Στροφη στο πρωταθλημα μετα το Ευρωπαικο και περιμενουμε την ΑΕΚ του Σακοτα, την ομαδα που θα μας κοντραρει για την 3η θεση του πρωταθληματος.
Με εναν αγωνα λιγοτερο και νικη μεσα στα Λιοσια στον πρωτο γυρο, η ομαδα μας εχει ενα αβανταζ σε αυτην την ατυπη κοντρα για μια θεση που δεν σου δινει και ...
Η αναζήτηση βρήκε 868 εγγραφές
- Πέμ 12 Φεβ 2026, 09:33
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 11 Δεκ 2025, 22:26
- Jump to forum
- Jump to topic
0. Timmy Allen
Το ανοίγω (δικαιωματικά γιατί Τίμι έλεγαν το σκύλο μου πριν περίπου 45 χρόνια...). Απορώ γιατί δεν έχει ανακοινωθεί σήμερα, να φταίει η ώρα του ποδοσφαιρικού αγώνα;
Παιχταράς, αρχισκόρερ. Πέρασε κάπως στα ψιλά με όλα αυτά που ακούγονται, μέσα στον οργασμό του φτωχού που πέτυχε το Τζόκερ...
Πιθανά να ...
Παιχταράς, αρχισκόρερ. Πέρασε κάπως στα ψιλά με όλα αυτά που ακούγονται, μέσα στον οργασμό του φτωχού που πέτυχε το Τζόκερ...
Πιθανά να ...
- Πέμ 11 Δεκ 2025, 22:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Jure Zdovc
ΟΚ, λέμε αστειευόμενοι ότι δεν υπάρχει προπονητής που θα του πεις βρες και πάρε όποιον θες, με μεγάλη άνεση στο οικονομικό, και δε θα βρει παίκτες για ενίσχυση.
ΑΛΛΑ έχει μια ομάδα που με τις αδυναμίες και τους περιορισμούς της, τα πάει περίφημα, κερδίζει.
Θέλει κάκαλα, μυαλό, χαρακτήρα να πας να ...
ΑΛΛΑ έχει μια ομάδα που με τις αδυναμίες και τους περιορισμούς της, τα πάει περίφημα, κερδίζει.
Θέλει κάκαλα, μυαλό, χαρακτήρα να πας να ...
- Πέμ 19 Φεβ 2026, 13:47
- Jump to forum
- Jump to topic
πριν λίγες μετρημένες ημέρες, η ομάδα έχασε στον πόντο δικό της ματς από την υπερπλήρη Μπιλμπάο. Κι είχε 30+ λεπτά πολύ καλής απόδοσης. Δείτε τι έκανε σωστά, και τι δεν έκανε μετά με αεχ,πράσινους .
Δε μπορεί, υλικό υπάρχει. Θέληση να παίξει άμυνα και πνευματική σκληράδα χρειάζεται... είναι δουλειά ...
Δε μπορεί, υλικό υπάρχει. Θέληση να παίξει άμυνα και πνευματική σκληράδα χρειάζεται... είναι δουλειά ...
- Πέμ 19 Φεβ 2026, 18:40
- Jump to forum
- Jump to topic
δε ξέρω τι τον κάνει συμπαθητική φιγούρα. Που κάθεται σαν άγαλμα στον πάγκο, ασπρίζει, και πιάνει με το χέρι το πρόσωπό του;
εμένα μου βγάζει απελπισία και κακομοιριά. Δεν ήθελα να το ξαναζήσω μετά από κείνον τον καϋμένο που έφαγε από τη Λάρισα το άλευ χουπ κάρφωμα στη λήξη αγώνα...
εμένα μου βγάζει απελπισία και κακομοιριά. Δεν ήθελα να το ξαναζήσω μετά από κείνον τον καϋμένο που έφαγε από τη Λάρισα το άλευ χουπ κάρφωμα στη λήξη αγώνα...
- Πέμ 16 Οκτ 2025, 13:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - KB TREPCA, 85-74 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
Θα ήθελα να διευκρινίσεις, αν έχεις τον χρόνο, τι ακριβώς εννοείς με το "ο τρόπος που αμύνεται η ομάδα εκθέτει τους παικτες". Πώς δηλαδή γίνεται αυτο; Και με ζώνη και με μαν του μαν είχαμε θέματα.
Επίσης θεωρώ ότι προτιμάς Σφαιρόπουλο επειδή ακριβώς θεωρείς ότι ο τρόπος που αμύνεται η ομαδα θα ...
- Παρ 24 Οκτ 2025, 10:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Anwil Wloclawek-ΠΑΟΚ 93-94 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Παιδια να ξεκλειδωσουμε το ματς με το Πιτζεον, να μπουμε στο κλιμα!
