Η αναζήτηση βρήκε 488 εγγραφές
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 12:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Θελει σκαλα ή το φτανεις και με το χερι το πανω πανω ραφι;
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 13:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν είναι ποτέ δυνατόν να πήγαμε στην Μπριζ για να τον ζητήσουμε, έστω ως δανεικό. Δεν το πιστεύω ούτε ως παπά το συγκεκριμένο.
Κανονικά θα πρέπει τέτοιους παίκτες να τους προσεγγίζουμε μια χρόνια πριν τους προσεγγίσει η κάθε Μπριζ, όπως η κάθε Μπριζ τους προσεγγίζει μια χρονιά πριν την Μπενφίκα, κ ...
Κανονικά θα πρέπει τέτοιους παίκτες να τους προσεγγίζουμε μια χρόνια πριν τους προσεγγίσει η κάθε Μπριζ, όπως η κάθε Μπριζ τους προσεγγίζει μια χρονιά πριν την Μπενφίκα, κ ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 13:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν δεν έχουμε σήμερα κίνηση, πάμε για μετά τον 15 Αύγουστο.
Ως γνωστόν τα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ παγώνουν όταν έχει ματς..
Ως γνωστόν τα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ παγώνουν όταν έχει ματς..
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 14:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγκεφαλικο 8αρι ειναι ο παιχτης, με έφεση περισσοτερο στη δημιουργια παρα στην καταστροφη. Την ιδια έφεση εχουν και ο καμαρα και ο νταχουντ. Δεν ξερω γιατι πιστευετε οτι ψάχνουμε σιοπηδες και βιτολους. Υπαρχει προβλημα έτσι κι αλλιως στο να βγει η μπαλα ορθολογικα μπροστα.
Δύο χαφ θέλουμε. Ένα ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 15:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν είναι θέμα λίστας πλέον για τα προκριματικά. Όποιος κι αν έρθει δεν πρόκειται να παίξει. Άλλος ένας αξιέπαινος προγραμματισμός και φέτος που στέλνει την ομάδα σε νοκ άουτ με τεράστια κενά στον άξονα. Η ενδεκάδα την ώρα που μιλάμε βρίσκεται 2 τραυματισμούς/ιώσεις/ενοχλήσεις μακριά από πρόβλημα ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 15:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Νομίζω με αυτούς που έχουμε θα πάμε σε όλους τους προκριματικούς.
Κάθε χρόνο τα ίδια ρίσκα παίρνουμε. Το οτι δεν πήγαμε χωρίς Ντέλια είναι καθαρά λογω λαού και όχι λογω ᾽᾽προγραμματισμού᾽᾽.
Κάθε χρόνο τα ίδια ρίσκα παίρνουμε. Το οτι δεν πήγαμε χωρίς Ντέλια είναι καθαρά λογω λαού και όχι λογω ᾽᾽προγραμματισμού᾽᾽.
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 23:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω τωρα να νιωσω ασχημα που δεν θα ανεβαινε η ψυχολογια μου αν περναμε το μορον;
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 23:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε φιλε... τι γραφεις;
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 23:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν χρειάζονταν αυτό.
- Παρ 01 Αύγ 2025, 14:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Στις μεταγραφές υπάρχει κόφτης. Οπότε αν κάποιος που είναι άσχετος με το ποδόσφαιρο διαπραγματεύεται τις μεταγραφές, δηλαδή η Μαρία, δεν πρόκειται ποτέ να κάνει την υπέρβαση για να φέρει παίκτη απ το πάνω ράφι. Εγώ νομίζω αυτό είναι και το πρόβλημα. Κάποιες φορές χρειάζεσαι να πάς λίγο παραπάνω απ ...
- Παρ 01 Αύγ 2025, 15:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Δυνατό όνομα το χαφ.
All in το φορ.
Λεφτά που δεν έχουμε ξαναδώσει για στόπερ.
Επειδή στο παρελθόν όποτε ακούγαμε μεγάλα λόγια στο τέλος χαλιομασταν, δεν πιστεύω πλέον τίποτα μέχρι να δω ότι έκλεισε κάποιος.
All in το φορ.
Λεφτά που δεν έχουμε ξαναδώσει για στόπερ.
Επειδή στο παρελθόν όποτε ακούγαμε μεγάλα λόγια στο τέλος χαλιομασταν, δεν πιστεύω πλέον τίποτα μέχρι να δω ότι έκλεισε κάποιος.
- Παρ 01 Αύγ 2025, 15:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Έκλεισε ο Γερμανός
- Παρ 01 Αύγ 2025, 17:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Κολκας παντως στην εκπομπη του μου μετεφεραν οτι ειπε οτι παμε για τρελη κεντα στα φορ μετα τα ματς (δεν το ακουσα εγω για να ξερω αν ειπωθηκε ακριβως ετσι).
Μην αποκλειετε να εννοει πωληση Τσαλοφ.
Βρε λες....Μαρβιν-Σεντιρα-Μυθου;;
Το άκουσα εγώ, έτσι το είπε και τα μούτρα του αστραψαν!
Σαν ...
- Παρ 01 Αύγ 2025, 20:18
- Jump to forum
- Jump to topic
28/8 λήγει η σαρανταημερη νηστειά της Παναγίας, κάθε χρόνο, λόγω παλαιού ημερολογίου. Ως τότε δεν έχει κρέας.
- Παρ 01 Αύγ 2025, 21:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Ευτυχώς δηλαδή που έχουμε Ρουμάνο και πήραμε τον Μαριν...fidel έγραψε: Παρ 01 Αύγ 2025, 21:09 και με Σέρβο προπονητή το χαρτί δεν το θεωρώ απίθανο να καταλήξει εκεί στο τέλος...