Άστο.Το άλλο το διάβασα και μετά έβαλα κολυριο και πήρα ασπιρινηIggy Pop έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 11:52 Καλημέρα σε όλους! Ξέρετε τι ακολουθεί αν έρθουν και άλλοι ε????![]()
Η αναζήτηση βρήκε 137 εγγραφές
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 12:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 14:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτός ο cassiera μ αρέσει πολυ εμένα..
- Δευ 01 Σεπ 2025, 01:18
- Jump to forum
- Jump to topic
όχι ότι δε θα αναλυθεί επαρκώς αυριο που θα ξυπνησουν όλοι, αλλα για πειτε τπτ για αυτον τον Λαριν πέρα απο τα στοιχεια του τρανσφερμακτ.. μας αρεσει δε μας αρεσει? τα νουμερα δειχνουν τιμιο αλλα όχι και killer. είναι πιο πολυ τύπου μπραντον ή φορ του κουτιου?
Περιμένω πως και πως τον φίλο με ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 01:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Όχι άλλο AI, έλεος, θα το κάνετε Skynet εδω μέσα.
- Δευ 01 Σεπ 2025, 12:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Πήραμε τον Τζορνταν;
- Δευ 01 Σεπ 2025, 12:15
- Jump to forum
- Jump to topic
- Δευ 01 Σεπ 2025, 13:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Ελα νας σας @@μησω το μυαλο λιγο...
Την περιπτωση να ηρθε προταση για Τσαλοφ και να παιρνουμε και Μπρειθ και Μιτροβιτς την σκεφτηκατε;
Και κλεινουμε με 3αδα Μιτροβιτς-Μπρειθ-Γιακουμακη..
Την περιπτωση να ηρθε προταση για Τσαλοφ και να παιρνουμε και Μπρειθ και Μιτροβιτς την σκεφτηκατε;
Και κλεινουμε με 3αδα Μιτροβιτς-Μπρειθ-Γιακουμακη..
- Τετ 03 Σεπ 2025, 02:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Τελείωσαν λοιπόν οι μεταγραφές και ένα πολύ κουραστικό/αγχώδεις καλοκαίρι για όλους.
Η ομάδα κατάφερε να διατηρήσει τον κορμό της και το μεγάλο της αστέρι τον Κωνσταντέλια που όσο υπάρχει στο ρόστερ η ομάδα πάντα θα βρίσκεται κοντά στους στόχους της.
Έκανε προετοιμασία ο μειτε που δείχνει να ...
Η ομάδα κατάφερε να διατηρήσει τον κορμό της και το μεγάλο της αστέρι τον Κωνσταντέλια που όσο υπάρχει στο ρόστερ η ομάδα πάντα θα βρίσκεται κοντά στους στόχους της.
Έκανε προετοιμασία ο μειτε που δείχνει να ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 02:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ ένα έχω μόνο να πω…
Γαμημενη Σλάβια!
Γαμημενη Σλάβια!
- Τετ 17 Δεκ 2025, 12:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
...
Μου θυμιζει την περιπτωση του Τζολη με τον Παμπλο. Και οι δυο θελουν χωρο και πρωτοβουλια (η ελευθερια κινησεων) για να σκοραρουν οχι τοσο να δημιουργουν.
Φίλε geobila καλημέρα.
Μια μικρή διόρθωση. Με Αμπέλ είχε αυτήν την ελευθερία ο Τζόλης.
Με Πάμπλο όχι. Με Πάμπλο σιγά σιγά μπήκε σε ...
- Δευ 22 Δεκ 2025, 09:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Γιατί ποιος είπε ότι ο Χ Ψ Γερεμέγεφ ήρθε να κόψει λεπτά από το Μύθου.
Και από πότε κόπτεται ο οπαδός του ΠΑΟΚ που δήλωνε ευθαρσώς μέχρι χθες ότι η ομάδα έχει από 1 έως 1,5 επιθετικό;
Ο Γερεμέγεφ ήρθε για να έχει η ομάδα μια 3αδα επιθετικών. Η κατάταξη αυτών στην ιεραρχία κρίνεται από τον ...
Και από πότε κόπτεται ο οπαδός του ΠΑΟΚ που δήλωνε ευθαρσώς μέχρι χθες ότι η ομάδα έχει από 1 έως 1,5 επιθετικό;
Ο Γερεμέγεφ ήρθε για να έχει η ομάδα μια 3αδα επιθετικών. Η κατάταξη αυτών στην ιεραρχία κρίνεται από τον ...
- Δευ 22 Δεκ 2025, 10:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδή μετά και την χτεσινή εμφάνιση για εγκλήματα θα διαβάζουμε? Εντάξει ούτε εμένα μου γεμίζει το μάτι ο Γερεμεγιεφ, αλλά μήπως τελικά δεν είναι τόσο εγκληματίες αυτοί που έχουν φτιάξει την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα? Που είναι ο τσιριβεγια που ζήλευε εδώ μέσα πολύς κόσμος? Η πληρότητα στα σέντερ ...
- Δευ 22 Δεκ 2025, 13:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Χρειαζομαστε τυρακι απο Ολλανδο,Πατερ,Μαυροζωνα και Ginola να εχουμε λιγο ζωουλα για τις επομενες μερες. Και για κερασακι Πορκαρο.
- Τετ 24 Δεκ 2025, 21:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Φέτος τα Χριστούγεννα ας γίνει μία ιδιόμορφη συνάντηση του Κάρολου Ντίκενς με τον Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, για να μην παγώσει στον δρόμο το κοριτσάκι με τα σπίρτα, για να μπει ο μολυβένιος στρατιώτης στο σπίτι κάθε φτωχού ή ορφανού παιδιού και για να γίνει καλά ο μικρός Τίμμυ.
Να μπει στο σπίτι μας ...
Να μπει στο σπίτι μας ...
- Πέμ 25 Δεκ 2025, 09:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Άγιε μου Βασίλη φέρε μου ένα σωστό δημοσιογράφο που να ξέρει από ρεπορτάζ. Αλλά θα μου πεις Άγιος είσαι όχι Θεός...