Η αναζήτηση βρήκε 120 εγγραφές
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 09:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Και ο ιβαν έβλεπε τα highlights του Κούδα στο Ροστοφ και οι αμερικανοί τραγουδούσαν «χιλιόμετρα κάναμε πάλι»..
Ρε συ Odi γιατί αυτή η επιθετικοτητα? Ο άνθρωπος λέει ότι μεταξύ Χατζόπουλου και Μυστακίδη εμπιστεύομαι τον πρώτο (άρα είμαι βέβαιος ότι ο Χατζό θα πάρει την απόφαση με γνώμονα ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 17:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Πρέπει πρώτα να μάθουμε το όνομα του εξ Αμερικής επενδυτή για να μπορέσουμε να πούμε δυο λόγια παραπάνω. Γιατί από την μια αναφέρεται ως περίπτωση Τσάκα ενώ υπάρχουν και κάποιοι οι οποίοι υπονοούν ότι πρόκειται για τον Τρύφων Νάτση.
Μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο δεν μπορούμε να πούμε τίποτα
Μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο δεν μπορούμε να πούμε τίποτα
- Τρί 09 Σεπ 2025, 16:08
- Jump to forum
- Jump to topic
να πω και τη δική μου γνώμη για τον Τέλη του Προμηθέα;
δεν είναι καλή.
Είχε άμεση συμμετοχή στο παρεάκι που κρατούσε το μαχαίρι και το καρπούζι, αυτό που ο Ματζικ είπε δεν ήξερε ως ΤΔ για τα μπάτζετ...
άρα μεγάλη ευθύνη στο ότι χρέωσαν την ομάδα ως Διοίκηση Πρωτοδικείου - με ξένα λεφτά λοιπόν ...
δεν είναι καλή.
Είχε άμεση συμμετοχή στο παρεάκι που κρατούσε το μαχαίρι και το καρπούζι, αυτό που ο Ματζικ είπε δεν ήξερε ως ΤΔ για τα μπάτζετ...
άρα μεγάλη ευθύνη στο ότι χρέωσαν την ομάδα ως Διοίκηση Πρωτοδικείου - με ξένα λεφτά λοιπόν ...
- Τρί 23 Σεπ 2025, 19:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Κυρ Τελη ,οσο και να θελουμε να σε συμπαθησουμε
μ αυτους που χεις μπλεξει κομματακι δυσκολο το κοβω.
Επικοινωνιακη αυτοκτονια το λεν αυτο.
μ αυτους που χεις μπλεξει κομματακι δυσκολο το κοβω.
Επικοινωνιακη αυτοκτονια το λεν αυτο.
- Κυρ 26 Οκτ 2025, 15:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Παντε καμία βολτα μερα που ναι σημερα,πιειτε κανα τσιπουρο και χαλαρωστε λιγο
ΟΛΟΙ .Χωριστηκατε σε Ιβανικους ,Μυστακιδικους κι ο ΠΑΟΚ (ενας ειναι ρε μλκες)
ερχεται μετα.Φτανει κουρασατε.
ΟΛΟΙ .Χωριστηκατε σε Ιβανικους ,Μυστακιδικους κι ο ΠΑΟΚ (ενας ειναι ρε μλκες)
ερχεται μετα.Φτανει κουρασατε.
- Τρί 06 Ιαν 2026, 16:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Εγω παντως πιστευω οτι η επόμενη μεταγραφη θα είναι ο καμποκλο
- Δευ 20 Οκτ 2025, 22:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Θεωρώ ότι σαν οπαδοί δεν πρέπει να πέσουμε στην φάκα της μη κριτικής εξαιτίας των όσων συμβαίνουν μεταξύ ΠΑΕ και ερασιτέχνη.
Ασχέτως με τα όποια ποσταρισματα ή την όποια ατζέντα του κάθε YouTuber, είναι σημαντικό να βρεθούν και να κατακριθουν όσοι πέρασαν για δύο καλοκαίρια προς τον Σαββίδη την ...
