Αναζήτηση για περισσότερες από 1169 εγγραφές
- Τετ 13 Μάιος 2026, 20:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 22. Alessandro Bianco
Θα έχει να το διηγείται ότι μετά από 35 συμμετοχές στην Serie A, έζησε την εμπειρία του Λουτσεσκουμπολ.
- Τετ 13 Μάιος 2026, 21:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης
πάντα θα είμαι εναντίον της λογικής να φέρνουμε παίκτες που με τον ένα η άλλο τρόπο έχουν συνδεθεί με άλλες ελληνικές ομάδες..ο Γιακουμάκης έκανε κάποια πολύ δυνατά παιχνίδια μέσα στην χρονιά , στα κρίσημα όμως ματς ήταν απών
εκτός αν περιμέναμε ο γιακουμάκης να καρφώσει την αεκ, ο καμαρά τον γαύρο ...
εκτός αν περιμέναμε ο γιακουμάκης να καρφώσει την αεκ, ο καμαρά τον γαύρο ...
- Τετ 13 Μάιος 2026, 21:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 10. Δημήτρης Πέλκας
Έκανε πιρουέτες κατς που θα ζήλευε ακόμα και ο Χαλκ Χόγκαν ...
Ειδικά στο τέλος που κάθε λεπτό ήταν αναγκαίο, αυτός τους έδινε απίθανα φάουλ και κερδισμένο χρόνο!
Γενικά ενώ σε κάποιο χρονικό σημείο του πρωταθλήματος έδειξε ότι πήρε τα πάνω του, μετά χάθηκε στην μετάφραση. (και στους τραυματισμούς ...
Ειδικά στο τέλος που κάθε λεπτό ήταν αναγκαίο, αυτός τους έδινε απίθανα φάουλ και κερδισμένο χρόνο!
Γενικά ενώ σε κάποιο χρονικό σημείο του πρωταθλήματος έδειξε ότι πήρε τα πάνω του, μετά χάθηκε στην μετάφραση. (και στους τραυματισμούς ...
- Τετ 13 Μάιος 2026, 22:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV
Και εγώ πιστεύω πως το καλοκαίρι πρέπει να γίνει αλλαγή προπονητή. Είναι ιδανικό ταιμινγκ και για εμάς και για εκείνον. Φέτος έχει σοβαρές ευθύνες ανεξάρτητα αν δεν είναι ο μόνος. Αποχώρηση και του Τιμ του Λουτσεσκου που κατά την γνώμη μου είναι απαράδεκτο.
Εξακολουθώ να πιστεύω πως είναι από τα πιο ...
Εξακολουθώ να πιστεύω πως είναι από τα πιο ...
- Τετ 13 Μάιος 2026, 22:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Να μείνει να παίζει 20 λεπτά το τρίμηνο και να μας λένε ότι χάνουμε γιατί παίζει αυτός και δεν έχουμε τον Γκρούγιτς και τον Λιούμπισιτς στον πάγκο να έχουμε βάθος.
- Τετ 13 Μάιος 2026, 22:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης
Κουμπώνει στα θέλω του προπονητή κ με το παραπάνω. Εγώ τον θέλω. Στα αρνητικά οι πολλοί τραυματισμοί του, βέβαια ποιος δεν έβγαλε φέτος..
Αυτό είναι τελικά το πρόβλημα.
Το φωνάζω χρόνια.
Όταν ψάχνεις καδρόνι, θα βρεις καδρόνι.
Ο Ραζβαν δεν ψάχνει φορ, ψάχνει προωθημένο αμυντ. χαφ ...
- Τετ 13 Μάιος 2026, 22:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Τουλάχιστον αποκόμισε εμπειρίες ζωης
- Τετ 13 Μάιος 2026, 22:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV
Εμείς θα πρωτοτυπήσουμε για άλλη μια φορά. Αντί για ανανέωση θα κάνουμε αναγέρωση.
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 09:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 8. Soualiho Meïté
Παντως χτες εφυγε κουτσαινοντας απο το γηπεδο φορωντας μια μεγαλη (μαλλον) παγοκυστη δεμενη γυρω απο το αριστερο του ισχυο, φανερα καταπονημενος. Εδωσε τη φανελα του (ο μονος) σε ενα παιδακι κ αποχωρησε.
Στεναχωρο το θεαμα.
Στεναχωρο το θεαμα.
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 09:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Με τον Παμπλο μπορει καλες. Με την Λαουρα ειναι το θεμα ομως τι γινεται..zoran έγραψε: Πέμ 14 Μάιος 2026, 09:18 Μαλεζάς ή PG , δεν μας έχω ικανους να ψαχτούμε καν αλλού
με τον pablo τι σχέσεις έχουμε πλέον ;; δεν εννοώ εμείς οι οπαδοί αλλά η διοικηση
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 10:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ σήμερα, 14-5-2026, κάνω πρόβλεψη πως και του χρόνου με προπονητή τον Ραζβάν θα είμαστε.
Δεν πιστεύω ότι θα φύγει εκτός αν το απαιτήσει επιτακτικά ο ίδιος, που δεν το βλέπω να γίνεται.
Μα το έχω γράψει εδώ και ένα μήνα.
Ο άνθρωπος έχασε το πατέρα του, ο Ιβαν είναι συναισθηματικός σε ...
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 10:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλημέρα σε όλους.
Κάθισα με ψυχραιμία και αργά το βράδυ έβαλα να δω τη συνέντευξη τύπου του Ρασβάν γιατί αυτή τη φορά ήθελα να δω εκφράσεις, γλώσσα σώματος, ύφος απαντήσεων κτλ.
Ειλικρινά μου προκλήθηκε μια αμηχανία και βρίσκομαι σε μια περισυλλογή από χθες το βράδυ.
Άκουγα τον προπονητή να ...
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 11:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλημέρα στη παρέα! Το μαγαζί θέλει φρεσκάρισμα ξεκάθαρα...καλός χρυσός Ο Λουτσε μεγαλώσαμε μαζί του και μαζι του και ο ΠΑΟΚ μας αλλα οχι άλλο ξαναζεσταμενο φαγητό please...Θα ήθελα η επιλογή προπονητή να γίνει με κριτήριο οτι έχουμε τις καλύτερες ακαδημίες στην Ελλάδα με οτι αυτό συνεπάγεται...οχι ...
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 11:50
- Jump to forum
- Jump to topic
αφου εριξα κι εγω τα καντηλια μου χτες στο γκολ του Γιοβιτς, και αφου για αλλη μια φορα η ομαδα δειχνει το μοτιβο κακης ομαδας, παραθετω αποτελεσματα απο μοντελα υπολογισμου και μια συνοψη για οσους ενδιαφερονται (χωρις τις αναλυτικες απαντησεις, απλα τα αποτελεσματα)
Οι κύριες μέθοδοι/μοντέλα ...
Οι κύριες μέθοδοι/μοντέλα ...
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 11:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Με τον Πορτογάλο μπορεί να μην μείνουν μόνο στα βρισίδια