Για μένα θέλει πολύ προσοχή την Πέμπτη, να μην γίνει τίποτα μέσα στο γήπεδο.
Αν και δεν θεωρώ καλή ιδέα την συνέντευξη του ΑΣ και το μόνο πού θα ήθελα να ξέρω από αυτούς είναι τι έχει υπογράψει ο Κατσαρής με τον Μυστακίδη (δηλαδή να δημοσιευθεί το έγγραφο), η αλήθεια είναι πώς την Παρασκευή υπάρχουν ...
Η αναζήτηση βρήκε 189 εγγραφές
- Παρ 01 Αύγ 2025, 23:40
- Jump to forum
- Jump to topic
- Παρ 01 Αύγ 2025, 23:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Για μένα, θεματοφύλακας τού ΠΑΟΚ είναι πλέον ο Χατζόπουλος, ο Τριλυράκης και οι άλλοι τρεις.
- Παρ 01 Αύγ 2025, 23:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Εντωμεταξυ το 2022 είχε υπογραφεί το ΠΔ για το γήπεδο,
το 2023 είχαμε τα περιβόητα άρθρα και φωτογραφίσεις στην Τούμπα, από το μετρομιντια με τις αυτοψίες του Αλμπερτινι στα Καυτατζόγλεια . 1 χρόνο μόλις μετά.
Έτσι γιατί το ψέμα με τα 6 χρόνια και το "τί να κάνει κι ο ασ" έχει κοντά ποδαρια ...
το 2023 είχαμε τα περιβόητα άρθρα και φωτογραφίσεις στην Τούμπα, από το μετρομιντια με τις αυτοψίες του Αλμπερτινι στα Καυτατζόγλεια . 1 χρόνο μόλις μετά.
Έτσι γιατί το ψέμα με τα 6 χρόνια και το "τί να κάνει κι ο ασ" έχει κοντά ποδαρια ...
- Παρ 01 Αύγ 2025, 23:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Ιβαν δεν είναι βρυκόλακας, ούτε θα ήταν εσαεί πρόεδρος στον ΠΑΟΚ, 60+ είναι άλλωστε, κάποια στιγμή θα αποχωρούσε, αλλά όταν διώχνεις με τέτοιο τροπο τον πρόεδρο που στα 13 χρόνια που ανέλαβε σήκωσες όσα δεν είχες σηκώσει στα 100 χρόνια της ιστορίας σου, που σε έσωσε από το χείλος του γκρεμού, με ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 00:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτή η ρίξη δεν ξεκίνησε σήμερα. Αλλά ουσιαστικά από το 2020 και μετά. Ο ιβαν αφού σταμάτησε κάθε φυσική παρουσία του πάγωσε και την οποιαδήποτε ουσιαστική κίνηση για το γήπεδο. Όπως επίσης και την ουσιαστική ενίσχυση στην ομάδα. ( Δεν θα αναλύσω για πιο λόγο ξαφνικά έκλεισε την κανουλα. Ας ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 00:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Μόνη μου ελπίδα ο λαός. Να δω την Τούμπα γεμάτη, με παλμό, τα αδέρφια μου αμπλουζα να χοροπηδάνε και όλη αυτή η παράνοια ενάμιση μήνα τώρα να φάει πόρτα. Αδελφέ ΠΑΟΚτση ότι άποψη και να έχεις σχηματίσει μην την φέρεις μαζί σου στην Τούμπα. Μόνο ΠΑΟΚ
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 00:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Φίλε Notorious4
Είδαμε τον Αλμπερτινι ακριβώς μετά από ένα χρόνο από το ΠΔ να κάνει σουλατσαρισμα στο Καυτανζόγλειο.
Πλέον μου έχουν δώσει κάθε δικαίωμα να μην το θεωρώ τυχαίο.
Εγώ στο δικό μου το μυαλό δε μπορώ να φανταστώ ότι δε μπορούσε να βγει συνεννόηση μεταξύ ΠΑΕ και ΑΣ, αν υπήρχε θέληση ...
