Η αναζήτηση βρήκε 530 εγγραφές
- Τρί 22 Ιούλ 2025, 17:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Και εγω ετσι νομιζω γιατι ειναι αφελεις οι αντιπαλοι. Ειδα και τη Σελτικ με το χαρτι. Ο Καραναμπασης ηταν μαγκας και ασικης.
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 09:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Παρόμοιο στιλ παίκτης είναι κι ο Στρεφέτσα, ίσως λίγο λιγότερο καλός ντριμπλέρ και λίγο καλύτερος σκόρερ. Αλλά έχει αυτό το κοντοπούτανο που εκτελεί από τα 20 μέτρα. Γενικά φαίνεται τίμιος παίκτης και με γεμάτη σεζόν σε εξαιρετική ομάδα πέρσι. Τώρα το αν αξίζει 8Μ είναι άλλη κουβέντα, ίσως να ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 10:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι δυνατόν αυτό το μυγοχεσμα να κάνει 10 μύρια,αυτόν αν τον κλασει ο Μπάμπα, θα πάθει θερμοπληξία.
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 10:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Η Como είναι ένα ενδιαφέρον project με άπειρα λεφτά από πίσω.
Δεν φαίνεται να ξεπουλάει πάντως, καλά κάνει βέβαια.
Δεν φαίνεται να ξεπουλάει πάντως, καλά κάνει βέβαια.
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 14:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε σεις ο Μαρινακης για δικους του λογους εχει επενδυσει γενικοτερα στο ποδοσφαιρο εχει στησει ολοκληρο δικτυο..πλεον και να πεταξει 10 στον γαυρο καλυπτει την ζημια απο αλλου...δεν εχει καμια σχεση ο τροπος λειτουργιας του με αλλες ΠΑΕ στην Ελλαδα ..ουτε καν με το πως λειτουργουσε ο ιδιος ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 19:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Μλκες θα ναι που πήραν ποντενσε, τον μοσχοπουλησαν και τώρα σκάνε 10 μύρια για έναν παρόμοιο.
Αντί να ρίξουν 3 για κάναν τισουνταλι ξέρω γω, πάνε και σπαταλούν χρήματα μπας και βρουν καλούς παίχτες
Εννοείται πως κάνουν λάθος και εμείς είμαστε απείρως πιο έξυπνοι με το ποδοσφαιρικά σωστό πρότζεκτ
Αντί να ρίξουν 3 για κάναν τισουνταλι ξέρω γω, πάνε και σπαταλούν χρήματα μπας και βρουν καλούς παίχτες
Εννοείται πως κάνουν λάθος και εμείς είμαστε απείρως πιο έξυπνοι με το ποδοσφαιρικά σωστό πρότζεκτ
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 13:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙΙΙ
Αυτός ο πούστης ο Ρέμπε γιατί δεν ασχολήθηκε με Κοτάρσκι;
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 21:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Όχι ακόμα, μην το γρουσουζευεις.
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 09:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Συμφωνώ! Όλοι εκτός του βάζελου, του χανουμιού και των σκουληκιών.
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 22:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Εμένα πάντως κάνοντας μια γύρα στα σοσιαλ και στις μεταδόσεις τους και ακούγοντας όλα τα απίθανα που λένε για το τι έφταιξε για τον αποκλεισμό...με έλουσε κρύος ιδρώτας.
Γιατί θυμήθηκα ότι κάποτε ήμασταν σχεδόν το ίδιο βλάχοι.
Για ακόμα μια φορά λοιπόν....τεραστιε Ιβάν Σαββίδη θα σε ευχαριστώ ...
- Παρ 01 Αύγ 2025, 21:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙΙΙ
Κίνηση με πολλούς συμβολισμούς από την Μπράιτον που επέλεξε να δώσει την φανέλα με τον αριθμό 9 στον Στέφανο Τζίμα!
Το νούμερο είχε μείνει χωρίς κάτοχο, μετά την παραχώρηση του Ζοάο Πέδρο στην Τσέλσι, σε μία κίνηση που δείχνει πόσο πολύ υπολογίζει ο αγγλικός σύλλογος τον νεαρό Έλληνα επιθετικό.
Ο ...
Το νούμερο είχε μείνει χωρίς κάτοχο, μετά την παραχώρηση του Ζοάο Πέδρο στην Τσέλσι, σε μία κίνηση που δείχνει πόσο πολύ υπολογίζει ο αγγλικός σύλλογος τον νεαρό Έλληνα επιθετικό.
Ο ...
- Δευ 22 Σεπ 2025, 10:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Γιατι καποιοι δεν μπορειτε να μιλησετε σαν ανθρωποι? Ακους εκει ξεχασα το ονομα μου...Το ξεχασα προφανως και οταν δεν εχω κανει το παραμικρο σχολιο μετα τις δικες μας σφαλιαρες...Ενα απλο πραγμα λεω. εχει χαρακτηριστικα ο γαυρος που ειναι πολυ κοντρα στα δικα μας και αν με ρωταει κανεις ...
- Πέμ 25 Σεπ 2025, 21:25
- Jump to forum
- Jump to topic
1-3, ποσο δινει το 3-3;
- Πέμ 25 Σεπ 2025, 21:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Κι ο παο μην έρθει με άλλο τέρμα.
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 15:08
- Jump to forum