Ενημέρωση από ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει ότι σήμερα, 7 Σεπτεμβρίου, εστάλη προς τους εκπροσώπους του κ. Μυστακίδη το έγγραφο εμπιστευτικότητας, προκειμένου να ελεγχθεί και από την πλευρά τους. Αναμένεται η υπογραφή του και η αποστολή προς την ΚΑΕ ΠΑΟΚ του “letter of intent”, ώστε να ...
Η αναζήτηση βρήκε 340 εγγραφές
- Παρ 12 Σεπ 2025, 09:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Τα σενάρια που θα παρουσιάσω δεν είναι βεβαιότητες, είναι πιθανές εκδοχές. Κάποια είναι πιο αισιόδοξα, άλλα πιο απαισιόδοξα. Όμως όλα έχουν μια βάση και κανένα δεν μπορεί να αποκλειστεί εκ των προτέρων. Αυτό που χρειάζεται να καταλάβουμε είναι ότι δεν μπορείς να είσαι ούτε 100% με τον Τέλη ούτε 100 ...
- Κυρ 12 Οκτ 2025, 22:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Μάλιστα. Πάντα θα (πρέπει να) είμαστε με το χοντρότερο πορτοφόλι, no matter what. Λες και λειτουργούμε σαν βιζιτάκια (ανεξαρτήτως φύλου), αποκομμένοι από οτιδήποτε άλλο. Σιχάθηκα λίγο, να είμαι ειλικρινής.
- Τρί 18 Νοέμ 2025, 19:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Εκτος του οτι δεν ειναι ΕΠΕ αλλα ΑΕ τι ακριβως φοβασαι δηλαδη?
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 13:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι εντυπωσιακά οτι τα μισθωμένα τρολ στο τουιτερ εκεί που λέγανε μπατίρη τον σαββιδη γιατι δεν δίνει 200 εκ εγγυητική, την ίδια στιγμή δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί πρέπει να πληρώσει ο Μυστακιδης για να πάρει την καε . Εκεί που αποθέωναν ΑΣ γιατί δεν μασάει για το καλό του συλλόγου κ ζητάει ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 18:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Πέρα από αυτό ώρες ώρες σκέφτομαι μήπως έχει πουθενά κάνα κρυμμένο σκουφί, με αυτά που βλέπουμε φέτος.
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 14:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ άσχετα με το τι θα γίνει όχι απλά επιφυλακτικός είμαι, δεν τον θέλω κιόλας τον κύριο Τέλη. Άσχετα αν έχει λεφτά αν αλλάξει επίπεδο τον ΠΑΟΚ και όλα αυτά. Πάντα μετράει και ο τρόπος.
Χίλιες φορές Χατζοπουλος για μένα.
Δεδομένα εμφανίστηκε και ήταν σε επαφή με την κυβέρνηση.
Δεδομένα πήγε να τη ...
Χίλιες φορές Χατζοπουλος για μένα.
Δεδομένα εμφανίστηκε και ήταν σε επαφή με την κυβέρνηση.
Δεδομένα πήγε να τη ...
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 15:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Σε ολο αυτο το χαμο που ξεκίνησε το καλοκαίρι. Τελικα εχουμε αισιο τελος...
Σαββίδης 1
Μυστακιδης 1.
ΠΑΕ , ΚΑΕ με 2 προέδρους μεγάλους νέα τουμπα κ έρχονται μονο καλές στιγμές.
Αυτο ειναι το πιο σημαντικό φετος στα 100 χρονια
Να σου πω ρε φίλε αυτά που γράφονται δεν μπορώ , τι τραβήξαμε 5 ...
- Σάβ 29 Νοέμ 2025, 20:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Θανάσης Χατζόπουλος
Μπαρκα τα καταφεραμε ρε μλκ.
Όλοι αυτοί οι τρελοί εδώ τα καταφέραμε, όλοι μαζί:
Ήδη έβαλα τον πρώτο οβολό και θα βάλω κι άλλους.
με λέει φιλαράκι πως έβαλε ένα ποσό, καρφί κι εγώ.
Έκανα κι εγώ το καθήκον μου.
Έκανα και εγώ το ιερό καθήκον μου.
Από σήμερα με την κατάθεση κατέστην ...
Όλοι αυτοί οι τρελοί εδώ τα καταφέραμε, όλοι μαζί:
Ήδη έβαλα τον πρώτο οβολό και θα βάλω κι άλλους.
με λέει φιλαράκι πως έβαλε ένα ποσό, καρφί κι εγώ.
Έκανα κι εγώ το καθήκον μου.
Έκανα και εγώ το ιερό καθήκον μου.
Από σήμερα με την κατάθεση κατέστην ...
- Τετ 17 Δεκ 2025, 18:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Οπου συνωμοσια στον μπασκετικο ΠΑΟΚ , ο Βασιλης Οικονομιδης. Αυτος με τα φιλαρακια του (Πανελουδης Τακης , Θανασης Κατσαρης ) αποκαθηλωσαν τον Λακη Οικονομιδη απο προεδρο και εβαλαν τον Αλεξοπουλο . Το οτι εγινε προεδρος του ΕΣΑΚΕ δε μου λεει τιποτα
- Πέμ 22 Ιαν 2026, 14:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Χατζόπουλος σε ραδιοφωνική συνέντευξη σήμερα:
- εξ όσων γνωρίζουμε δεν έχει πληρωθεί πάνω απ' το 50% των αναγνωρισμένων και συμφωνηθέντων χρεών παρότι υπήρχε καταληκτική ημερομηνία 15/1 που ως καλή προθεση είχε δοθεί αντί για τέλος 2025
- απαξιωτική γενικώς η συμπεριφορά, με έδιωξαν από πληρωμένες ...
- εξ όσων γνωρίζουμε δεν έχει πληρωθεί πάνω απ' το 50% των αναγνωρισμένων και συμφωνηθέντων χρεών παρότι υπήρχε καταληκτική ημερομηνία 15/1 που ως καλή προθεση είχε δοθεί αντί για τέλος 2025
- απαξιωτική γενικώς η συμπεριφορά, με έδιωξαν από πληρωμένες ...
- Πέμ 22 Ιαν 2026, 15:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Όλοι εσείς που σχολιάζετε (@Equalizer @tolis14 κτλ) είστε μπασκετικοι; Γιατί αν δεν είστε δε δικαιούστε να ομιλείτε. Ας μας ενημερώσουν αποκλειστικά οι μπασκετικοί για την αποπληρωμή των χρεών αλλά και αν όσοι είναι «μόνο ΠΑΟΚ» επικροτούν την όλη φάση.
- Σάβ 24 Ιαν 2026, 21:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Τραγωδία ο ισχυρισμός ότι τον συμβούλεψαν τον Τέλη να μην πληρώσει το χρεος προς τον Ιβαν για να μην κάνει μεταγραφές Ιανουαρίου στη μπάλα και να τον κράξει ο κόσμος.
Ούτε στα fortune cookies τα διαβαζεις τετοια
Είπε και το αμίμητο, ότι ο Χατζόπουλος πυροβόλησε τα πόδια του και έπρεπε να ...