Είδαμε τον Αλμπερτινι ακριβώς μετά από ένα χρόνο από το ΠΔ να κάνει σουλατσαρισμα στο Καυτανζόγλειο.
Πλέον μου έχουν δώσει κάθε δικαίωμα να μην το θεωρώ τυχαίο.
Εγώ στο δικό μου το μυαλό δε μπορώ να φανταστώ ότι δε μπορούσε να βγει συνεννόηση μεταξύ ΠΑΕ και ΑΣ, αν υπήρχε θέληση ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 00:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο ΠΑΟΚ πέθανε σε μια νύχτα. Σύνδεσμοι και π@π@ρι@
Για 1 ευρώ πουλάν τη μάνα τους. Εχω 2 διάρκειας φετος, το ένα για το γιο μου. Πως θα πάω μεθαύριο γηπεδο τι να του εξηγήσω 12 χρονων; Τι να του πω όταν θα φωνάξει το γηπεδο ιβαν σαββιδης πχ και η 4 μπουκάρει και τα σπάσει ολα; ή αν γεμίσουμε εστίες ...
Για 1 ευρώ πουλάν τη μάνα τους. Εχω 2 διάρκειας φετος, το ένα για το γιο μου. Πως θα πάω μεθαύριο γηπεδο τι να του εξηγήσω 12 χρονων; Τι να του πω όταν θα φωνάξει το γηπεδο ιβαν σαββιδης πχ και η 4 μπουκάρει και τα σπάσει ολα; ή αν γεμίσουμε εστίες ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 00:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδή για να μη βρεθεί η ομάδα στο μηδέν θα πρέπει να κάνουμε τα στραβά μάτια στην εξόφθαλμα νταβατζήδικη απόπειρα του Μυστακίδη να ψειρίσει την ΠΑΕ, με συνεργάτες του τους ... θεματοφύλακες;
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 00:25
- Jump to forum
- Jump to topic
@ Parolos
Ο ΑΣ βρέθηκε σε δύσκολη θέση και τα έκανε σκατα για εμένα αλλά το έκανε αρχικά για να προστατεύσει την ομάδα και έπειτα από σεβασμό στον Σαββιδη και για ότι έχει κανει μέχρι σήμερα. Από εκεί και πέρα χάθηκε η μπάλα και να δούμε τώρα αν μπορεί να διορθωθεί αυτό το χάλι. Το στενάχωρο ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 00:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Εξοφθαλμα νταβατζιδικη;
Ξέρεις πόσος χρόνος απαιτείται για να ξανά τρέξει όλο αυτό το ζήτημα σχετικά με τις άδειες και ποσα επιπεδσ θα μας ρίξει σε σχεση με τον εγχώριο ανταγωνισμο μας η μη υλοποίηση του γηπέδου ;
Θα μας ρίξει τόσα επίπεδα, όσα επίπεδα μας έριξε πέρσι η ΑΕΚ με το νέο ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 00:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Εξοφθαλμα νταβατζιδικη;
Πόσα χρόνια ακούγεται το ενδιαφέρον του Μυστακίδη για τον ΠΑΟΚ;
Καταλαβαίνεις ότι υπάρχει σοβαρός κίνδυνος μη πραγματοποιήσεις του γηπέδου;
Ξέρεις πόσος χρόνος απαιτείται για να ξανά τρέξει όλο αυτό το ζήτημα σχετικά με τις άδειες και ποσα επιπεδσ θα μας ρίξει σε ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 00:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Εξοφθαλμα νταβατζιδικη;
Ξέρεις πόσος χρόνος απαιτείται για να ξανά τρέξει όλο αυτό το ζήτημα σχετικά με τις άδειες και ποσα επιπεδσ θα μας ρίξει σε ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 00:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Εξοφθαλμα νταβατζιδικη;
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 00:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Απο το να πουλησω την ψυχη μου στο διαβολο προτιμω να περιμενω αλλα τοσα χρονια για το γηπεδο