Blackgr4
Πάνω σε αυτά που λες και με βρίσκουν σύμφωνο, απάντησες κ σε μια ερώτηση που έκανα στην προηγούμενη σελίδα ..
Ποια η μεταγραφική ενίσχυση σε σχέση με πέρσι και αν μπορεί να ανοίξει το ροτεισον ;
Χθες η μεταγραφική ενίσχυση σε σχέση με την ομάδα των p.o. (Εκτος του Τφ) ήταν ο Κενι αντί ...
Η αναζήτηση βρήκε 336 εγγραφές
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 07:58
- Jump to forum
- Jump to topic
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 12:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Το μονο που εχω να σας πω εγω ως προσωπικη εμπειρια είναι το καλοκαιρι όταν ηταν να φυγει για γερμανια, ειχε δακρυσει η 6χρονη κορη μου και δεν αντεξα και λυγισα κι εγω μπροστα της. Ο παικτης αυτος ειναι ινδαλμα για μας ολους του απλους οπαδους του ΠΑΟΚ και διπλα του δεν αντεχει να μπει καμια τιμη ...
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 12:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Μήπως να αρχίσουμε να μετράμε πόσες φορές δίνει την προτελευταία πάσα πριν το γκολ;
Έχει 4 μόνο αυτή την εβδομάδα αν δεν κάνω λαθος
Έχει 4 μόνο αυτή την εβδομάδα αν δεν κάνω λαθος
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 12:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν θα βάλω κανένα αποδεκτό νούμερο πώλησης γιατί για μένα δεν υπάρχει πλέον τέτοιο. Όποιο ρεαλιστικό νούμερο και να μπει στη συζήτηση, δεν υπάρχει περίπτωση να φέρει καλύτερο παίκτη στην ομάδα μας. Ούτε μια στο εκατομμύριο. Χωρίς καν να λαμβάνω υπόψιν τις ιδιαιτερότητες του ΠΑΟΚ (πχ το πόσο έξω ...
- Κυρ 30 Νοέμ 2025, 22:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 8. Soualiho Meïté
Περα από το σώμα του αθλητή κουράζεται κ το μυαλό .είναι κάτι που δεν μπορεί να καταλάβει κάποιος που δεν έχει κάνει αθλητισμό έστω κ ερασιτεχνικό απλά για αρκετά χρόνια .το παιδί σήμερα παραπατουσε ήταν τρύπα πρέπει να πάρει ανάσες να κάτσει πάγκο κ να στηθεί σε ορισμένα ματς λίγο διαφορετικά γιατί ...