Η αναζήτηση βρήκε 32 εγγραφές

Return

από john4serres
Παρ 25 Ιούλ 2025, 07:08
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Όπως είπε και ένα παλικάρι χθες πάνω στο χαμό, φανταστείτε τι ακούνε οι ξένοι από τους δικούς μας και τρώμε το ένα άκυρο μετά το άλλο.

Ιβάν, έφερες Τσίκνα και Σέρα. Ωραίος, καλες προσθήκες.
Έβαλες τον Αντρέ, ωραιότατα.

Παραμένουμε όμως σε ένα μοντέλο χωριατοβαλκανιοσοβιετικης ομάδας. Δεν προχωράμε ...
από Kabamaru11
Δευ 30 Ιουν 2025, 23:53
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Equalizer έγραψε: Δευ 30 Ιουν 2025, 23:52 Εμένα που αυτός ο Ντεσερς δεν μου αρέσει, ούτε μου άρεσε όταν είχε ακουστεί για εμάς, πειράζει;
Ε καλα,ουτε εμενα μου αρεσει,αλλα εσενα δεν σου αρεσει το 99% των παικτων παγκοσμιως,δεν μου λεει κατι :lol:
από nkoss
Τρί 01 Ιούλ 2025, 22:08
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

ΑΜΠΑΛΑΕΑ, αντιλαμβάνομαι ότι το να γράφεις σε αυτό το φόρουμ είναι πάρα πολύ σημαντικό για εσένα. Συνέχισε να γράφεις ό,τι αισθάνεσαι. Απλά, αν θες τη γνώμη μου, μη γράφεις με κεφαλαία γιατί φαίνεται σαν να φωνάζεις νευρικά σε κάποιον. Κατά τα άλλα όλες οι απόψεις εδω μέσα συμμετέχουν στο να βγει η ...
από renegade
Τετ 02 Ιούλ 2025, 23:26
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Ο Μπράντον δεν είναι ποδοσφαιριστής όχι απλα φορ
Ομπράντων ήτανε 3 χρόνια στην ομάδα. Τα δύο από αυτά δεν βλεπόταν.
Το ότι την χρονιά του πρωταθλήματος ευθυγραμμίστηκαν όλες οι φαλάκρες στον πλανήτη γη και είχε μία οκ απόδοση δεν θα πρέπει να είναι η αφετηρία των κριτηρίων μας.

Ο Σάντρο για μένα ...
από icue
Παρ 04 Ιούλ 2025, 17:02
Jump to forum
Jump to topic

Αν γινει η εκπληξη και πεσα μεσα ο μιζερος, δεν θα εχει καμια ευθυνη ο Λουτσεσκου, γιατι παλι διαβαζω για κολληματα. Εδω και ενα μηνα ξερουμε πως αν δεν καταφερουν να παρουν το βασικο φορ μεχρι να φυγει η ομαδα Ολλανδια, ΥΠΑΡΧΕΙ περιπτωση να ξανασχοληθουμε με τον Μπραντον για να μην παει η ομαδα με ...
από Logistis
Παρ 04 Ιούλ 2025, 18:39
Jump to forum
Jump to topic

Arnel Jakupovic

https://www.transfermarkt.com/arnel-jakupovic/profil/spieler/268426

Μας κάνει για τρίτος :?:

Εννοείται ότι μας κάνει, αλλά τον πήρανε ένα μυριο και έκανε καλή χρονιά δεν νομίζω να τον δίνουν κάτω από 3. 3 μύρια για 3ο δεν δίνουν με τίποτα.

Δεν δίνουν 3 μύρια για 3ο, δεν ...
από renegade
Σάβ 05 Ιούλ 2025, 20:59
Jump to forum
Jump to topic

Αν μπορείς να πάρεις 20χρονο διεθνή Πολωνό τον παίρνεις.-
από pisakaipoupoula
Σάβ 05 Ιούλ 2025, 21:31
Jump to forum
Jump to topic

Τι βίντεο είδες ρε φιλε κ είδες χαμηλή ποιοτητα;
Πραγματικά δεκαριζει

Όχι χαμηλή ποιότητα, είπα πιο χαμηλή ποιότητα απ' τον Καντουρί , έτσι μου φάνηκε...αλλά επειδή είναι 20 χρόνων αν δουλέψει μπορεί να βγάλει μάτια τα χρόνια που έρχονται...
Επίσης δεν μου φάνηκε καθόλου μα καθόλου χαφ ...
από DamoN
Σάβ 05 Ιούλ 2025, 21:35
Jump to forum
Jump to topic

