Η αναζήτηση βρήκε 474 εγγραφές
- Τρί 06 Ιαν 2026, 22:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Για μένα το αριστερό μπακ είναι που πρέπει να πάρουμε. Δεξιά τουλάχιστον υπάρχει ο Κεννυ. Αριστερά όμως κανείς.
- Τρί 06 Ιαν 2026, 22:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Πιο πολυ κι από στόπερ θέλουμε αριστερό μπακ.
Να πω κι εγώ μια φορά την υπερβολη μου
Να πω κι εγώ μια φορά την υπερβολη μου
- Πέμ 08 Ιαν 2026, 11:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα είμαστε καλά με επάνοδο Taylor;
Στην καλύτερη, θεωρώ, ότι o Τaylor θα φτάσει το επίπεδο του φετινού Baba, ένα αρκετά μέτριο επίπεδο δηλαδή, που δεν ταιριάζει στο επίπεδο του ΠΑΟΚ πρωταθλητή και νταμπλούχου, ή του ΠΑΟΚ των 8 του E.L.
Στην καλύτερη, θεωρώ, ότι o Τaylor θα φτάσει το επίπεδο του φετινού Baba, ένα αρκετά μέτριο επίπεδο δηλαδή, που δεν ταιριάζει στο επίπεδο του ΠΑΟΚ πρωταθλητή και νταμπλούχου, ή του ΠΑΟΚ των 8 του E.L.
- Πέμ 08 Ιαν 2026, 15:40
- Jump to forum
- Jump to topic
ο Μιζερος ηταν αυτος. Οχι ο κολκας.obanebane έγραψε: Πέμ 08 Ιαν 2026, 15:38 Εσιτι,λες και ηταν γκόμενα μίλαγε το νούμερο για τις υπέροχες γάμπες του.
- Κυρ 11 Ιαν 2026, 23:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Να πω κάτι για το Γιαννούλη που με πειράζει:
Θα μπορούσε το 2024 να έρθει ελεύθερος. Ήταν τόσο μικρός ο ΠΑΟΚ που προτίμησε να μη γυρίσει σε καλή ηλικία ή μήπως η Νόριτς ήταν μεγαλύτερο μέγεθος ότανέφυγε; Δε νιώθω ότι τέτοιες επιλογές τιμούν τον ΠΑΟΚ. Τον μικραίνουν. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να ...
- Δευ 19 Ιαν 2026, 17:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Άρχισαν λοιπόν οι γνωστές φωνούλες που λένε πως δεν θα πάρουμε στόπερ γιατί δεν χρειάζεται.
Οι ίδιοι που λέγανε πριν μια εβδομάδα για το πόσο μεγάλη ανάγκη έχουμε σε αυτή την θέση.
Κάποιος αφελής θα πει πως τα λένε αυτά επειδή έχουν μαύρα μεσάνυχτα.
Εγώ το αντίθετο βλέπω, πως γνωρίζουν πολύ καλά ...
Οι ίδιοι που λέγανε πριν μια εβδομάδα για το πόσο μεγάλη ανάγκη έχουμε σε αυτή την θέση.
Κάποιος αφελής θα πει πως τα λένε αυτά επειδή έχουν μαύρα μεσάνυχτα.
Εγώ το αντίθετο βλέπω, πως γνωρίζουν πολύ καλά ...
- Δευ 19 Ιαν 2026, 17:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Μιας και αρκετοί αναφερθήκατε στις ακαδημίες, έχω μάθει πως υπάρχει στην ομάδα ένας 18χρονος, αριστερός μπακ, που είναι φωτιά .
Μάλιστα έφτασε στα αυτιά μου η πληροφορία πως η Ντόρτμουντ ήδη μας χτύπησε την πόρτα.
Οι ψαγμένοι ίσως γνωρίζετε κάτι παραπάνω, εγώ το έμαθα πριν 10-15 μέρες πρώτη φορά ...
- Δευ 19 Ιαν 2026, 22:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτή τη στιγμή η ομάδα έχει μπροστά της 9+2+2+6 = 19 ματς.
Από αυτά, τα 14 είναι ντέρμπι.
Εάν περάσει τελικό και Ευρώπη, θα έχει 22 τουλάχιστον ματς με τα 17 να είναι ντέρμπι εκ των οποίων μία τετράδα θα είναι μέσα σε 12 μέρες και μια εξαδα με ρυθμο π.ο. και με ενδεχόμενο τελικό κυπέλλου στα ...
Από αυτά, τα 14 είναι ντέρμπι.
Εάν περάσει τελικό και Ευρώπη, θα έχει 22 τουλάχιστον ματς με τα 17 να είναι ντέρμπι εκ των οποίων μία τετράδα θα είναι μέσα σε 12 μέρες και μια εξαδα με ρυθμο π.ο. και με ενδεχόμενο τελικό κυπέλλου στα ...
- Παρ 23 Ιαν 2026, 20:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάμε για απίστευτο ρίσκο και πάλι όπως το 24 που ψάχναμε για φορ και στο τέλος πήραμε δεξί μπακ
Το να μην χαλάσει η ισορροπία του group είναι κουραφέξαλα, λες και ο Ζαφείρης που ήρθε ξενέρωσε Οζντόεφ και Μειτέ που παίζαν βασικοί.
Και σε τελική, τώρα είσαι η καλύτερη ομάδα αλλά δεν έχεις και ...
Το να μην χαλάσει η ισορροπία του group είναι κουραφέξαλα, λες και ο Ζαφείρης που ήρθε ξενέρωσε Οζντόεφ και Μειτέ που παίζαν βασικοί.
Και σε τελική, τώρα είσαι η καλύτερη ομάδα αλλά δεν έχεις και ...
- Παρ 23 Ιαν 2026, 21:40
- Jump to forum
- Jump to topic
αυτό είχα πει και γω κάποτε σε μια πρώην μου, για μια φίλη της. ότι θα ήταν μία ακόμη λύση
μου είπε ότι δεν την σέβομαι
ποτέ δεν το κατάλαβα
μου είπε ότι δεν την σέβομαι
ποτέ δεν το κατάλαβα
- Δευ 26 Ιαν 2026, 20:53
- Jump to forum
- Jump to topic
απ΄οτι βλεπω,δεν πολυσηζητηθηκε η παρουσια του Λουτσεσκου
και πολλων αλλων στο τελευταιο ματς του Π.Α.Ο.Κ. Β
ποσες φορες στο παρελθον εχει γινει το ιδιο?
τι ακριβως και ποιους παικτες πηγαν να δουνε?
παιζει καποιο ρολο η παρουσια τους στον σχεδιασμο?
Πήγε να (ξανά)δει το αριστερό μπακ που ...
- Δευ 18 Μάιος 2026, 19:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
Βιάστηκες 3 μήνες και 10 μέρες. Περίπου.
- Δευ 18 Μάιος 2026, 23:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
Χαρά στο κουράγιο σας.
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 09:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί είναι κακό να θέλει να συστηθεί στον κόσμο μέσω της απόκτησης της ΚΑΕ να κερδίσει την εμπιστοσύνη που τωρα ειναι αμφίβολη και στο μέλλον αν ο Ιβαν αδυνατεί να εκπληρώσει τις επιθυμίες μας και τις υποσχέσεις του να θελήσει να πάρει τη ΠΑΕ. Αυτο δεν έλεγαν οι περισσότεροι ...