Η αναζήτηση βρήκε 606 εγγραφές

Return

από omerta76
Τρί 21 Οκτ 2025, 10:53
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Σιγά μην φτιαχτεί γήπεδο από τον Μυστακίδη χωρίς να έχει την ομάδα...παραμύθια για αγρίους!

Το γήπεδο ή θα φτιαχτεί από τον Ιβάν ή από τον Μυστακίδη αν έχει πάρει τον ΠΑΟΚ.

Το θέμα είναι σε ποιον θα ανήκει το γήπεδο όταν φτιαχτεί και με τι λεφτά θα γίνει, αυτό πρέπει να μας ενδιαφέρει!
από Мир
Τρί 21 Οκτ 2025, 16:04
Jump to forum
Jump to topic

Αρχίζω να πιστεύω ότι ο θεσσαλονικευς είναι βάλτος από κάτω για να ξανακάνει το Big4 σε ΠΟΚ και να επανελθει η κανονικοτατα στο Λεκανοπέδιο. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι ΠΑΟΚτσης ονειρεύεται να διαλύσει την ομάδα για να την πάρει στον έλεγχο του ή να έχει προσωπικό επιχειρηματικο συμφέρων και να μην ...
από nunies4
Τετ 22 Οκτ 2025, 22:40
Jump to forum
Jump to topic

ρε φιλε αυτοι αποδειξαν με την σταση τους οτι εχουν αποψη και προσωπικοτητα σε ενοχλει που δινουν δικαιο στον ιβαν ? μα γιατι βλεπουν το δικαιο.....

Οχι,αλλα οπως λεω εδω κ 20 ποστ , θα προτιμούσα να εχω ουδέτερους στον ΑΣ κ οχι ταγμένους στη μια η στην αλλη πλευρα. Αυτο κ μονο

Ο οποίος ...
από navigator11
Τετ 22 Οκτ 2025, 23:52
Jump to forum
Jump to topic

Δεν κρατιούνται τώρα :lol: :lol:

Οι ... ΑΣυγκράτητοι.
από Equalizer
Πέμ 23 Οκτ 2025, 17:05
Jump to forum
Jump to topic

Ναι βέβαια αν γίνει κάτι τέτοιο, δηλαδή να υπάρξουν διαπραγματεύσεις είτε με πλήρη αποδοχή της πρότασης, είτε με αντιπρόταση και κατάληξη σε ένα ελαφρώς αλλαγμένο κείμενο, και μετά πάει σε νέο ΔΣ ή ΓΣ του ΑΣ και ξαφνικά εκεί πουν ααα οχι τώρα θέλουμε να βάλουμε έξτρα όρο αυτό που αποτύχαμε να ...
από Taseos
Σάβ 08 Νοέμ 2025, 09:19
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Καλά δεν είναι μόνο τρολς. Είναι και συνδεσμιτες. Γενικά είναι ένας κόσμος που δεν άντεξε το γιγάντωμα του ΠΑΟΚ. Μάκρυναν πολύ τα πόδια και βγήκαν άκρο πάπλωμα. Όσο ήταν ο ΠΑΟΚ μεγάλος στην πόλη και έτρωγε φάπες από το κέντρο με τοπικούς συμπαραστάτες υπήρχε το αφήγημα ο λαός η επανάσταση η πάλη, ο ...
από Jean Valjean
Δευ 17 Νοέμ 2025, 19:18
Jump to forum
Jump to topic

Re: Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση

Απο την αρχή κιόλας μου φάνηκε περιεργο οτι ο ΑΣ κι ο Μυστακίδης ήθελαν να κάνουν γήπεδο χωρίς να έχει ο δεύτερος την Παε ΠΑΟΚ. Όπως ανέφερα δυο μήνες πριν σε αυτό το νήμα, μου έλειπαν κομμάτια για να κλείσει το παζλ.
Τώρα είμαι σίγουρος. Δεν θέλουν, ποτέ δεν ήθελαν να κάνουν γήπεδο.
Αν κοιτάξουμε ...
από Dimitris_L4
Πέμ 20 Νοέμ 2025, 22:15
Jump to forum
Jump to topic