Luigi Vampa έγραψε: Σάβ 05 Ιούλ 2025, 21:25
DamoN έγραψε: Σάβ 05 Ιούλ 2025, 21:15 Για τον σόλα κρατήστε μικρό καλάθι . Μην γίνει ο επόμενος Ντελιας σε κάνα 2 χρόνια
Μεγάλο να κρατήσουμε δηλαδη

Στην μεγάλη μπουκιά ότι Δεν κάνει εννοώ
από tonipap801
Σάβ 05 Ιούλ 2025, 21:41
Jump to forum
Jump to topic

gika έγραψε: Σάβ 05 Ιούλ 2025, 19:42 Ο Ουρμπανσκι έρχεται για αντί Πενια ή αντί Κωνσταντελια;
και εμενα αυτο μου τριβελιζει το μυαλο.
Ειδικα απο τοτε που ειπε ο @Luigi Vampa οτι ο Πολωνος 'δεκαριζει'
από tonipap801
Κυρ 06 Ιούλ 2025, 09:36
Jump to forum
Jump to topic

απο τα σχόλια που έχω διαβάσει μέχρι στιγμής για τον Ουρμπάνσκι περι χαρακτηριστικών, ταχύτητας και θέσεων που έχει παίξει στην καριέρα του αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι μάλλον δεν έχει βρει ακριβώς τη θέση του και το ρόλο του μέσα στο γήπεδο .
Και στα 21 σου δεν ειναι πρόβλημα αυτό. Καθόλου ...
από giapas
Δευ 07 Ιούλ 2025, 13:57
Jump to forum
Jump to topic

O Πολωνός κατά τη γνώμη μου είναι στη σωστή κατεύθυνση που πρέπει να έχουν οι μεταγραφές μας.

Ο Μάριν , όχι. Ένας 20χρονος που δεν έπιασε καλά στη πρώτη απόπειρα του σε δυνατό πρωτάθλημα μπορείς να του δώσεις το έξτρα κίνητρο.
Έναν 29χρονο ( αν είδα καλά) που δε χωράει στη Κάλλιαρι που από όποια ...
από zissos
Δευ 07 Ιούλ 2025, 13:57
Jump to forum
Jump to topic

Για μένα θα είναι τραγικό να λογίζεται ως βασικός, ο μεγαλύτερος γκαφέρ που έχει φορέσει την φανέλα μας, επειδή έβαλε κανά δυο γκολ στα πλέι οφ, που αυτά έσωσαν την (αμυντική) εικόνα του γιατί αμυντικά είναι ανεπαρκέστατος. Αν δεν πάρουμε βασικότατο σέντερ μπακ να κάνει δίδυμο με τον Κεντζιόρα, θα ...
από giapas
Δευ 07 Ιούλ 2025, 14:11
Jump to forum
Jump to topic

Για το μεσομακροπρόθεσμο καλό της ομάδας ελπίζω να έχεις άδικο μπλακ.
Ο ΠΑΟΚ , μέσω της οικονομικής πολιτικής που εφαρμόζει τα τελευταία 5 έτη , έχει ανάγκη να βγάλει "Μιχαηλίδηδες" έστω και με πρόσκαιρο αγωνιστικό τίμημα. Ο Γιάννης πέρυσι έκανε πολύ καλό πρωτάθλημα , έκανε το step up στη μετά ...
από black death
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 21:49
Jump to forum
Jump to topic

Σε μόνιμη πτωση αυτος ο ποπάι. Δεν ξέρω αν αξιζει να γυροφερνουμε τετοιες παγιδες. Ειδικα για φορ 1,70.
Για σαντρο οσο κι αν τον ήθελα, κινδυνεύουμε να καταληξουμε με 3 αριστερά εξτρεμ. Δεν πιστευω οτι υπαρχει ενδιαφέρον πλεον.

Μάλλον δεν τον έχεις δει να παιζει φιλε.
Πρεμιερ λιγκ έπαιζε με ...