Η αναζήτηση βρήκε 669 εγγραφές
- Τρί 02 Σεπ 2025, 14:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Ενημέρωση που έχω εγώ για το θέμα είναι ότι Ο Ιβάν μέσω του Γιώργου Σαββίδη ήθελε να μπει σφήνα στην ΚΑΕ μέσω των δανείων που έχει δώσει. Κάτι τέτοιο μάλλον δεν θα γίνει αφού οργανωμένοι και ανθρώποι του ΠΑΟΚ με κύρος που στηρίζουν Σαββίδη τον προέτρεψαν να μην κάνει τέτοια κίνηση. Τίποτα δεν έχει ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 19:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Αν κάποιος ενδιαφέρεται, σας απαντά ο Ρετρο:
"Η μεταβίβαση των μετοχών και η μετάβαση στη νέα εποχή ολοκληρώνεται κανονικά. Νομικά και λογιστικά θέματα τυπικής διαδικασίας απομένουν για να ανακοινωθεί και επίσημα. Κανένας δε μπορεί να τη χαλάσει, κανένας δε μπορεί να την καθυστερήσει.
Έχουμε ...
"Η μεταβίβαση των μετοχών και η μετάβαση στη νέα εποχή ολοκληρώνεται κανονικά. Νομικά και λογιστικά θέματα τυπικής διαδικασίας απομένουν για να ανακοινωθεί και επίσημα. Κανένας δε μπορεί να τη χαλάσει, κανένας δε μπορεί να την καθυστερήσει.
Έχουμε ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 13:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν θελουμε να ειμαστε ειλικρινεις αντιδραση δεν υπαρχει σε τιποτα ,εκτος και αν θεωρειται αντιδραση τα 10-20 ατομα που σχολιαζουν σε φορουμ και σοσιαλ. Το μεγαλο μερος του κοσμου χεστηκε πολυ απλα για το ποιος δισεκατομμυριουχος θα επικρατησει...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 19:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Καμία αφέλεια δεν έχω.
Έχω πλήρη επίγνωση οτι στοχεύει στο γήπεδο, οτι έχει με το μέρος του τον ΑΣ ότι αγόρασε συνδέσμους κλπ κλπ.
Όπως έχω επίγνωση οτι ούτε ο Ιβάν είχε αγοράσει τον ΠΑΟΚ επειδή μεγάλωσε με τον Κούδα.
Όπως έχω πλήρη επίγνωση και για τα λάθη, την αδιαφορία και τις αστοχίες ...
- Πέμ 20 Νοέμ 2025, 16:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι Die hard, ο Μπρούς Γιουλις του ΠΑΟΚμανια
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 10:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Το ότι κάναν και οι 2 πλευρές λάθη το είπα εγώ χθες βράδυ.
Είπα χαλαρώστε και μη φανατίζεστε μονοπαντα.
Βγήκε ο άλλος να πει ότι αποτελεί τώρα πολιτική των τρολ του Μυστα για να πολεμήσει τον Χατζόπουλο...
Άιντε άιντε...
ΥΓ τιμώ κι εκτιμώ τον Χατζόπουλο. Δε μου άρεσε ο χειρισμός με την ανακοίνωση ...
Είπα χαλαρώστε και μη φανατίζεστε μονοπαντα.
Βγήκε ο άλλος να πει ότι αποτελεί τώρα πολιτική των τρολ του Μυστα για να πολεμήσει τον Χατζόπουλο...
Άιντε άιντε...
ΥΓ τιμώ κι εκτιμώ τον Χατζόπουλο. Δε μου άρεσε ο χειρισμός με την ανακοίνωση ...
- Πέμ 27 Νοέμ 2025, 10:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτο ισχυει για τους παντες,απο τον τελευταιο οπαδο,μεχρι δημοσιογραφους,παραγοντες,ιδιοκτητες,οτι θελεις...
- Πέμ 27 Νοέμ 2025, 12:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Mπορουμε να φτιαξουμε ενα ιδιο και καλυτερο promitheas park? Η καλυτερη ειδηση θα ειναι.
Οχι. Γιατι εκει ετρεξαν και τρεχουν ενα μακροχρονιο προγραμμα παραγωγης ταλεντων με εγκαταστασεις και το προγραμμα ΝΟΥΣ χωρις καμια πιεση (ειτε οπαδικη ειτε λογω ονοματος για τιτλους). Οποιος ενδιαφερεται ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 21:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Δεν ξέρω που πρέπει να το μεταφέρω οπότε θα το γράψω εδώ.
Μέρες είχα πληροφορίες ότι κάτι κινείται στο μπάσκετ σχετικά με το ιδιοκτησιακό.
Τώρα σελίδα του Instagram που γενικά έχει δείξει ότι γνωρίζει πράγματα μιλάω για το PAOKLOYALNEWS ,έχει γράψει ξεκάθαρα ότι υπάρχει ενδιαφέρον και μάλιστα ...
- Σάβ 13 Σεπ 2025, 16:40
- Jump to forum
- Jump to topic
- Δευ 01 Δεκ 2025, 16:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Η Σλοβενια 
- Δευ 01 Δεκ 2025, 16:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Ευκολάκι, Patron. Η Σλοβενία.
- Τρί 15 Ιούλ 2025, 13:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Αν η ΠΑΕ δεν τους ήθελε εκεί, έπρεπε μέσω backchannel να τους πει μην έρθετε καν. Ήσυχα κ ωραία με προειδοποίηση για Τούμπα κλπ.
Κ εμείς να μην έχουμε ιδέα κ να μην μας απασχολεί καν.
Όχι φίλε ο σωστός τρόπος είναι αυτός που επέλεξε η ΠΑΕ για να καταλάβει μέχρι και ο τελευταίος ποιος είναι ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 19:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Το καλό που τους θέλω είναι να υπογράψουν το μνημόνιο ΙΒΑΝ...