Η αναζήτηση βρήκε 469 εγγραφές
- Κυρ 14 Σεπ 2025, 09:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Έχει κάνει την οικογένεια ΠΑΟΚ άνω κάτω με υπόγειες μεθόδους, γιουσουφάκια που στάζουν διχόνοια, κρυφές συναντήσεις και συνεννοήσεις και δεν πρέπει να βγει να πει δύο κουβέντες;
- Τετ 01 Οκτ 2025, 12:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Με έφαγε η αγωνία για το τι μπορεί να λένε στο συμβούλιο, συγκινήθηκε η μούσα και μου μίλησε.
Έλα Τέλη φτιάξε μου το κέφι
Και εγώ θα σου χτυπώ το ντέφι
Να μην είναι μεσημέρι μόνο
Που κοιμάμαι και δεν έχω χρόνο!
Για θεματοφύλακα θ’ αφήσω
Σαν σφουγγοκωλάριος να ζήσω
Το ραδιόφωνο της αμαρτίας
Ωχ ...
Ωχ ...
- Τετ 01 Οκτ 2025, 17:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Με έφαγε η αγωνία για το τι μπορεί να λένε στο συμβούλιο, συγκινήθηκε η μούσα και μου μίλησε.
Ωχ ...
- Κυρ 05 Οκτ 2025, 21:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Πονατεεεε! 
- Πέμ 16 Οκτ 2025, 14:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Τελης δεν θα είναι πλέον ο τσιγγουρας δισεκατομυριουχος που μας έγραφε στα παπαρια του τόσα χρόνια οικονομικών προβλημάτων και δεν έδινε μισή χορηγία σε κανένα τμήμα αλλά ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ, οπότε το χάπι θα είναι πιο εύκολο να το καταπιεί ο οπαδός του καναπέ ή μη ενεργός φίλαθλος της ...
- Πέμ 16 Οκτ 2025, 17:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Στα @@ μας με τι έχει δέσει κόμπο τον ΑΣ
Αφού ο ΠΑΟΚ ανήκει στον λαό του (όπως λέει και ο άλλος φελος από διαφορετική σκοπιά) ήρθε η ώρα να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Το ΔΣ έπρεπε να είχε παραιτηθεί μαζί με τον πρόεδρο του. Άνθρωποι της οικογένειας του ΠΑΟΚ, καθαροί, να ηγηθούν υπάρχουν.
Αφού ο ΠΑΟΚ ανήκει στον λαό του (όπως λέει και ο άλλος φελος από διαφορετική σκοπιά) ήρθε η ώρα να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Το ΔΣ έπρεπε να είχε παραιτηθεί μαζί με τον πρόεδρο του. Άνθρωποι της οικογένειας του ΠΑΟΚ, καθαροί, να ηγηθούν υπάρχουν.
- Πέμ 16 Οκτ 2025, 18:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Μου έχει ανέβει κυριολεκτικά το αίμα πάνω από το κεφάλι. Αδυνατώ να διανοηθώ ότι αυτά τα τυπάκια μπορεί να πιστεύουν ότι θα βρεθεί φόρμουλα να κάνουν αυτό που έχουν κατά νου και θα συνεχίσουν να παρασιτούν χωρίς να τρέχει μια. Αν πραγματικά το θεωρούν επιτεύξιμο, ειλικρινά τους ζηλεύω.
Είναι ...
- Πέμ 16 Οκτ 2025, 19:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο εκάστοτε giliopoulos θα έπρεπε να πάρει πουλο από εδώ μέσα μέχρι να αποκτήσει λίγη μπέσα. Γνώμη μου αν έχω ξεφύγει δέχομαι το μπαν εκ των προτέρων
- Πέμ 16 Οκτ 2025, 19:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Για να μην κουράζεται ο ΑΣ, ας στείλει στην ΠΑΕ τις εξής απαιτήσεις:
1) Δημόσια καταδίκη από τον Ιβάν της ρωσικής επιθετικότητας
2) Πιστοποιητικό ελληνομάθειας C2 από τον Ιβάν για να μπορεί να διαβάσει το μνημόνιο
3) Πιστοποιητικό Εναλλακτικής Λογικής, Διοικητικής Ποιητικής και Θεσμικού Δράματος ...
