Η αναζήτηση βρήκε 328 εγγραφές

Return

από boogeyman77
Τετ 22 Οκτ 2025, 15:08
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Δεν καταλαβαίνω πραγματικά γιατί χαίρεστε μερικοί...

Πώς θα συνυπάρξουν στον ίδιο οργανισμό Σαββίδης και Μυστακίδης? Ο κόσμος θα διχαστεί ακόμα περισσότερο και ο κάθενας θα στηρίζει κάτι άλλο ανάλογα τις επιτυχίες του κάθε τμήματος.

Αν όλα αυτά που γίνονται στο παρασκήνιο και με τον ΑΣ σας ...
από bane1980
Τετ 22 Οκτ 2025, 16:14
Jump to forum
Jump to topic

Χυνω...δάκρυα χαράς και συγκίνησης. :opaokara:

Ανυπομονώ για τις πρώτες κινήσεις :opaokara:

ΥΓ. Παιδιά, αντιλαμβάνομαι το μένος ή και μισος σας για συγκεκριμένα άτομα ή/κομματα, απλά να ξέρετε ότι το συνεχές μπιρι μπιρι και το 24/7 λιβάνισμα και τα μανιφέστα καταστροφολογιας και συνομωσιολογίας ...
από Tolaros
Τετ 22 Οκτ 2025, 18:59
Jump to forum
Jump to topic

Τολη θα σ μιλήσω για τον εαυτό μου και καμιά 15αρια γνωστούς γηπεδικους και 2-3 καλούς μου φίλους.
Ολοι έχουμε το ίδιο συναίσθημα .
Σαν να ακούσαμε ένα πολύ καλό νέο και μετά από 5 λεπτά ένα κακό .
Εννοώ ότι αν το όνομα Μυστακίδης το ακούγαμε πρώτη φορά σήμερα θα είχε πέσει το φόρουμ από την χαρά ...
από joshua
Πέμ 30 Οκτ 2025, 22:31
Jump to forum
Jump to topic

Κάποιοι νιώθω ότι πραγματικά θα χαιρονταν αν χαλούσε του Μυστακιδη στη ΚΑΕ...
από kataramenos5
Τρί 04 Νοέμ 2025, 21:32
Jump to forum
Jump to topic

Δε βαρεθηκατε να τρωτε τις σαρκες σας?
Το σδνα ειπε αυτο,το 24 εκεινο,το μετροπολις το αλλο,ο ραπτο,ο πανακας,ο τζορνταν
ο χ ο ψ.Κειμενα που βασιζονται αλλοτε σε πληροφοριες,αλλοτε σε εικασιες,κι αλλοτε με γνώμονα τα clickbate.Και στην ακρη της οθονης εμεις να τρελαινομαστε,να χουμε μπουχτησει και ...
από Mitsospaoki4
Σάβ 08 Νοέμ 2025, 17:52
Jump to forum
Jump to topic

Μην γράφετε πράγματα που μπορεί να θέσουν το σαιτ σε κίνδυνο.
Οι ονομαστικές αναφορές σβήστηκαν.
από Dimitris_L4
Δευ 10 Νοέμ 2025, 20:04
Jump to forum
Jump to topic

Δηλαδη με την Ανβιλ λογικα θα ειναι το τελευταιο παιχνιδι με προεδρο τον Θαναση Χατζοπουλο...Θανασαρε ενα ευχαριστω ειναι λιγο!!!Δν εχω λογια να σου πω ποσο ευγνωμοσυνη σου εχω που δεν αφησες το πολυπαθο τμημα μας, αυτο που εκανε οπαδους εκεινα τα χρονια, αυτο που μας κρατουσε...
Να εισαι παντα καλα ...
από Mitsospaoki4
Παρ 14 Νοέμ 2025, 13:30
Jump to forum
Jump to topic

Επειδή τα περί Μαρούπας δεν έχουν καμία σχέση με την ΚΑΕ, παρακαλώ να λήξει εδώ το θέμα ή να συνεχιστεί στο τόπικ πέρι ΜΜΕ (προσωπικά δεν βρίσκω λόγο να ασχολούμαστε με την συγκεκριμένη κυρία αλλά τεσπα).

Ontopic ο πρόεδρος χτες είπε πως χρειάζεται λίγος χρόνος ακόμα και επανέλαβε άλλη μια φορά ...
από KalamarGiannis
Παρ 14 Νοέμ 2025, 13:45
Jump to forum
Jump to topic

ΌΠΟΙΟΣ και αν αναλάβει πρόεδρος της ΚΑΕ, πέραν από τα συμφέροντα του νέου επενδυτή (εκμετάλλευση γηπέδου κτλ.) θα πρέπει να μπορεί ν α υπηρετήσει το μεγάλωμα της ομάδας . Και σε αυτό το task όχι μόνο δεν περισσεύει κανείς, αλλά Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΗΡΙΞΗ που μπορεί να δοθεί είναι από τον Θανάση, τον ...
από Mitsospaoki4
Παρ 21 Νοέμ 2025, 17:17
Jump to forum
Jump to topic

Πολύ φασαρία νομίζω κάνουμε , για το τίποτα.
από Odi
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 15:55
Jump to forum
Jump to topic

Λοιπόν κύριοι ακούστε πως έχουνε τα πράγματα.

1)Πάω εγώ να αγοράσω την εταιρεία του φίλου μου του Μήτσου. Μου λέει ο Μήτσος κάνε έναν έλεγχο, η εταιρεία χρωστάει 50.000 ευρώ. Κάνω εγώ τον έλεγχο και βγαίνει το ποσό αυτό όντως. Δεν πρόκειται ποτέ εγώ να πληρώσω αυτό το ποσό πριν πάρω την εταιρεία ...
από joshua
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 17:14
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ αυτό που καταλαβαίνω σχετικά με την ταυτόχρονη εξόφληση όλων ανεξαιρέτως των χρεών είναι πως η πλευρά της ΚΑΕ εμφανίζει χρεη που δεν αφορούν την ΚΑΕ και τα οποία αν δεν εξοφληθουν με "αντάλλαγμα" τις μετοχές δεν θα γεννούν υποχρέωση πληρωμής στο μέλλον ενώ η πλευρά Μυστακιδη επιθυμεί να ...
από Odi
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 14:48
Jump to forum
Jump to topic

Η ΚΑΕ Ρούλης ανακοίνωσε μόλις την πλήρη εξόφληση των οφελών της στο κράτος , φορολογία και ασφαλιστικά ταμεία.

Μήνες μετά την ανάληψη της από τον λαμπουμπου.

Εμείς είμαστε ακόμη με τα υπερήφανα χρέη.

Ο Νίκος Βεζυρτζής έγινε από πλούσιος φτωχός από την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ. Μην τον πιάνετε με ...
από Tolaros
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 18:33
Jump to forum
Jump to topic

gergeo4 έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 18:27 κλεισανε παιχτες χωρίς την εγκριση ζντοβτς...
Σιγά το πράγμα , μπάσκετ είναι όχι ποδοσφαίρο με τριετή συμβόλαια. Σήμερα παίζεις, το Φλεβάρη φεύγεις έρχεται άλλος
από george188
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 18:42
Jump to forum
Jump to topic

Μικρή σημασία έχει αυτό. Το δάσος είναι η αλλαγή στην ιδιοκτησία, δεν γίνεται να μείνεις στάσιμος