Η αναζήτηση βρήκε 108 εγγραφές
- Δευ 20 Οκτ 2025, 09:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Χιμένεθ με τις δηλώσεις του αποδεικνύει για άλλη μια φορά πόσο μεγάλος καραγκιόζης είναι.
- Δευ 20 Οκτ 2025, 22:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Η ξεφτίλα δεν έχει όριο.
Ρε ΣΦ τι κάνετε ήθελα νά 'ξερα; Εγώ θυμάμαι μικρός την Θ4 να κυνηγάει Κατσαρή να ανοίξει τις εγγραφές για μέλη και τώρα μούγκα στη στρούγκα.
Υπήρχε περίπτωση με μανάβη ή Τερζίδη να είχαμε τέτοια καραγκιοζιλίκια; Σηκωτούς θα τους πήγαιναν να ψηφίσουν.
Ρε ΣΦ τι κάνετε ήθελα νά 'ξερα; Εγώ θυμάμαι μικρός την Θ4 να κυνηγάει Κατσαρή να ανοίξει τις εγγραφές για μέλη και τώρα μούγκα στη στρούγκα.
Υπήρχε περίπτωση με μανάβη ή Τερζίδη να είχαμε τέτοια καραγκιοζιλίκια; Σηκωτούς θα τους πήγαιναν να ψηφίσουν.
- Δευ 20 Οκτ 2025, 22:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ λέω καλύτερα να μπω κιτρινόμαυρο να διαβάσω τα χανούμια από χθες που δεν πρόλαβα όλη μέρα γιατί με τα ΔΣ θα ανεβάσουμε καμιά νευροπίεση βραδιάτικα…
- Δευ 20 Οκτ 2025, 22:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Χαχαχαχα νά 'σαι καλά αδερφέ, γέλασα δυνατά.
- Δευ 20 Οκτ 2025, 23:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Χαρτί - ΠΑΟΚ 0-2 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
Από χανουμοφόρουμ χθες το βράδυ:
https://i.postimg.cc/SKKz9DBx/2025-10-21-00-04-47.png
Κοιτάω κ γώ να δω με ποιον παίζουν την Πέμπτη κ βλέπω… Αμπερντίν στην έδρα τους. :lol: :lol: :lol:
Αρχοντοχωριάτες λούζερς ρε μλκ. Με μας νιώθουν ντίβες αλλά επειδή είναι και ανύπαρκτοι στην Ευρώπη ...
https://i.postimg.cc/SKKz9DBx/2025-10-21-00-04-47.png
Κοιτάω κ γώ να δω με ποιον παίζουν την Πέμπτη κ βλέπω… Αμπερντίν στην έδρα τους. :lol: :lol: :lol:
Αρχοντοχωριάτες λούζερς ρε μλκ. Με μας νιώθουν ντίβες αλλά επειδή είναι και ανύπαρκτοι στην Ευρώπη ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 09:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΛΙΛ-ΠΑΟΚ 23/10-22:00,cosmotesportshd
Είναι αρκτικόλεξο, γιατί μετά την εγχώρια πάμε να ρίξουμε κ Λούτσα ΙντερνασιονάΛ
- Τρί 21 Οκτ 2025, 09:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν θέλω να μιλήσω ανοιχτά σεβόμενος το φόρουμ αλλά δεν μπορώ να φανταστώ τι τους είπε ο Μυστακίδης και έχουν χεστεί απάνω τους.
Γιατί αυτά τα καραγκιοζιλίκια περισσότερο μου δείχνουν πως δεν φοβούνται Ιβάν και κόσμο αλλά τον Μυστακίδη. Γιατί υπογραφές σε προσύμφωνα έρχονται και παρέρχονται κατά ...
Γιατί αυτά τα καραγκιοζιλίκια περισσότερο μου δείχνουν πως δεν φοβούνται Ιβάν και κόσμο αλλά τον Μυστακίδη. Γιατί υπογραφές σε προσύμφωνα έρχονται και παρέρχονται κατά ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 10:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Πέρα από την ντροπή που γίνεται αυτό στα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ, μεγαλύτερη ντροπή είναι που στα 50 χρόνια Θ4 έχουμε σιωπηλή συναίνεση γιατί ο ΠΑΟΚ ανήκει στον λαό του και κλειστά ΔΣ δεν πάνε πακέτο.
- Τρί 21 Οκτ 2025, 21:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Δεν υπαρχει ελληνικη ομαδα να μπορει να σταθει στο τσου λου αυτη τη στιγμη.
Ειδικα απο τη στιγμη που το καθε γκολ μετραει θα ειχαν ολες τετοια σκορ.
Εμείς όταν χάσαμε στην Chelsea με 4-0 και παίζαμε από το 5ο λεπτό με δέκα, μας χλεύαζαν.
Δύο ποστ, όλη η εικόνα των ελληνικών ΜΜΕ τον 21ο ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 21:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Ε ναι ρε, πολ5 γελιο, στα @@ μας ο ΠΑΟΚ. .Ο Ιβάν πάνω απ' όλα.
Ρε φίλε, γιατί το κάνεις τόσο δύσκολο;
Όπου Ιβάν, βάλε εσύ το λεκτικό "Ο Τωρινός Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ"
Αλλάζει κάτι για εσένα αυτό; Αν ναι τότε πάω πάσο, αλλά το όνομα του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι Ιβάν, αν όχι τότε ξανά ...
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 01:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Anwil Wloclawek-ΠΑΟΚ 93-94 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Συνεχόμενες νίκες στον πόντο με σασπένς αντί για buzzer beaters αλλοιώνουν το DNA. 
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 23:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΛΙΛ-ΠΑΟΚ 3-4,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Λάικ όλοι στο πρώτο σχόλιο να μετρηθούμε. Να δούμε πόσοι γλιτώσαμε και δεν πήγαμε από καρδιά σήμερα.
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 23:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΛΙΛ-ΠΑΟΚ 3-4,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Δεν πειράζει, καλά να είναι τα παιδιά, να λένε τις πίπες τους και ΠΑΟΚ να μην ξαναδείξουν.tasso85 έγραψε: Πέμ 23 Οκτ 2025, 23:33 για να βοηθησω οσους εχετε ακομα ταραχη να σας πω οτι ακουσα με τ αυτια μου οτι ο βαζελος αξιζε να κερδισει 1-3 συμφωνα με τον τυπο στον αντ1
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 23:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Φοβερό στήσιμο, δεν μου άρεσαν καθόλου οι αλλαγές ή καλύτερα οι μη αλλαγές αλλά κάτι ξέρεις παραπάνω. Σιγά μην γκρινιάξω μετά από τέτοια διπλάρα.
- Παρ 31 Οκτ 2025, 18:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26
Μετά το διπλό και στη Γαλλία, που ζωγραφίσαμε και εκεί τον χάρτη, ήθελα να φτιάξω τον αντίστοιχο χάρτη με τα διπλά του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη.
https://i.postimg.cc/cL4DbkMP/4.png
Φέτος καταφέραμε και ζωγραφίσαμε Αυστρία και Γαλλία, ενώ για το 2025 η ζωγραφική τελειώνει μιας και στα 3 ματς που ...
https://i.postimg.cc/cL4DbkMP/4.png
Φέτος καταφέραμε και ζωγραφίσαμε Αυστρία και Γαλλία, ενώ για το 2025 η ζωγραφική τελειώνει μιας και στα 3 ματς που ...