“Ο ΠΑΟΚ με ήθελε κι εγώ το ίδιο. Είχα κουραστεί να μην κάνω προετοιμασία και να έρχομαι πάντα αργά. Έπρεπε να επιστρέφω όταν οι άλλοι ήταν ήδη έτοιμοι, κι εγώ να ξεκινώ τότε. Οπότε είπα: "Αυτή τη σεζόν θα είμαι εδώ από την αρχή, για να προετοιμαστώ σωστά και να κάνω μια καλή χρονιά».
Ο αστικός ...
Η αναζήτηση βρήκε 530 εγγραφές
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 22:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιαςγ
Είναι μια απόφαση που δεν μπορεί να πάρει στο πόδι. Θα υπάρξει ίσως αντιπρόταση αφού θα μιλήσει στον μάνατζερ του (αλήθεια, ποιός είναι;) και από αυτήν θα καταλάβουμε τις προθέσεις του.
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 22:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
PAOK24
Μία ημέρα μετά την επιστροφή της ομάδας από την Ολλανδία, σύμφωνα και με την επιθυμία του Ιβάν Σαββίδη το όλο θέμα να τελειώσει άμεσα, έγινε η πρώτη επαφή μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Γιάννη Κωνσταντέλια, με αντικείμενο συζήτησης φυσικά το νέο συμβόλαιο στον 22χρονο μεσοεπιθετικό.
Η πρόταση ...
Μία ημέρα μετά την επιστροφή της ομάδας από την Ολλανδία, σύμφωνα και με την επιθυμία του Ιβάν Σαββίδη το όλο θέμα να τελειώσει άμεσα, έγινε η πρώτη επαφή μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Γιάννη Κωνσταντέλια, με αντικείμενο συζήτησης φυσικά το νέο συμβόλαιο στον 22χρονο μεσοεπιθετικό.
Η πρόταση ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 22:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Το εκθετική είναι μπαρούφα.
Σημαίνει, αν κανείς παίρνει (πχ) 2Μ τον πρώτο χρόνο, τον δεύτερο θα φτάσει τα 4, τον τρίτο τα 8 και τον 4ο τα 16,
Σημαίνει, αν κανείς παίρνει (πχ) 2Μ τον πρώτο χρόνο, τον δεύτερο θα φτάσει τα 4, τον τρίτο τα 8 και τον 4ο τα 16,
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 13:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 77. Kiril Despodov
Λύσαμε το πρόβλημα με τις λίστες στα προκριματικά
Χατσιδη μπαίνεις
Χατσιδη μπαίνεις
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 13:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Χατσίδης δεν έχει θέμα είναι γηγενής ( home grown). Ο Σορετίρε κέρδισε πόντους ή και ο Μπάλντε.
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 13:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Σε μια από τις τελευταίες προπονήσεις στην Ολλανδία, για αυτό δεν αγωνίστηκε και με την Ναϊμέγκεν
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 15:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο κουλιανος ανεβασε οτι θεμα το Ντελια δεν ειναι τοσο απλο οσο παρουσιαζει η παε κ εχει ψωμι ακομα...απλα τ καταθετω..
Τότε γιατί όλοι βγάζανε οτι υπάρχει ικανοποίηση μπλα μπλα από την πλευρά Ντέλια μπλα μπλα.
Μεχρι χτές ήθελες να τον πουλήσεις, και τώρα ΟΙ ΙΔΙΟΙ άνθρωποι της ΠΑΕ ...
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 21:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Χωρίς να παραβλέπουμε τι παραλίγο να γίνει τις τελευταίες μέρες, η συμφωνία είναι ιστορική.
Στην εποχή του σύγχρονου ποδοσφαίρου είναι πρωτόγνωρο να μπορείς σαν Ελληνική ομάδα να κρατήσεις ένα ταλέντο τέτοιου μεγέθους για σερί χρονιές και με την προοπτική για ακόμα περισσότερες.
Ο γαύρος το δικό ...
Στην εποχή του σύγχρονου ποδοσφαίρου είναι πρωτόγνωρο να μπορείς σαν Ελληνική ομάδα να κρατήσεις ένα ταλέντο τέτοιου μεγέθους για σερί χρονιές και με την προοπτική για ακόμα περισσότερες.
Ο γαύρος το δικό ...
- Τρί 16 Σεπ 2025, 13:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 9. Fedor Chalov
Ναι, βάλτε τον στη θέση του Πέλκα και αντίο pressing ψηλά.
- Πέμ 18 Σεπ 2025, 12:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu V
Blackgr4 ξέρεις ποια είναι η διαφορά μας; Ότι ενώ μπορω να συμφωνήσω σε μεγάλο μέρος της κριτικής που ασκείς στη διοίκηση για τον μεταγραφικο σχεδιασμο ,αντίστοιχη έχω ασκήσει και εγω,εσύ δεν θεωρείς πως ευθύνη για μέρος του κακού μεταγραφικου σχεδιασμού εχει και ο ίδιος ο Λουτσεσκου,όπως δεν ...
- Πέμ 18 Σεπ 2025, 12:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 2. Mohamed Mady Camara
Ο Ζαφείρης θα κολλήσει καλά λέτε στο Λουτσέσκουμπολ;
Οφτοπικ αλλά ο Ζαφειρης θα είναι συμαντικο περιουσιακό στοιχείο του συλλόγου με συμβόλαιο χρονικά μεγαλύτερο του προπονητή, οπότε δεν μπορεί να γίνει σύγκριση με Κάμαρα όπου υπήρχε η σκέψη για δίδυμο με Μειτε το οποιο ακόμα δεν έχει ...
- Παρ 19 Σεπ 2025, 13:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν εχω χρόνο να απαντήσω, θέλω να γράψω πολλά.
Άλλωστε μιλάμε για υποθετική ερώτηση, επίσης θεωρώ οτι και ο ίδιος δεν θα έμενε στον ΠΑΟΚ με άλλον ιδιοκτήτη.
- Παρ 19 Σεπ 2025, 13:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Το θεωρώ ουτοπικό να μιλάμε για θέμα απομάκρυνσης.
Η ομάδα έχει μάθει να διαχειριζεται τέτοιες καταστάσεις.
Υπάρχει πλέον και μεγαλύτερη ποδοσφαιρική τεχνογνωσία εντός ομάδας ώστε και να ανακαμψουμε αλλά και να μην επαναληφθεί.
Η ομάδα έχει μάθει να διαχειριζεται τέτοιες καταστάσεις.
Υπάρχει πλέον και μεγαλύτερη ποδοσφαιρική τεχνογνωσία εντός ομάδας ώστε και να ανακαμψουμε αλλά και να μην επαναληφθεί.
- Σάβ 20 Σεπ 2025, 21:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Μας έχεις προσφέρει κάποιες από τις πιο αδερφιστικες- ποδοσφαιρικά ομάδες που έχουν περάσει από την Ελλάδα εβερ.