Η αναζήτηση βρήκε 52 εγγραφές

Return

από wickerman
Δευ 25 Αύγ 2025, 23:40
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Παιδιά, για εσάς τους νεότερους στο forum κυρίως, ο Ταγματάρχης 4 είναι παλιό μέλος του forum οπότε όταν βλέπετε να αναφέρονται σε αυτόν τα παιδιά, είναι απλά για την χαιρετούρα και δεν έχει καμία σχέση με τους διάφορους "γρίφους" που δίνονται κατά καιρούς.
από Apostath84
Δευ 25 Αύγ 2025, 23:46
Jump to forum
Jump to topic

Είμαι αρκετά παλιός αλλά άργησα να γραφτώ και δεν πιστεύω συχνά :(

Όπως και να χει, μου αξίζει ένας πόντ(ι)ος για το συλλογισμό.
από bicii82
Τρί 26 Αύγ 2025, 00:05
Jump to forum
Jump to topic

Είμαι 4 μέρες στο ιπποκράτειο καθὼς ταλαιπωρούμαι από μια αμυγδαλιτιδα εδώ και 15 μέρες και δεν φεύγει ούτε με αντιβιώσεις ούτε με τπτ ο πυρετός δεν πέφτει αλλά είστε το καλύτερο φάρμακο πραγματικά και η καλύτερη παρέα έχω ένα ηλίθιοι χαμογελο στο πρόσωπο και όλοι με περνάνε για χαζό.Μολις είδα και ...
από Psagmenos4
Τρί 26 Αύγ 2025, 23:14
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

tsakal18 έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 23:06 o Μπουζας ανέβασε στο φβ ότι συμφωνήσαμε με Μαυροπανο και περιμένουμε ως 31/08 την γουεστ χαμ.
Ξεφτίλας. Όλοι λογικά προσπαθούν να κινηθούν κάτω από τα ραντάρ κι αυτός είτε ισχύει είτε όχι πάει να κάνει πάλι κακό
από SCIFO
Σάβ 30 Αύγ 2025, 22:15
Jump to forum
Jump to topic

το αγορι μας με το 42 και μέσα αριστερά όλο το ματς και
χωρίς περιγραφή

από Maklaz
Κυρ 31 Αύγ 2025, 19:56
Jump to forum
Jump to topic

Μια απορία έχω εγώ ρε παιδιά.
Τι διαβάσατε έξω από εδώ όσον αφορά τον ΠΑΟΚ το όποιο δεν είχε ήδη ειπωθεί εδώ και πολλές φορές μέρες πριν ?
από embuji
Δευ 01 Σεπ 2025, 17:29
Jump to forum
Jump to topic

Εγω το μεταφραζω οτι παικτες που δε θελανε ουτε να ακουνε ΠΑΟΚ τωρα που ξεμειναν τους καλοαρεσει ο ΠΑΟΚ.
Και εδω κολλαει και αυτο που ελεγε και ο Μητσος. Μολις περασει το deadline των 5 μεγαλων βγαινεις στην αγορα και ψωνιζεις αυτο που θες εσυ γιατι οι παικταραδες που σνομπαρανε θα μεινουν απραγοι ...
από xpek20
Τρί 02 Σεπ 2025, 16:44
Jump to forum
Jump to topic

laska4 έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 16:41 Και αν ισχύουν τα λεγόμενα των παιδιών πιο πάνω συμφώνησε ο παίχτης και ψάχνουν τη φόρμουλα με την ομάδα του που μας έχει ρίξει ήδη ένα άκυρο
Δεν μας έριξε άκυρο η ομάδα του αλλά ο ίδιος ο παίκτης, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν εδώ μέσα
από nunies4
Τρί 02 Σεπ 2025, 20:05
Jump to forum
Jump to topic

Ένας άνθρωπος από τους υποτιθέμενους δημοσιογράφους μας δεν μπορεί να σηκώσει το χεράκι του και να πάρει τον πρώην συνάδελφό τους Κουβεντιδη και να μάθουν τι γίνεται? Αν θα γίνει κάτι μέχρι αργά το βράδυ η αν θα πρέπει να βγάλουν μια ανακοίνωση μεταγραφές τέλος? Για να μην ξεροσταλιαζει ο κόσμος ...
από Psagmenos4
Τρί 02 Σεπ 2025, 22:26
Jump to forum
Jump to topic

Επειδή βλέπω συνεχώς σύγκριση με άλλες ομάδες. Αν είχα κέντρο τον αμπαλο σιωπή, τσιριβεγια(καλος) Ρενάτο σαντσεζ(πολυτραυματιας) και τον Τσεριν που τον είχαν φευγάτο. Για 10αρι τον Ταμπορδα πως λέγεται αυτός και ο μπακασετας ούτε μισό πόδι Ντσλια δεν κάνουν. Όλα αυτά ο βαζελος που όλο το καλοκαίρι ...
από joshua
Τρί 02 Σεπ 2025, 22:39
Jump to forum
Jump to topic

Ξαναλεω δίνουμε μεγαλύτερη έμφαση στην ευρωπαϊκή λίστα από όσο πρέπει. Δηλαδή αν δεν παίζαμε Ευρώπη δεν θα κάναμε μεταγραφες; Παικτης στυλ των δύο Ιταλών δεν θα δεχόταν να ερθει; Παικτης στυλ Μοπε η Άβιλα θα προτιμησει να μένει εκτός ομαδας μέχρι το Γενάρη; Αν έχεις πραγματική διάθεση παικτη θα ...
από Guitarman
Κυρ 07 Σεπ 2025, 09:16
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Και ο ιβαν έβλεπε τα highlights του Κούδα στο Ροστοφ και οι αμερικανοί τραγουδούσαν «χιλιόμετρα κάναμε πάλι»..

Ρε συ Odi γιατί αυτή η επιθετικοτητα? Ο άνθρωπος λέει ότι μεταξύ Χατζόπουλου και Μυστακίδη εμπιστεύομαι τον πρώτο (άρα είμαι βέβαιος ότι ο Χατζό θα πάρει την απόφαση με γνώμονα ...
από renegade
Κυρ 07 Σεπ 2025, 17:40
Jump to forum
Jump to topic

Πρέπει πρώτα να μάθουμε το όνομα του εξ Αμερικής επενδυτή για να μπορέσουμε να πούμε δυο λόγια παραπάνω. Γιατί από την μια αναφέρεται ως περίπτωση Τσάκα ενώ υπάρχουν και κάποιοι οι οποίοι υπονοούν ότι πρόκειται για τον Τρύφων Νάτση.
Μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο δεν μπορούμε να πούμε τίποτα
από KalamarGiannis
Τρί 09 Σεπ 2025, 16:08
Jump to forum
Jump to topic

να πω και τη δική μου γνώμη για τον Τέλη του Προμηθέα;
δεν είναι καλή.
Είχε άμεση συμμετοχή στο παρεάκι που κρατούσε το μαχαίρι και το καρπούζι, αυτό που ο Ματζικ είπε δεν ήξερε ως ΤΔ για τα μπάτζετ...
άρα μεγάλη ευθύνη στο ότι χρέωσαν την ομάδα ως Διοίκηση Πρωτοδικείου - με ξένα λεφτά λοιπόν ...
από kataramenos5
Τρί 23 Σεπ 2025, 19:26
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Κυρ Τελη ,οσο και να θελουμε να σε συμπαθησουμε
μ αυτους που χεις μπλεξει κομματακι δυσκολο το κοβω.
Επικοινωνιακη αυτοκτονια το λεν αυτο.