Η αναζήτηση βρήκε 116 εγγραφές

Return

από icue
Δευ 04 Αύγ 2025, 09:33
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Εγω το μονο που θελω να πω ειναι οτι καλο θα ηταν οταν γινεστε mods να μην συνεχίζετε να γραφετε οπως γραφατε πριν γινετε, ειτε συμφωνω ειτε διαφωνω με αυτα που γραφετε. Οχι τιποτα αλλο, δεν μπορουμε να σας κανουμε και ignore.
από renegade
Δευ 04 Αύγ 2025, 09:38
Jump to forum
Jump to topic

Οκ τα 2,5 - 3 εκ για Γιόβιτς είναι πολλά ενώ τα 3,5 εκ αγορά και 1,5 εκ σε Κεντίρα είναι νορμάλ.
Παιδιά ο Γιόβιτς είναι ενεργό μέλος των πλάβι . Μια χαρά κίνητρο έχει, αν δεν είχε θα βρισκόταν τώρα στα εμιράτα.
Φτάσαμε να προτιμάμε των Γιακουμάκη στα 30 plus από τον Γιόβιτς στα 28.

Έτσι όπως ...
από Unpsofable78
Δευ 04 Αύγ 2025, 11:16
Jump to forum
Jump to topic

Μου μεταφερθηκε οτι ο Τζορμπατζογλου μιλησε για εκπληξεις που ερχονται στα χαφ.
Τον ακουσε κανεις; Καταλαβε καποιος τι εννοουσε;

Θα είναι έκπληξη ο χαφ λέει. Τώρα τι εννοεί...
Όπως ήταν έκπληξη το ότι ο ΠΑΟΚ κατέληξε στον Γιακουμακη.

Υπάρχει Έλληνας χαφ που θα μπορούσε να απασχολήσει;

Ή ίσως ...
από Shadow
Σάβ 09 Αύγ 2025, 22:12
Jump to forum
Jump to topic

Βρε στην Αλάσκα σε λίγες μέρες γράφεται λογικά ο επίλογος...

Άπαξ κ δεν κάνει ο πορτοκαλί καμία τριπλα, ξεμπερδεύουμε με κυρώσεις κ ας βρουν τρουπα να κρυφτούν..

Να στε βέβαιοι κρατάει τεφτέρι ο Πόντιος τόσο καιρό στη σκακιέρα του κ περιμένει σαν τον βούδα..

Κάτι μου λέει θα ρθει κ κόντρα ...
από DamoN
Κυρ 10 Αύγ 2025, 15:52
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Και εγώ . Να δω ποιος θα πρωτοπαίζει
από eorptol1
Τρί 12 Αύγ 2025, 13:14
Jump to forum
Jump to topic

Ότι δηλαδή μια συνάντηση κορυφής στην Αλάσκα μπορει να φέρει τέτοιο "πανικό" στο topic των μεταγραφών δεν το περίμενα η αλήθεια είναι....

μπα εγω τον μονο πανικο που βλεπω ειναι στα τρολ του τελη που μας εχουν ζαλισει απο τις 16 ιουνιου αλλα εχουν χασει πλεον το αφηγημα τους,ψαχνουν καινουριο ...
από Unpsofable78
Τετ 13 Αύγ 2025, 15:36
Jump to forum
Jump to topic

Στο Κρουζ Αζουλ μανια μπήκα; Σορρυ λάθος. Πάω να βρω το paokmania γιατί εδώ μέσα έχει γεμίσει αλλοθρησκους και στημένους με τεσσαρακια

Οποιοδήποτε μπαν δεκτό. Αλλά την αλήθεια μια φορά την είπα
από Unpsofable78
Τετ 13 Αύγ 2025, 15:48
Jump to forum
Jump to topic

Άσε μας ρε φίλε που κάνετε κι ότι δεν καταλαβαίνετε μερικοί και είμαι υπερευαισθητος :lol:

Έχει φανεί τι ρόλο βαράνε κάποιοι και ξέρουν πολύ καλά και ποιοι είναι.
από Magpies4
Παρ 15 Αύγ 2025, 15:50
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως η εικόνα μας στα μάτς με την Μπέργκερ ήταν τραγική. Εντάξει, περάσαμε, αλλά αυτό που είδαμε ήταν κάτι σαν build up σε slow motion με μεγάλη δόση γιόμας από έναν και μόνον έναν παίκτη, τον Μίχα.

Ειλικρινά ακόμα προσπαθώ να καταλάβω τί ακριβώς παίζουμε. Και μιλάμε συμφωνώ οτι αυτός ο ΠΑΟΚ έχει ...
από Σουριναμέζος
Παρ 15 Αύγ 2025, 15:56
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως η εικόνα μας στα μάτς με την Μπέργκερ ήταν τραγική. Εντάξει, περάσαμε, αλλά αυτό που είδαμε ήταν κάτι σαν build up σε slow motion με μεγάλη δόση γιόμας από έναν και μόνον έναν παίκτη, τον Μίχα.

Ειλικρινά ακόμα προσπαθώ να καταλάβω τί ακριβώς παίζουμε. Και μιλάμε συμφωνώ οτι αυτός ο ΠΑΟΚ ...
από nunies4
Παρ 15 Αύγ 2025, 17:22
Jump to forum
Jump to topic

Logistis έγραψε: Παρ 15 Αύγ 2025, 17:01 Ξανά λάικ ο Ζαφείρης στο ποστ της ΠΑΕ για τις ομιλίες των Πέλκα, Ζιφκοβιτς στ αποδυτήρια. Πριν 54 λεπτά στο ινστα
Τυχαίο θα είναι που ένας παίκτης που μέχρι χθες δεν ασχολιόταν με τον ΠΑΟΚ, κάνει δύο like back to back.
Σίγουρα τυχαίο
από prist64
Παρ 15 Αύγ 2025, 23:00
Jump to forum
Jump to topic

οταν σου τα σκαγαμε χοντρα εκανες τον ζορικο
τωρα που εφαγες ακυρο μας θυμηθηκες?

περνα μια βολτα απο την εορταζουσα
από Polichni1926
Σάβ 16 Αύγ 2025, 08:56
Jump to forum
Jump to topic

Το μόνο που θα με χαλάει με Ζαφείρη στον ΠΑΟΚ, είναι που θα λείπουν βασικότατοι παίχτες με τις Εθνικές τους.
Ζαφείρης, Ντέλιας, Ζίβκο, Ιβανούσεφ, Μπάμπα, μακάρι Γιακουμάκης, Μιχαηλίδης αν ξεστραβωθεί ο Γκάνταλφ.

Από την αλλη, είναι δεδομένο για μεγάλες ομάδες, να αδειάζει το ρόστερ λόγω εθνικών ...
από Χωρικός
Σάβ 16 Αύγ 2025, 14:14
Jump to forum
Jump to topic

Τον Κενι πότε τον είδες και τον έκρινες ρε μεγάλε;; Και τσουβαλιάζεις όλους τους υπόλοιπους μαζί; Και Σάστρε και Όττο και Γκόμεζ;;; Μεγάλος ΠΑΟΚτσής θα είσαι κι εσύ