1) Δημόσια καταδίκη από τον Ιβάν της ρωσικής επιθετικότητας
2) Πιστοποιητικό ελληνομάθειας C2 από τον Ιβάν για να μπορεί να διαβάσει το μνημόνιο
3) Πιστοποιητικό Εναλλακτικής Λογικής, Διοικητικής Ποιητικής και Θεσμικού Δράματος ...
- Παρ 17 Οκτ 2025, 18:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Κι όμως αυτό το ποστ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ οσους υποστηριζουν οτι στοχος ειναι ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ
Βρειτε μου ενα λογο που θα ενοχληθει ενας ανιδιοτελης ΠΑΟΚτσης αν το γηπεδο το φτιαξει ΜΟΝΟ ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ
ΕΝΑΝ
- Σάβ 18 Οκτ 2025, 09:47
- Jump to forum
- Jump to topic
joshua
Δλδ δεν μας νοιάζει ο ΠΑΟΚ σαν σύνολο αλλά είμαστε μπασκετικοι και ποδοσφαιρικοι? Αυτό ρε φίλε είναι ένα βήμα πριν το επικό "είμαι ΠΑΟΚ στη μπάλα και βαζελος στο μπασκετ" ...
Εμένα που με νοιάζει σαν σύνολο ο ΠΑΟΚ λέω το εξης: Έχω έναν άνθρωπο που προσφέρει εδώ και 12 χρόνια. Είναι ...
Δλδ δεν μας νοιάζει ο ΠΑΟΚ σαν σύνολο αλλά είμαστε μπασκετικοι και ποδοσφαιρικοι? Αυτό ρε φίλε είναι ένα βήμα πριν το επικό "είμαι ΠΑΟΚ στη μπάλα και βαζελος στο μπασκετ" ...
Εμένα που με νοιάζει σαν σύνολο ο ΠΑΟΚ λέω το εξης: Έχω έναν άνθρωπο που προσφέρει εδώ και 12 χρόνια. Είναι ...
- Δευ 20 Οκτ 2025, 22:15
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 21 Οκτ 2025, 10:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Ησαιάδης βγάζει τόση έπαρση που προφανώς έχει πλάτες ισχυρών οργανωμένων.
Δεν εξηγείται αλλιώς αυτή η συμπεριφορά σε συνδυασμό με το να μην ανοίγει ρουθούνι.
Δεν εξηγείται αλλιώς αυτή η συμπεριφορά σε συνδυασμό με το να μην ανοίγει ρουθούνι.
- Τρί 21 Οκτ 2025, 10:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Καθόλου σιωπηλή.Iznogoud4 έγραψε: Τρί 21 Οκτ 2025, 10:17 Πέρα από την ντροπή που γίνεται αυτό στα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ, μεγαλύτερη ντροπή είναι που στα 50 χρόνια Θ4 έχουμε σιωπηλή συναίνεση γιατί ο ΠΑΟΚ ανήκει στον λαό του και κλειστά ΔΣ δεν πάνε πακέτο.
"Ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα" φυσικά, ή ότι μας πει ο Πετμεζάς τελοσπαντων.
- Τρί 21 Οκτ 2025, 10:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Η υποτιθεμενη προτεραιοτητα στον Ιβαν πως συνδεεται με συνελευσεις που θα ειναι και ατομα του μυστακιδη;
Οι ανθρωποι μας το λενε μεσα στα μουτρα μας. ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΜΕ.
Απιστευτο πως δεν κινητοποιουνται οι οργανωμενοι και να ακολουθησει ολος ο υπολοιπος κοσμος.
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ...
Οι ανθρωποι μας το λενε μεσα στα μουτρα μας. ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΜΕ.
Απιστευτο πως δεν κινητοποιουνται οι οργανωμενοι και να ακολουθησει ολος ο υπολοιπος κοσμος.
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ...