Αναζήτηση για περισσότερες από 1174 εγγραφές

Return

από Franky
Παρ 01 Μάιος 2026, 11:29
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ο κόσμος παίζει μπάσκετ

Γράφουνε στο σδνα και για τη συμπεριφορά των Ισπανικών ομάδων, για τη Ρεάλ απέναντι στην Παρτιζάν, για τη Βαλένθια, για την εθνική τους, για τη νοοτροποία γενικότερα, για το οτι παίζουν σκληρή άμυνα, ανώ στην επίθεση οι αντίπαλοι χρεώνονται με φάουλ επειδή τους κοιτάνε, ή επειδή κάνουν θέατρο. Για ...
από leomatos88
Παρ 01 Μάιος 2026, 12:13
Jump to forum
Jump to topic

Εντάξει και σ' εμένα δεν αρέσει η ισπανική (διαιτητικά, γιατί κατά τα άλλα και αθλητικά είναι πολύ μπροστά) σχολή στο μπάσκετ, αλλά σαν την αθηναϊκή σχολή δεν έχει. Δε νομίζω ότι είναι δυνατόν οποιαδήποτε ισπανική ομάδα, όσο ευνοημένη και να είναι, να είναι τόσο βρωμερή, να ζέχνει τόσο, να έχει ...
από Michael Scott
Παρ 01 Μάιος 2026, 12:33
Jump to forum
Jump to topic

Είπα ότι το επίπεδο της Ευρωλίγκας είναι λυπηρό και με διορθώσατε αλλά επειδή έχω δει πάνω από 25 ματς της διοργάνωσης φέτος και πάνω από 100 την τελευταία 4ετία, επιτρέψτε μου να καταθέσω την άποψή μου.

Γιατί θεωρώ ότι το επίπεδο είναι χαμηλό;

Αρχικά, δεν μιλάω μόνο για το αγωνιστικό ...
από kokoblokos
Παρ 01 Μάιος 2026, 14:20
Jump to forum
Jump to topic

Συνέλθετε παιδιά. Διακρίνω μια ικανοποίηση για την νίκη του βαζελου στην Ισπανία, επειδή εμείς χάσαμε προχτές απο την Μπιλμπάο, με κακή εμφάνιση μεν , αλλά με συνολικά 70% (και στα δύο ματς)κατά η διαιτησία,δε.

Να σας επαναφερω λοιπόν στις εργοστασιακές σας ρυθμίσεις.
Ο βαζελος ή μάλλον καλύτερα το ...
από flash4
Παρ 01 Μάιος 2026, 16:31
Jump to forum
Jump to topic

Όποιος δει τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ με τις ισπανικές και καπάκι τα αντίστοιχα του βάζελου, ξαναλέω θα κλάψει από τα νεύρα για τη διαφορά στην αντιμετώπιση. Επίσης αυτός που έχουν στον πάγκο είναι χειρότερος "κλαψας" από τους Ισπανούς, για τον πρόεδρο δε, ουδέν σχόλιο.
από Michael Scott
Τετ 13 Μάιος 2026, 22:28
Jump to forum
Jump to topic

st4this έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 22:25 Αν και θα χει ωραια φαση να αποκλειστει ο βαζελος, θελω ελληνικο τελικο ρε γμτ. Θελω το κοντεντ
Πιο πολυ φάση θα εχει να μη πάει ο Βαζελος στο final 4 που διοργανώνει...
από st4this
Τετ 13 Μάιος 2026, 22:28
Jump to forum
Jump to topic

Ναι αλλα σκεψου το κοντεντ με γαυρους κ βαζελους στο ΟΚΑΝΑ, δεν το ανταλλαζα με τιποτα, ισως με εμας σε F4 τωρα που το σκεφτομαι
από st4this
Τετ 13 Μάιος 2026, 22:49
Jump to forum
Jump to topic

Σπικερ μην καυλωνεις με το λαθος δεν γυρναει αυτο.. Μονο η αεκαρα το καταφερε!
από Kostas_FI
Τετ 13 Μάιος 2026, 22:56
Jump to forum
Jump to topic

Χαχαχ γλεντάνε dpg στις κερκίδες :lol:
από marsantos
Παρ 15 Μάιος 2026, 14:08
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII

geobila έγραψε: Παρ 15 Μάιος 2026, 13:11 Φαν μπομελ για τον Παναθηναϊκό αναφέρει το πορτοκαλί
Τι ειναι αυτοί ρε;
Ως τώρα κυνηγούσαν πρώην και νυν, παίκτες και προπονητές.
Τώρα θα κυνηγάνε ότι γράφουμε και στο paokmania;
από Cylon-4
Παρ 04 Ιούλ 2025, 16:15
Jump to forum
Jump to topic

Re: Πόλο ανδρών: αγώνες και νέα 2025-2026

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Πόλο ανδρών, ΠΑΟΚ Domus Ergo, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Χρήστο Μπιτσάκο, για την αγωνιστική περίοδο 2025-2026.

Ο Έλληνας περιφερειακός, γεννημένος το 2004 και με ύψος 182cm, συνεχίζει για δεύτερη σεζόν με το «ασπρόμαυρο» σκουφάκι.

:pano:
από Cylon-4
Παρ 03 Οκτ 2025, 14:21
Jump to forum
Jump to topic

Re: Πόλο ανδρών: αγώνες και νέα 2025-2026

Εκ παραδρομης εκανα λαθος.
Ο Θοδωρος Χατζηθεοδωρου συνεχιζει απο περσι.
:mrgreen: