Αναζήτηση για περισσότερες από 1166 εγγραφές
- Τετ 13 Μάιος 2026, 20:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Εντωμεταξυ κάποιοι γράφετε λες και είναι ο μόνος δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης και του παίρνει το πρωτάθλημα ο Κανελλάκης
- Τετ 13 Μάιος 2026, 20:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Μη γράφουμε τη χαζομάρα με την αυτάρκεια, δεν υπάρχει αυτάρκεια, ένα σκασμό λεφτά δίνει.
Μακάρι το πρόβλημα του ΠΑΟΚ να ήταν πόσα λεφτά δίνει ο Ιβάν, θα λυνόταν πολύ εύκολα.
Δυστυχώς αν δεν αλλάξει η λειτουργία όλης της ομάδας , αύριο να βγει να πει ο Ιβάν ότι αυξάνει το μπάτζετ 20% ακλαφτα θα πάνε
Μακάρι το πρόβλημα του ΠΑΟΚ να ήταν πόσα λεφτά δίνει ο Ιβάν, θα λυνόταν πολύ εύκολα.
Δυστυχώς αν δεν αλλάξει η λειτουργία όλης της ομάδας , αύριο να βγει να πει ο Ιβάν ότι αυξάνει το μπάτζετ 20% ακλαφτα θα πάνε
- Τετ 13 Μάιος 2026, 21:03
- Jump to forum
- Jump to topic
απαιτησεις;;;;γελαω.η ειρωνεία ειναι το μονο που υπάρχει
Κανονικά αυτό που έγραψες ήταν για τιμωρία, αλλά επειδή όλοι έχουμε νεύρα κάνω τα στραβά μάτια.
Μην συνεχίζεις όμως.
αυτα που γραφουν ατομα σαν τον @embuji ειναι οκ.βαρεθηκα την τοξικοτητα καθε μερα και παντου..
Εσύ βαρέθηκες ...
- Τετ 13 Μάιος 2026, 21:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Όταν μπήκε το Team τερματοφυλάκων του ΠΑΟΚ για ζέσταμα, ένας τύπος μπροστά μου, μόνος του, άρχισε να μπινελικώνει τους παίχτες μας.
Εγώ άρχισα να φωνάζω επιδεικτικά ''μπράβο ρε ΠΑΟΚ'' και παρόμοια, έτσι για το σπάσιμο.
Ο τύπος κούνησε απογοητευμένος το κεφάλι, ίσως να είπε από μέσα του ''πρόβατο ...
Εγώ άρχισα να φωνάζω επιδεικτικά ''μπράβο ρε ΠΑΟΚ'' και παρόμοια, έτσι για το σπάσιμο.
Ο τύπος κούνησε απογοητευμένος το κεφάλι, ίσως να είπε από μέσα του ''πρόβατο ...
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 09:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλά και οι άλλοι δεν πάιζουν με ιδιοκτήτες τον Μπαμπη που δουλέυει ταβέρνα και τον Σάκη τον υδραυλικό, και οι άλλοι δισεκατομυριούχους έχουν. ΤΟ πρόβλημα δεν είναι τόσο η θέση , παίζουν και οι άλλοι, αλλα το ότι κάθε χρόνο επαναλαμβάνουμε τα ίδια λάθη, και από το 19 και μετά η ομάδα έχει μπει σε ...
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 10:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν καταλαβαίνω πως μετά απο 14 χρόνια υπάρχει η προσδοκία - αν όχι απαίτηση - για προσωπική ενασχόληση του ιδιοκτήτη.
Ο Ιβάν Σαββίδης ασχολήθηκε με τον ΠΑΟΚ προσωπικά παρα πολύ, αφιέρωσε πολύ απο τον προσωπικό του χρόνο και ξόδεψε πολλά χρήματα. Αυτό δε σημαίνει οτι πρέπει να συνεχίσει έτσι ή οτι ...
Ο Ιβάν Σαββίδης ασχολήθηκε με τον ΠΑΟΚ προσωπικά παρα πολύ, αφιέρωσε πολύ απο τον προσωπικό του χρόνο και ξόδεψε πολλά χρήματα. Αυτό δε σημαίνει οτι πρέπει να συνεχίσει έτσι ή οτι ...
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 10:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Όχι δεν είναι διοικητικά. Είναι καθαρά αγωνιστικά θέματα η ενίσχυση, οι ανανεώσεις και το πως θα παρουσιαστεί η ομάδα στα κρίσιμα ραντεβού.
Για παράδειγμα στα ματς με τη Μάλμε δεν κόστισε η ενίσχυση, αλλά το γεγονός ότι παρουσιάσαμε μια ομάδα που για πολλοστή φορά εκείνη την περίοδο με το ζόρι ...
