Η αναζήτηση βρήκε 325 εγγραφές
- Κυρ 28 Σεπ 2025, 22:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu V
Για μένα ήρθε η ώρα να φύγει.
Είναι υπερβολικά στραβό το κλίμα.
Προσωπικά αμφιβάλλω για το αν θα βρούμε καλύτερο ή αν θα στρώσει αυτό το ρόστερ, αλλά ήρθε η ώρα, για πολλούς λόγους.
Δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει γιατί κάνει κι άλλες δουλειές πέρα από αυτή του προπονητή με κυριότερη αυτή της ...
- Παρ 03 Οκτ 2025, 13:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Ο Λουτσεσκου στο δεύτερο πρωτάθλημα αφού ζητούσε έξι μήνες φορ τελικα δικαιώθηκε και πήρανε εμένα το χειμώνα , για τέτοια στήριξη μιλάμε. Που παρακαλούσαμε μη βγάλει τραυματισμό ο Μεϊτέ και ο Κετζορα γιατί δεν είχανε αλλαγή στη θέση τους
- Παρ 03 Οκτ 2025, 14:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Λουτσεσκου στο δεύτερο πρωτάθλημα αφού ζητούσε έξι μήνες φορ τελικα δικαιώθηκε και πήρανε εμένα το χειμώνα , για τέτοια στήριξη μιλάμε. Που παρακαλούσαμε μη βγάλει τραυματισμό ο Μεϊτέ και ο Κετζορα γιατί δεν είχανε αλλαγή στη θέση τους
Στο 2ο πρωτάθλημα δε ζητούσε και τον Μεϊτέ και αφού ...
- Κυρ 05 Οκτ 2025, 21:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Είπε ο τύπος που έκανε λογαριασμό όταν μυρίστηκε αίμα στην ομάδαAspromavriDrama έγραψε: Κυρ 05 Οκτ 2025, 21:57 Αν δεν ηταν πυροτεχνημα, θα φανει στην πορεια. Ως τωρα εδω και 1.5 χρονο δεν αξιζει να συνεχισει στον παγκο.
- Κυρ 05 Οκτ 2025, 22:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπράβο για τη μαχητικοτητα, τις προσαρμογές και τις αλλαγές.
Μίλα και απαίτησε τους παίκτες που θες στις θέσεις που θες το Γενάρη.
Φτάνει πια η ασπίδα,
Να αναλάβουν ΟΛΟΙ φμτις ευθύνες τους.
Όπως έκανες σήμερα κι εσύ και οι παίκτες πλην μιας εξαίρεσης.
Μίλα και απαίτησε τους παίκτες που θες στις θέσεις που θες το Γενάρη.
Φτάνει πια η ασπίδα,
Να αναλάβουν ΟΛΟΙ φμτις ευθύνες τους.
Όπως έκανες σήμερα κι εσύ και οι παίκτες πλην μιας εξαίρεσης.
- Δευ 20 Οκτ 2025, 13:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Blackgr4
Πάνω σε αυτά που λες και με βρίσκουν σύμφωνο, απάντησες κ σε μια ερώτηση που έκανα στην προηγούμενη σελίδα ..
Ποια η μεταγραφική ενίσχυση σε σχέση με πέρσι και αν μπορεί να ανοίξει το ροτεισον ;
Χθες η μεταγραφική ενίσχυση σε σχέση με την ομάδα των p.o. (Εκτος του Τφ) ήταν ο Κενι αντί ...
Πάνω σε αυτά που λες και με βρίσκουν σύμφωνο, απάντησες κ σε μια ερώτηση που έκανα στην προηγούμενη σελίδα ..
Ποια η μεταγραφική ενίσχυση σε σχέση με πέρσι και αν μπορεί να ανοίξει το ροτεισον ;
Χθες η μεταγραφική ενίσχυση σε σχέση με την ομάδα των p.o. (Εκτος του Τφ) ήταν ο Κενι αντί ...
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 07:58
- Jump to forum
- Jump to topic
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 12:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Το μονο που εχω να σας πω εγω ως προσωπικη εμπειρια είναι το καλοκαιρι όταν ηταν να φυγει για γερμανια, ειχε δακρυσει η 6χρονη κορη μου και δεν αντεξα και λυγισα κι εγω μπροστα της. Ο παικτης αυτος ειναι ινδαλμα για μας ολους του απλους οπαδους του ΠΑΟΚ και διπλα του δεν αντεχει να μπει καμια τιμη ...
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 12:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Μήπως να αρχίσουμε να μετράμε πόσες φορές δίνει την προτελευταία πάσα πριν το γκολ;
Έχει 4 μόνο αυτή την εβδομάδα αν δεν κάνω λαθος
Έχει 4 μόνο αυτή την εβδομάδα αν δεν κάνω λαθος
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 12:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν θα βάλω κανένα αποδεκτό νούμερο πώλησης γιατί για μένα δεν υπάρχει πλέον τέτοιο. Όποιο ρεαλιστικό νούμερο και να μπει στη συζήτηση, δεν υπάρχει περίπτωση να φέρει καλύτερο παίκτη στην ομάδα μας. Ούτε μια στο εκατομμύριο. Χωρίς καν να λαμβάνω υπόψιν τις ιδιαιτερότητες του ΠΑΟΚ (πχ το πόσο έξω ...