Re: Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση

Μερα χαρας..μερα συγκινησης..μερα δακρυων..επικρατησε η λογικη και αυτο που ηθελε η συντριπτικη πλειοψηφια του κοσμου...δν ξερω αν ζουμε σε καποιο ονειρο με ολα αυτα που γινονται αυτες τις 2 μερες..ευχομαι να μην ξυπνησουμε ποτε...
Συγχωροχαρτι δεν παιρνει κανενας παντως για αυτα που ζησαμε...
από lkosmid
Παρ 19 Δεκ 2025, 00:43
Jump to forum
Jump to topic

Στους φορ θα μπορούσαν να επενδυθούν χρήματα, σε έναν υψηλότερο μισθό.

Στα Centerback όμως, το λάθος δεν ήταν που δεν ηρθε ο νέος Ινγκασον, αλλα το οτι πωλήθηκε τόσο νωρίς ο Κουλιεράκης. Μεγάλο λάθος.

Σιγά την ομάδα που πήγε, σιγά την εξέλιξη που έχει. Με έναν καλό μισθό θα έμενε. Τώρα ...
από Montrealiotis
Σάβ 20 Δεκ 2025, 15:53
Jump to forum
Jump to topic

Δεν νομίζω ότι κανείς που το στηρίζε το καλοκαίρι, μιλάει για μπατίρηδες κλπ.
Ούτε νομίζω ότι ο Ιβαν δεν μπορεί να φέρει κάποιον καλύτερο από τον 4-5 επιθετικό του βαζελου. Ειδικά σε μια θέση που πονάμε.
Επισης ότι τον στηρίζουμε και τον θεωρούμε ευεργέτη, δεν σημαίνει ότι δεν θα κάνουμε καλόπιστη ...
από Jim_Chatz
Τρί 27 Ιαν 2026, 16:35
Jump to forum
Jump to topic

Διαφωνώ

Να παίξει η ομάδα να τιμήσει τα παιδιά
από leomatos88
Πέμ 05 Μαρ 2026, 17:35
Jump to forum
Jump to topic

Τώρα πήρα χαμπάρι πως κυκλοφορεί μία συνέντευξη του... Τζαβέλλα στον... ΚΚ. Εννοείται ότι δε θα σαμποτάρω την ψυχική μου υγεία βλέποντας κάτι τέτοιο. Χαίρομαι, όμως, που έστω και με τεράστια καθυστέρηση, πέταξες έξω από τον ΠΑΟΚ τον συγκεκριμένο, που πολύ καλά θα κάνω να μην τον χαρακτηρίσω με τον ...
από xrisitsapa
Κυρ 19 Απρ 2026, 19:08
Jump to forum
Jump to topic

Από Δευτέρα αν δεν ξεκινήσει να αλλάζει την ΠΑΕ και του χρόνου τα ίδια θα έχουμε . Δυστυχώς είναι κάτι που έγραψα και πέρυσι τέτοιο καιρό .

Ρε παιδιά τα πιστεύετε αυτά που γράφετε;
Ποια ΠΑΕ και ποια πλακάκια να ξηλώσει;
Αυτη που είναι γυμνή από στελέχη και όλοι κρύβονται πίσω από τον ...
από Mitsospaoki4
Κυρ 19 Απρ 2026, 23:08
Jump to forum
Jump to topic

Re: 100 Χρόνια ΠΑΟΚ

Χρόνια πολλά στην μεγαλύτερη αγάπη μας!!!

Όσο και αν μας πληγώνει, τόσο μας πορώνει!
από george188
Σάβ 25 Απρ 2026, 23:02
Jump to forum
Jump to topic

Εμετικα σχόλια, εμετικα. Άλλο η κριτική άλλο αυτό