Ασχέτως με τα όποια ποσταρισματα ή την όποια ατζέντα του κάθε YouTuber, είναι σημαντικό να βρεθούν και να κατακριθουν όσοι πέρασαν για δύο καλοκαίρια προς τον Σαββίδη την ...
- Παρ 13 Μαρ 2026, 09:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
@eorptol1
Όλοι ''τρόμπες'' είναι στο συγκεκριμένο επάγγελμα. Είναι η φύση του επαγγέλματος.
Πάντως, όταν ο Τσαλγατίδης έλεγε ότι ο Μεϊτέ δεν προπονήθηκε και ρωτούσε ο @aivas19 τι γίνεται με Μεϊτέ, αν τελείωσε για φέτος να μας το πούνε ή κάπως έτσι, αυτοί οι δύο είχαν γράψει ότι συγκεντρώνει τις ...
- Τετ 25 Φεβ 2026, 22:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Δε χορεύει νηστικό αρκούδι..
@prist64 η ζαχαροπλαστική είναι χημεία
- Τρί 19 Αύγ 2025, 12:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙΙ
Για τον στόπερ μιλάμε;
- Πέμ 01 Ιαν 2026, 02:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙΙ
Ασπρόμαυρο 2026, η πιο ασπρόμαυρη χρονιά να είναι , γεμάτη τίτλους, το πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο είναι ασπρόμαυρο φέτος.
Και εύχομαι και θέλω να δω δίπλα τους δύο πιο ισχυρούς προέδρους που έχουμε, να κάθονται μαζί, να βλέπουν την ΠΑΟΚ άρα και να βγει φωτογραφία τη στιγμή που θα ανταλάσσουν εκείνο ...
Και εύχομαι και θέλω να δω δίπλα τους δύο πιο ισχυρούς προέδρους που έχουμε, να κάθονται μαζί, να βλέπουν την ΠΑΟΚ άρα και να βγει φωτογραφία τη στιγμή που θα ανταλάσσουν εκείνο ...
- Παρ 05 Δεκ 2025, 19:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση ΙΙ
Αν Μάκη μου δεν είχες ποντάρει σε λάθος άλογο για τη θέση του προπονητή, τώρα θα ήσουν στην κλήρωση, ωραίος και χλιδάτος. Και δεν θα είχες στερήσει και από κάποια αξιόλογα παιδιά τη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική διοργάνωση του πλανήτη προκειμένου να παίζει ο μπακαπέφτας, ο σπυριάρης, ο σιώπης, ο ...
- Σάβ 28 Μαρ 2026, 11:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση ΙΙ
ενα πράγμα σαν τον....λεοντιαδη...chri5ti9 έγραψε: Σάβ 28 Μαρ 2026, 07:39 Επειδή να συζητάμε για αυτό το λεσι στον πάγκο δεν έχει νόημα .
Ο Τριαντης πως σας φάνηκε ;
ενα τίποτα μεσα σε ...τσαρουχια...
- Κυρ 14 Σεπ 2025, 18:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εθνική Ελλάδος μπάσκετ - Σχόλια, νέα και γενική συζήτηση
θέλουμε προπονητή και όχι δημοσιοσχετίστα,
- Σάβ 11 Απρ 2026, 07:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Οσα χρόνια κι αν περάσουν το μυαλό και η ψυχή μένει σε εκείνη την στιγμή.
Όλοι πανηγυρίζαμε γιατί κι αν χάσαμε το κύπελο εμείς είμασταν κυπελούχοι Ευρώπης και μετά όλα έγιναν φωτιά και ο Κωστης και ο Ευθύμης από εκείνη την στιγμή θα πανηγύριζαν πια στον Σ.Φ. ΠΑΟΚ Παραδείσου...
Και δήθεν για να μην ...
Όλοι πανηγυρίζαμε γιατί κι αν χάσαμε το κύπελο εμείς είμασταν κυπελούχοι Ευρώπης και μετά όλα έγιναν φωτιά και ο Κωστης και ο Ευθύμης από εκείνη την στιγμή θα πανηγύριζαν πια στον Σ.Φ. ΠΑΟΚ Παραδείσου...
Και δήθεν για να μην ...