Η αναζήτηση βρήκε 665 εγγραφές

Return

από nunies4
Τετ 30 Ιούλ 2025, 21:49
Jump to forum
Jump to topic

Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Χωρίς να παραβλέπουμε τι παραλίγο να γίνει τις τελευταίες μέρες, η συμφωνία είναι ιστορική.
Στην εποχή του σύγχρονου ποδοσφαίρου είναι πρωτόγνωρο να μπορείς σαν Ελληνική ομάδα να κρατήσεις ένα ταλέντο τέτοιου μεγέθους για σερί χρονιές και με την προοπτική για ακόμα περισσότερες.

Ο γαύρος το δικό ...
από Miles
Τρί 16 Σεπ 2025, 13:09
Jump to forum
Jump to topic

Re: 9. Fedor Chalov

Ναι, βάλτε τον στη θέση του Πέλκα και αντίο pressing ψηλά.
από joshua
Πέμ 18 Σεπ 2025, 12:21
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu V

Blackgr4 ξέρεις ποια είναι η διαφορά μας; Ότι ενώ μπορω να συμφωνήσω σε μεγάλο μέρος της κριτικής που ασκείς στη διοίκηση για τον μεταγραφικο σχεδιασμο ,αντίστοιχη έχω ασκήσει και εγω,εσύ δεν θεωρείς πως ευθύνη για μέρος του κακού μεταγραφικου σχεδιασμού εχει και ο ίδιος ο Λουτσεσκου,όπως δεν ...
από Мир
Πέμ 18 Σεπ 2025, 12:35
Jump to forum
Jump to topic

Re: 2. Mohamed Mady Camara

Ο Ζαφείρης θα κολλήσει καλά λέτε στο Λουτσέσκουμπολ;

Οφτοπικ αλλά ο Ζαφειρης θα είναι συμαντικο περιουσιακό στοιχείο του συλλόγου με συμβόλαιο χρονικά μεγαλύτερο του προπονητή, οπότε δεν μπορεί να γίνει σύγκριση με Κάμαρα όπου υπήρχε η σκέψη για δίδυμο με Μειτε το οποιο ακόμα δεν έχει ...
από obanebane
Παρ 19 Σεπ 2025, 13:31
Jump to forum
Jump to topic

Patron έγραψε: Παρ 19 Σεπ 2025, 13:25 Γιατί;
Δεν εχω χρόνο να απαντήσω, θέλω να γράψω πολλά.
Άλλωστε μιλάμε για υποθετική ερώτηση, επίσης θεωρώ οτι και ο ίδιος δεν θα έμενε στον ΠΑΟΚ με άλλον ιδιοκτήτη.
από sourmenetes
Παρ 19 Σεπ 2025, 13:42
Jump to forum
Jump to topic

Το θεωρώ ουτοπικό να μιλάμε για θέμα απομάκρυνσης.

Η ομάδα έχει μάθει να διαχειριζεται τέτοιες καταστάσεις.
Υπάρχει πλέον και μεγαλύτερη ποδοσφαιρική τεχνογνωσία εντός ομάδας ώστε και να ανακαμψουμε αλλά και να μην επαναληφθεί.
από giapas
Σάβ 20 Σεπ 2025, 21:36
Jump to forum
Jump to topic

Μας έχεις προσφέρει κάποιες από τις πιο αδερφιστικες- ποδοσφαιρικά ομάδες που έχουν περάσει από την Ελλάδα εβερ.
από kataramenos5
Τετ 24 Σεπ 2025, 21:35
Jump to forum
Jump to topic

Το μονο που χρειαζομαστε* ειναι λιγο....κρυο.Και το παλιο καλο σκουφι.

*εαν δε τρεχει κατι ...περιεργο εντος των τειχων
από joshua
Πέμ 25 Σεπ 2025, 08:10
Jump to forum
Jump to topic

Δεν προκειται να βγει ακρη γιατι οι περισσοτεροι εχουν προαποφασισει για τις ευθυνες που θα αποδωσουν, ειτε προκειται για τις μεταγραφες, ειτε προκειται για τον Λουτσεσκου, τις περισσοτερες μαλιστα φορες χωρις καν αναφορα σε ποδοσφαιρικα επιχειρηματα. Δεν βγαζω τον εαυτο μου απεξω ,αλλα τουλαχιστον ...
από gika
Κυρ 28 Σεπ 2025, 23:16
Jump to forum
Jump to topic

Αν και γενικά δεν θεωρώ πως για την φετινή κατάντια ευθύνεται ο Λουτσέσκου, όταν είσαι στο 1-3 και φεύγεις με ισοπαλία ενώ ο αντίπαλος τελειώνει το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο, ε ο προπονητής φταίει και φταίει πολύ. Δηλαδή δεν μπορούσε να κρατήσει αυτό το σκορ; Αστεία πράγματα.

Αλλά who cares? Μόνο ...
από embuji
Δευ 29 Σεπ 2025, 09:51
Jump to forum
Jump to topic

2 ειναι οι δρομοι.

1) Αλλαζεις προπονητη, ΚΑΛΟ προπονητη, δινεις ΜΕΓΑΛΟ μπατζετ, δινεις οραμα στη ομαδα και τον κοσμο να παει για το επομενο επιπεδο.

2) Κρατας λουτσεσκου, συνεχιζεις να φθειρεις τον ιδιο, την ομαδα και τον εαυτο σου μεχρι να σκασει και το τελευταιο κανονακι προστασιας που λεγεται ...
από vs40
Δευ 29 Σεπ 2025, 12:04
Jump to forum
Jump to topic

Μακάρι να πάει βαζελο. Μακάρι για να αλλάξουμε λίγο τρόπο σκέψης.

Του ΠΑΟΚ το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα είναι οι ακαδημίες και η όλη οργάνωση στο κομμάτι αυτό, πράγμα που έχει αποδειχτεί. Άρα, θέλει προπονητή που γουστάρει να παιζει με μικρούς, να αναδυκνυει παίκτες ακαδημιών, αλλά και να προτιμά ...
από Miles
Δευ 29 Σεπ 2025, 13:52
Jump to forum
Jump to topic

Re: 2. Mohamed Mady Camara

Όποιος ψάχνει τον marsantos, πρώτα ρίχνει μια ματιά εδώ :mrgreen:

Να ξεκουράσει τον Οζντόεφ σε τι, πάρε την μπάλα πίσω που μόλις μου έδωσες;
Συγγνώμη αλλά δεν κρατήθηκα. Για να κρατάμε και τις ισορροπίες :lol: :lol:
από Ριαν_Καπαγιαννιδης
Δευ 29 Σεπ 2025, 14:24
Jump to forum
Jump to topic

Ή ακόμα καλύτερα, παρά τον Σαμάτα.
από George Best4
Τρί 30 Σεπ 2025, 14:14
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Εχετε χάσει λίγο την μπαλα ορισμενοι.
Το ποδοσφαιρο ειναι ενα αθλημα που παιζουν ανθρωποι. Εχει διαφορα απο το subbuteo.

No1
Ολες οι ομαδες κανουν γκελες και η Μπαρτσελονα και η Λιβερπουλ, ολες. Αυτο ειναι το φυσιολογικο σε αυτο το αθλημα που παιζει και ο αντιπαλος.
Δεν ηθρε προφανως η καταστροφη ...