Για παράδειγμα στα ματς με τη Μάλμε δεν κόστισε η ενίσχυση, αλλά το γεγονός ότι παρουσιάσαμε μια ομάδα που για πολλοστή φορά εκείνη την περίοδο με το ζόρι ...
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 11:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Όχι δεν είναι διοικητικά. Είναι καθαρά αγωνιστικά θέματα η ενίσχυση, οι ανανεώσεις και το πως θα παρουσιαστεί η ομάδα στα κρίσιμα ραντεβού.
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 11:27
- Jump to forum
- Jump to topic
makis76
Οχι φίλε μου , δεν το ξεχνάμε ίσως εσυ να είσαι νεαρός και να μην γνωρίζεις την ιστορία της ομάδας που υποστηρίζεις. Ο ΠΑΟΚ στην ενος αιώνα ιστορία του κατάφερε με ιδιοκτήτες βιοτέχνες,φρουτέμπορες,ιδιοκτήτες καταστημάτων ειδων υγιεινής,διαφόρων ειδών λαμόγια να παρεί 2 πρωταθλήματα και 4 ...
Οχι φίλε μου , δεν το ξεχνάμε ίσως εσυ να είσαι νεαρός και να μην γνωρίζεις την ιστορία της ομάδας που υποστηρίζεις. Ο ΠΑΟΚ στην ενος αιώνα ιστορία του κατάφερε με ιδιοκτήτες βιοτέχνες,φρουτέμπορες,ιδιοκτήτες καταστημάτων ειδων υγιεινής,διαφόρων ειδών λαμόγια να παρεί 2 πρωταθλήματα και 4 ...
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 12:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδή μετά από τόσα χρόνια που ξέρουμε τον Σαββίδη και τον τρόπο λειτουργίας και λήψης αποφάσεων του ΠΑΟΚ, πιστεύουν ότι είναι θέμα μόνο οικονομικό τα τελευταία χρόνια; Ή είναι καθαρά θέμα ιδιοσυγκρασίας και αντιλήψεων του δεδομένου του περιβάλλοντος που μεγάλωσε;
Για να εξηγηθώ: στην παλιά ΕΣΣΔ ...
Για να εξηγηθώ: στην παλιά ΕΣΣΔ ...
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 17:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Λειτουργία ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Θετικά, αρνητικά και αναγκαίες βελτιώσεις
Δεκτον δεν ειπα οτι ειναι ευαγγελιο. Αναφερθηκε και ειπα να το μοιραστω, να εχουμε μια ιδεα για το τι ακουγεται. Αν θα βγει αληθινο θα το δουμε.
- Κυρ 17 Μάιος 2026, 22:00
- Jump to forum
- Jump to topic
πλεον δυο ειναι τα τινα 1) εχεις ταβανι η 2) δεν θες να φτασεις το ταβανι των ονειρων μας,δεν υπαρχει μεση κατασταση,παρε αποφασεις μεσα στα επομενα 24ωρα για το πως θες να πορευτουμε.
πιστευω σιγα-σιγα οπως το πας θα καταλαβεις και θα δεις την πλευρα του ΠΑΟΚτση που μεχρι σημερα δεν την εχεις ...
- Κυρ 17 Μάιος 2026, 22:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Μα την Παναγία δεν έχω διαβάσει χειρότερη ανακοίνωση πολιτικοί κόμματος στην ιστορία αυτού του συλλόγου. Ειλικρινά.
Δεν ντρέπεστε καθόλου ρε ;
Δεν ντρέπεστε καθόλου ρε ;
- Δευ 18 Μάιος 2026, 10:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Μου αρέσει που αρκετοί λένε "φέρε ΤΔ και δώστου μεγάλο budget να αλλάξει τα πάντα κλπ"...
Λες και δεν ξέρουμε από τώρα την καραμέλα που θα παίξει σε λίγες εβδομάδες μόλις καθίσει η σκόνη...
"Πρώτα όμιλοι και μετά μεταγραφές" και όποιος αχάριστος περιμένει κάτι περισσότερο, είναι έτοιμος και ο ...
Λες και δεν ξέρουμε από τώρα την καραμέλα που θα παίξει σε λίγες εβδομάδες μόλις καθίσει η σκόνη...
"Πρώτα όμιλοι και μετά μεταγραφές" και όποιος αχάριστος περιμένει κάτι περισσότερο, είναι έτοιμος και ο ...
- Δευ 18 Μάιος 2026, 10:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ νομίζω οτι ο Σαββίδης τρώει το πολύ χέσιμο:
1. Επειδή αυτός ο αρνητισμός χτίστηκε τα προηγούμενα χρόνια, οχι φέτος
2. Επειδή Μυστακίδης. Με την κακή αλλά και με την καλή έννοια. Είτε δηλαδή από κακοπροαίρετους, είτε επειδή και αγνός κόσμος βλέπει προοπτική και σου λέει βαρέθηκα με τα αρνητικά ...