Η αναζήτηση βρήκε 254 εγγραφές

Return

από Odi
Τρί 02 Σεπ 2025, 13:55
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Equalizer έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 13:44 Ούτε Μπρεθγουειτ θέλω, ούτε Μοπέ

Ξέρω, σας σόκαρα
Ιδανικά μια πώληση ντελια τελευταία στιγμή, ενεργοποίηση Μουργκ και επαναφορά Σαματα.

Ξέρουμε.
από Equalizer
Τρί 02 Σεπ 2025, 16:08
Jump to forum
Jump to topic

Μαυροζωνά όταν τελειώσει όλο το πανηγύρι έχεις εξηγήσεις να δώσεις

Το ξεκαθαρίσαμε έγκαιρα οτι η αποθέωση ως τον "λιθοβολισμό" σε αυτές τις περιπτώσεις είναι πολύ κοντά

Και ο εμπαιγμός με το "γράψε λάθος" επίσης.

Αλλά ας δούμε που θα κάτσει η μπίλια και όλα αυτά θα τα δούμε μετά
από Equalizer
Τρί 02 Σεπ 2025, 21:17
Jump to forum
Jump to topic

Ξεκάθαρη αποτυχία η μη απόκτηση φορ

Οχι μόνο επειδή το ζητάμε οι "κολλημένοι" οπαδοί

Αλλά επειδή η ίδια η ομάδα δήλωσε οτι θα πάει για φορ και έβγαλε και διαρροή μάλιστα οτι "δεν τελείωσαν οι μεταγραφές"

Ναι βεβαίως μπορεί να φέρουν αυριο έναν και να είναι εκτός λίστας

Όμως η λογική αλλά και η ...
από embuji
Τετ 03 Σεπ 2025, 11:19
Jump to forum
Jump to topic

Δε νομιζω ο Λουτσεσκου αν μπορουσαμε να του φερουμε τον ανασα, τον μοπε και ειδικα τον Μιτροβιτσ και να ειπε οχι δε τους θελω εχω την στειρωμενη αρκουδα.

Δεν υπαρχει περιπτωση.
από Mitsospaoki4
Σάβ 06 Σεπ 2025, 16:04
Jump to forum
Jump to topic

Μιας και απ' ότι φαίνεται ολοκληρώνεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός, δεν θεωρώ πως ήταν ένα τρομερά επιτυχημένο μεταγραφικό καλοκαίρι για την ομάδα μας, ούτε ότι εντυπωσιάστηκα κλπ .

Χρονολογικά να τα δούμε ξεκινήσαμε με τις επιλογές Κένι και Τέιλορ. 2 ελεύθεροι με καλά βιογραφικά όπου ο 2ος αποτελεί ...
από Panx Romana
Παρ 12 Σεπ 2025, 14:11
Jump to forum
Jump to topic

vasgias έγραψε: Παρ 12 Σεπ 2025, 13:59 Κόλκας επιβεβαίωσε εμμέσως πλην σαφώς αυτό που μου είπε στο διάδρομο των γαλλικών τυριών του σκλαβενίτη ο προσωπικός μου αγαπημένος κύριος Γ. Μίνος για παιχταρά τον Ιανουάριο.
Χωρίς να αναφέρομαι σε σένα προσωπικά αδερφέ
Ξυς τα φρύδια σου με το γκασμα
Κι ο Κόλκας κι ο μινος και όλοι τους
από joshua
Πέμ 04 Σεπ 2025, 09:37
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί είναι κακό να θέλει να συστηθεί στον κόσμο μέσω της απόκτησης της ΚΑΕ να κερδίσει την εμπιστοσύνη που τωρα ειναι αμφίβολη και στο μέλλον αν ο Ιβαν αδυνατεί να εκπληρώσει τις επιθυμίες μας και τις υποσχέσεις του να θελήσει να πάρει τη ΠΑΕ. Αυτο δεν έλεγαν οι περισσότεροι ...
από Mitsospaoki4
Κυρ 07 Σεπ 2025, 15:27
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Καλά το να την ακούει ο Χατζόπουλος είναι όχι απλά τραγικό, ντροπή είναι..

Ένας άνθρωπος πάνω απ' όλα ΠΑΟΚΤΣΗΣ, που έβαλε στις πλάτες του την ομάδα καταχρεωμενη και στα όρια της διάλυσης, με δικές του οικονομίες και με επιπτώσεις στην ψυχική του υγεία και κατάφερε να ξαναφέρει τον κόσμο στο γήπεδο ...
από Paok1926 + male-sykies
Πέμ 18 Σεπ 2025, 07:39
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu V

Το θέμα δεν είναι ότι αν φύγει ο Ραζβαν καταστράφηκαν όλα. Αλλά ότι σίγουρα δεν έχει σκεφτεί κανένας διάδοχη κατάσταση. Και αν αποφασίζουν οι ίδιοι άνθρωποι όπως στις μεταγραφές τότε είναι σίγουρο θα τα κάνουν ΣΚΑΤΑ.
από omerta76
Κυρ 21 Σεπ 2025, 08:58
Jump to forum
Jump to topic

Εδώ βρε giapa μου διαβάζουμε για repress και ευχολόγια τη στιγμή που ο Παναιτωλικός χθες ούτε έδειξε διάθεση να πιέσει, ούτε να τρέξει μπροστά με αξιώσεις.

Με 1 φάση στο πρώτο ημίχρονο και με άρνηση στο σουτ, με μόνη απειλή εκτός περιοχής τον Σάστρε!!!!

Και ενώ η ομάδα παίζει τη σέντρα 90 λεπτά ...
από dragon
Τρί 23 Σεπ 2025, 07:39
Jump to forum
Jump to topic

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Δεν έχεις κ ίωση για να το συζητάμε 3 μέρες αλλά

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας ανακηρύχθηκε ως κ καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής για την περσινή σεζόν του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Έλληνας παίκτης του ΠΑΟΚ, κατάφερε να συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους από τους συναθλητές του και να πάρει το ...
από adman
Κυρ 28 Σεπ 2025, 22:24
Jump to forum
Jump to topic

Και να φύγει να έρθει ποιος; Ποιος σοβαρός άνθρωπος θα δεχτεί να αναλάβει αυτο το ρόστερ και να εκτίθεται; Αυτός είναι και ο λόγος που ο Λουτσέσκου είναι ακόμα εδώ. Δεν τον νοιάζει να εκτεθεί, βασικα δεν το καταλαβαίνει, νομίζει ότι ευθύνονται πάντα άλλοι παράγοντες εκτός από αυτόν και το ρόστερ ...
από boogeyman77
Κυρ 28 Σεπ 2025, 22:29
Jump to forum
Jump to topic

Για μένα ήρθε η ώρα να φύγει.
Είναι υπερβολικά στραβό το κλίμα.
Προσωπικά αμφιβάλλω για το αν θα βρούμε καλύτερο ή αν θα στρώσει αυτό το ρόστερ, αλλά ήρθε η ώρα, για πολλούς λόγους.

Δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει γιατί κάνει κι άλλες δουλειές πέρα από αυτή του προπονητή με κυριότερη αυτή της ...