλλο ονομα τοτε σφιξαμε πολυ..θελουμε 3 παιχτες σε 4 μερες..πραγμα απιθανο δλδ για ΠΑΟΚ..
από giapas
Παρ 29 Αύγ 2025, 19:05
Jump to forum
Jump to topic

gika έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 18:56
MagdiTolba έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 18:41 Είναι τόση η μυστικότητα που σιγήσαν και οι priest, blackzone, porky!!!
Ναι γιατί ότι είπαν βγήκε. Εχουν μπει καμιά 20αρια γρίφοι τους τελευταίους 2 μήνες και δεν έχει έρθει κανείς.
Μα αυτό είναι το job description ,να καθησυχάσουν το ποίμνιο!

Μόνο πόρκυ
από alexisozzy
Σάβ 30 Αύγ 2025, 00:07
Jump to forum
Jump to topic

Nikos 74 έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 00:01 Με πρώην σκάουτερ της Γιουβέντους είχαμε φέρει πριν πολλά χρόνια δύο δανεικούς. Πέρασαν και δεν ακούμπησαν. Σκαρτίνια και Φοφανά. Ρε φλασιά που έφαγα βραδιάτικα!
Αν θυμάμαι καλά δεν είχαμε σκάουτερ αλλά στα πλαίσια συνεργασίας με Γιουβέντους μας είχαν δώσει δύο δανεικούς..
από jibbie
Δευ 01 Σεπ 2025, 15:22
Jump to forum
Jump to topic

Μ αυτά που διαβάζουμε στις τελευταίες σελίδες δε θα μου κάνει εντύπωση να πάμε αεροδρόμιο να υποδεχθούμε μπρεθγουειτ με πανό welcome mitrovic. Δλδ ο μεχια τι παραπάνω είχε;
από Outsider1926
Δευ 01 Σεπ 2025, 17:31
Jump to forum
Jump to topic

Φόρουμ σήμερα:

-Πήγα σε σουπερμάρκετ γερμανικής αλυσίδας το πρωί
-Τι εννοείς; Έρχεται φορ από Μπουντεσλίγκα;
από TylerDurden
Δευ 01 Σεπ 2025, 22:01
Jump to forum
Jump to topic

paokspren έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 21:56
Επίσης, Apetenok? Ονοματάρα.
Εμένα πάλι μου ακούγεται σαν τα ψεύτικα ονόματα που έβαζαν παλιά το FIFA και το pro όταν δεν είχαν τα δικαιώματα των πραγματικών παιχτών.
από Refused1337
Τρί 02 Σεπ 2025, 22:04
Jump to forum
Jump to topic

Απλά φανταστείτε μια θλάση Γιακουμάκη στα φορ, και μια θλάση Μειτε στα χαφ.

Και δύο παιχνίδια την εβδομάδα.

Να ξεκινάει βασικός σε ντέρμπι Οζντοεφ με τον πιτσιρίκο τον Ιταλό στα χαφ και να αλλάζει ο Μύθου τον Τσάλοφ στο 66’.

Φαντασου να πεσει το αεροπλανο που θα παει να παιξει στην γαλλια ...
από renegade
Τρί 02 Σεπ 2025, 22:16
Jump to forum
Jump to topic

Η χαρά των Γκίκα η σημερινή μέρα