Η αναζήτηση βρήκε 513 εγγραφές
- Πέμ 18 Δεκ 2025, 19:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Αν ισχύει η επιστροφή που λέγεται ψωμί κι αλάτι ό,τι είπαμε για Jeremejeff
- Πέμ 18 Δεκ 2025, 20:59
- Jump to forum
- Jump to topic
- Σάβ 20 Δεκ 2025, 23:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι εξυπνάδα το να αναφερόμαστε σε έναν άνθρωπο (και σύντομα παίκτη του ΠΑΟΚ) ως ντροπή;
- Παρ 26 Δεκ 2025, 10:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο προπονητής βέβαια είπε ότι περιμένει τον Μιχαηλίδη αμέσως μετά τη διακοπή.Tupac έγραψε: Πέμ 25 Δεκ 2025, 22:57 Εγώ βλέπω ότι Μιχαηλίδης και Λοβρεν θα αργήσουν να επιστρέψουν και έπρεπε είδη να είχαμε κλείσει αμυντικό.....
Αλλά τι σημασία έχει τί λέει ο προπονητής!
- Παρ 26 Δεκ 2025, 14:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Κουράσατε Χριστουγεννιάτικαmiketoumba88 έγραψε: Παρ 26 Δεκ 2025, 14:01 Παμε να πάρουμε 26 ετών παίκτη από Ρωσία παίκτη με 2,5 εκατομμύρια αξία. Ίσα ίσα να μην πληρώσει ο μεγάλος.Ξερω ξερω ,πηρε Ζαφείρη...
- Κυρ 28 Δεκ 2025, 15:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Πρέπει να κάνουμε poll :
Πόσοι Γιαννούληδες πιστεύετε θα έρθουν στο σύλλογό μας:
Α)0. Β)1. Γ)2.
Οποίος και να έρθει από τους δυο, η παρουσίαση πρέπει να γίνει από Ματθαιο Γιαννουλη
https://i.discogs.com/pOmmGwN9eRNQGA84bGjBqyiCt8HtQgN3eD9-bO6InvA/rs:fit/g:sm/q:90/h:600/w:422/czM6Ly9kaXNjb2dz ...
- Κυρ 28 Δεκ 2025, 21:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Παναθηναικός σπρώχνει χρήμα από δω κι από κει...εμείς είμαστε σφιχτοί...το είδαμε και στην περίπτωση του φορ...τουλάχιστον για στόπερ να δοθούν κάποια λεφτά να μην πάμε σε λύσεις τύπου Μάρκοβιτς...αν μπορούν ας φέρουν και Μήτογλου για επιπέλον λύση κ για τα επόμενα χρόνια αφού από το καλοκαίρι ...
- Δευ 29 Δεκ 2025, 01:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι εννοεις τι μας νοιαζει?
Μεταγραφικη περιοδος ειναι.
Στις μεταγραφικες περιοδους λεμε για το ποσα πολλα λεφτα ριχνουν οι αλλοι και για το τι παικταραδες παιρνουν ενω εμεις φερνουμε κατωτερους.

Μεταγραφικη περιοδος ειναι.
Στις μεταγραφικες περιοδους λεμε για το ποσα πολλα λεφτα ριχνουν οι αλλοι και για το τι παικταραδες παιρνουν ενω εμεις φερνουμε κατωτερους.
- Τρί 30 Δεκ 2025, 15:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Γερεμέγιεφ νομίζω πως ήρθε ως αντί-Τσάλοφ. Ο Μύθου θεωρείται ήδη ο δεύτερος φορ και ο Γιακουμάκης πρώτος.
Το αγγούρι θα έρθει κυρίως το καλοκαίρι, που μπορεί να πάμε στα προκριματικά του Ch.L., με Μύθου - Γερεμέγιεφ.
Το αγγούρι θα έρθει κυρίως το καλοκαίρι, που μπορεί να πάμε στα προκριματικά του Ch.L., με Μύθου - Γερεμέγιεφ.
- Τρί 30 Δεκ 2025, 16:02
- Jump to forum
- Jump to topic
6/1 και 10/1 τα επόμενα δυο ματς .Dimitris_L4 έγραψε: Τρί 30 Δεκ 2025, 15:52 Προβλημα ο Βολιακο ( με ιωση ) κ ξαφνικα μειναμε με Κεντζιορα κ Θυμιανη...Παρτε αμυντικο εχουμε τεραστιο θεμα....
Δεν θα προλάβει να γυρίσει ;
Σε κάθε περίπτωση όντως πάρτε στόπερ
- Τρί 30 Δεκ 2025, 16:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Αχ κακο που μας βρηκε.joshua έγραψε: Τρί 30 Δεκ 2025, 15:49 Για μένα ο Γερεμεγεφ μπαίνει εύκολα στο top five των πιο ξενερωτων μεταγραφών στην εποχή Σαββίδη. Απογοήτευση σε βαθμό να μην θέλω να ξανασχοληθω για πολύ καιρό....
- Τρί 30 Δεκ 2025, 16:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι εννοείς μπορεί;; 100%Blackgr4 έγραψε: Τρί 30 Δεκ 2025, 15:42 Ο Γερεμέγιεφ νομίζω πως ήρθε ως αντί-Τσάλοφ. Ο Μύθου θεωρείται ήδη ο δεύτερος φορ και ο Γιακουμάκης πρώτος.
- Τρί 30 Δεκ 2025, 22:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ για να καταλάβω, ο ΠΑΟΚ τελικά χαντακωνει πιτσιρίκια? Γιατί αυτοί που κρατάνε για Μύθου τώρα κράζουμε γιατί θα είναι νο2 ο Μύθου...δεν κάνει τελικά?
Προσωπικά με Γερεμεγιεφ είμαι φουλ ευχαριστημένος για 3ο φορ...σε ματς με καμινάδες και στημένα μανούλα είναι...
Καλή χρονιά να έχουμε!
Προσωπικά με Γερεμεγιεφ είμαι φουλ ευχαριστημένος για 3ο φορ...σε ματς με καμινάδες και στημένα μανούλα είναι...
Καλή χρονιά να έχουμε!
- Τρί 30 Δεκ 2025, 22:48
- Jump to forum
- Jump to topic
sdna
Ο Γιώργος Γιακουμάκης έβαλε οριστικό «φρένο» στο ενδεχόμενο μετακίνησής του στην Ατλέτικο Μινέιρο, οδηγώντας σε ναυάγιο τις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στους Βραζιλιάνους και την Κρουζ Αζούλ που διατηρεί τα δικαιώματά του
Ο Θέσαρ Λουίς Μέρλο επανήλθε στο θέμα του Γιώργου Γιακουμάκη, δίνοντας ...
Ο Γιώργος Γιακουμάκης έβαλε οριστικό «φρένο» στο ενδεχόμενο μετακίνησής του στην Ατλέτικο Μινέιρο, οδηγώντας σε ναυάγιο τις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στους Βραζιλιάνους και την Κρουζ Αζούλ που διατηρεί τα δικαιώματά του
Ο Θέσαρ Λουίς Μέρλο επανήλθε στο θέμα του Γιώργου Γιακουμάκη, δίνοντας ...
- Τετ 31 Δεκ 2025, 13:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλως τον μικρο!