- Τρί 16 Δεκ 2025, 17:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Ευρωπαϊκό μέλλον και προοπτικές
Καλησπέρα στο forum, πλέον με το μπάσκετ στη νέα εποχή ανοίγεται μπροστά μας ένα λαμπρό μέλλον ευρωπαϊκής καταξίωσης και επιτυχιών και για αυτό το λόγο θεώρησα σημαντικό να ανοίξω ένα καινούργιο θέμα για να καταγράψω κάποιες πληροφορίες και ιδέες για την τωρινή αλλά και την επερχόμενη κατάσταση ...
- Πέμ 18 Δεκ 2025, 00:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Sporting CP-ΠΑΟΚ 62-70,Σχόλια & Παραλειπόμενα
Σε αυτό το μεταβατικό στάδιο η νίκη είναι
πολύτιμη. :|
Οι νέοι ακόμη ψάχνουν τον ρόλο τους, και τα συστήματα. Κι αφού δεν τα βρίσκουν κάνουν ατομικα γιουρουσια.. (Allen..).
Θα μπορούσε να δώσει περισσότερο χρόνο στον Κόνιαρη σήμερα, να κοντρολάρει την ομάδα.
Πάντως ο Γιούρι αντέχει ακόμη, και με ...
πολύτιμη. :|
Οι νέοι ακόμη ψάχνουν τον ρόλο τους, και τα συστήματα. Κι αφού δεν τα βρίσκουν κάνουν ατομικα γιουρουσια.. (Allen..).
Θα μπορούσε να δώσει περισσότερο χρόνο στον Κόνιαρη σήμερα, να κοντρολάρει την ομάδα.
Πάντως ο Γιούρι αντέχει ακόμη, και με ...
- Τρί 13 Ιαν 2026, 17:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ευρωπαϊκό μέλλον και προοπτικές
Νομίζω έχουν ήδη ανανεώσει την σύμβαση (για μια δεκαετία;)
Το πρόβλημα είναι για τις ομάδες που αγωνίζονται με κάρτα ελευθέρας, πχ η Παρτιζαν. Αυτοί δεν έχουν όσα έσοδα έχουν οι μόνιμο (από τηλεοπτικά κλπ)
Και έτσι προφανώς περιοριζόνται οι μεταγραφές τους, και ο ανταγωνισμός..
Το πρόβλημα είναι για τις ομάδες που αγωνίζονται με κάρτα ελευθέρας, πχ η Παρτιζαν. Αυτοί δεν έχουν όσα έσοδα έχουν οι μόνιμο (από τηλεοπτικά κλπ)
Και έτσι προφανώς περιοριζόνται οι μεταγραφές τους, και ο ανταγωνισμός..
- Πέμ 12 Φεβ 2026, 08:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: FEC 2025-26
Τα ζευγαρια των προημιτελικων ειναι εδω. Πεσαμε μεσα στις 7 απο τις 8 ομαδες στις αρχικες μας προβλεψεις του Δεκεμβριου!
Η ομαδα μας μετα απο μια εκπληκτικη - για 30 λεπτα - εμφανιση με τους Βασκους, το φαβορι της διοργανωσης, εχασε με εναν ποντο και κατεληξε 2η. Και με νικη στο νημα, παλι 2οι θα ...
Η ομαδα μας μετα απο μια εκπληκτικη - για 30 λεπτα - εμφανιση με τους Βασκους, το φαβορι της διοργανωσης, εχασε με εναν ποντο και κατεληξε 2η. Και με νικη στο νημα, παλι 2οι θα ...
- Πέμ 12 Φεβ 2026, 08:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Surne Bilbao Basket 87-88,Σχόλια & Παραλειπόμενα
Συνεχιζουμε Το μυαλο του κοσμου ηταν να παει Τουμπα για τον ημιτελικο, η ομαδα επαιξε φανταστικο μπασκετ στο μεγαλυτερο κομματι του αγωνα, οι Βασκοι σταζουν μελια για τον ΠΑΟΚ, ενω οι διαιτητες ηταν απαραδεκτοι - ειδικα στο Α' ημιχρονο.
- Τετ 18 Φεβ 2026, 23:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Παναθηναικος AKTOR-ΠΑΟΚ 101-71,Σχόλια & Παραλειπόμενα
όταν μιλάμε , χωρίς φυσικά να γνωρίζουμε ποιος παίρνει τις αποφάσεις, καλό είναι να ακούμε τι έχει ειπωθεί σχετικά:
ο Μπουντουράκος λοιπόν είπε ότι ο κ.Αρίστος έδωσε εν λευκό επιταγή για τα θέλω του προπονητή.
Το προσέξαμε ή το προσπερνάμε;
ο Μπουντουράκος λοιπόν είπε ότι ο κ.Αρίστος έδωσε εν λευκό επιταγή για τα θέλω του προπονητή.
Το προσέξαμε ή το προσπερνάμε;