Η αναζήτηση βρήκε 67 εγγραφές

Return

από embuji
Παρ 23 Ιαν 2026, 20:34
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Αδερφε ο Τζιολης εχει σταματησει την μπαλα και στα χαφ ειμαστε και κομπλε. :mrgreen:
από danirifle
Σάβ 24 Ιαν 2026, 19:01
Jump to forum
Jump to topic

ο κεντζιόρα σαν δεξί μπακ είναι ψιλοανέκδοτο
από WestBlock4
Κυρ 25 Ιαν 2026, 13:45
Jump to forum
Jump to topic

Δεν πειράζει, έχουν οι άλλοι πλάνα. Εμείς είμαστε "πάμε και όπου βγει", ένα απέραντο κωλοχανείο και τα σχετικά. Α ναι σωστά, είναι και ένας Λουτσέσκου γαντζωμένος, που τον πολεμάνε όλοι μέσα στον ΠΑΟΚ για να φύγει και κάνει και το ψάρι κρέας. Βάμος, βάμος :lol:

Οχι ολα δουλεύουν άψογα, κινήσεις ...
από margas
Κυρ 25 Ιαν 2026, 22:19
Jump to forum
Jump to topic

Δηλαδή να δώσουμε 1,5 μύριο στον Κομπωτη για ενα φιλότιμο παιδί;
Εγώ δεν έχω άποψη για τον παίχτη δε τον εχω δει καθόλου, αλλά το προς 25 και κάνει ουσιαστικά φέτος την πρώτη του καλή χρονιά, με προβληματίζει.

Και πέρυσι από τους καλύτερους παίκτες της Λειβαδιάς ήταν.
Είναι η 2η πολύ καλή του ...
από bane1980
Τρί 27 Ιαν 2026, 13:11
Jump to forum
Jump to topic

Όσο καλός και να είναι ο Σκύλος, φτου φτου, εάν δεν θέλουμε να πάθει Μπάμπα, πρέπει να μοιράζεται τη θέση, οπότε η "αλλαγή" του δεν είναι και ακριβώς βασικός-αναπληρωματικός εάν παίξουν πχ 30-25 ματς.

Και αριστερά έχεις με το καλό Γιαννούλη και Μπάμπα ξεκούραστο.

Ο Τέηλορ αναγκαστικά θα πάρει 5-7 ...
από Χόλγκερ Τρίμχολντ
Παρ 30 Ιαν 2026, 18:07
Jump to forum
Jump to topic

Γενικά δεν γράφω κρίσεις για παίκτες ή προπονητή. Πρώτα είμαι ΠΑΟΚ και μετά κοιτάω πρόσωπα. Προσπαθώ επίσης να μην είμαι αρνητικός για εν ενεργεία παίκτες. Τον Ραζβάν για πολλά μπορούμε να τον κατηγορήσουμε, αλλά τεμπέλης δεν είναι. Δουλεύει πολύ τις ομάδες του, ώστε να έχουν μια ταυτότητα κάποιους ...
από Sera4
Τετ 04 Φεβ 2026, 23:22
Jump to forum
Jump to topic

Δεν καταλαβαίνω, σκίζανε τα βρακια τους πολλοί εδώ μέσα με τον Έλληνα Ντρογμπα.

Εγω παλι πιστευω οτι ο συγκεκριμένος στο ροστερ του λουτσεσκου θα παστελωνε πολλα γκολ.

Παίχτης με τέτοιο χαρακτήρα δεν είναι για εμάς. Για ομάδες της γιομας μια χαρά είναι. Πιο συχνά πεσμένος πάρα όρθιος. Τα ...
από WeWillRockYou
Παρ 06 Φεβ 2026, 14:22
Jump to forum
Jump to topic

Κοιτώντας μεταγραφές και αποχωρήσεις τον Γενάρη, σε συνέχεια του καλοκαιριού, δεν γίνεται να μην παρατηρήσουμε πως υπάρχει πλέον ποδοσφαιρική λογική στις κινήσεις.
Ακόμα και εκεί που ενδεχομένως να διαφωνούμε, βγάζει μια μεγαλύτερη εμπιστοσύνη ο τρόπος που κινούνται. Μακάρι οι διοικητικές προσθήκες ...
από Maklaz
Παρ 06 Φεβ 2026, 23:34
Jump to forum
Jump to topic

Οι Οαριανοι γκρινιάζουν γιατί δεν έχουν διοίκηση, οι βαζελοι γιατί τρώνε παραμύθι, οι χάρτινοι γιατί "πονάει η αδικία ρε γαμώτο", οι γαύροι γιατί "που είναι τα λεφτά ρε".
Ε εμείς δεν πρέπει με κάτι να γκρινιάζουμε; Στην απ'έξω θα είμαστε και σε αυτό;
από Kabamaru11
Πέμ 22 Ιαν 2026, 15:40
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

Δεν ξεκινησες καθολου καλα κυριε Τελη,1000 φορες να μην προχωρουσες σε μεταγραφες και να τα εσκαγες για τα ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΝΤΑ! Nιωθω ντροπη με τον τροπο που συμπεριφερονται σε εναν ΚΥΡΙΟ οπως ο Χατζοπουλος.

Να τους χεσω τους παικταραδες κ τα τροπαια αν υπαρχει ανηθικοτητα.Καθαρο κουτελο θελω.
από jibbie
Παρ 23 Ιαν 2026, 09:12
Jump to forum
Jump to topic

αυτό που παραδόξως δε φαίνεται να απασχολεί αρκετά παιδιά εδώ μέσα τα οποία μεταξύ άλλων τα σέβομαι απεριόριστα, αντιλαμβανόμενος ότι στο τέλος της ημερας την ίδια καψούρα έχουμε, είναι το εξής: ένας άνθρωπος με τέτοια δείγματα συμπεριφοράς, όταν αποφασίσει να αφήσει την ΚΑΕ, τι πιθανότητες ...
από Montrealiotis
Παρ 23 Ιαν 2026, 14:24
Jump to forum
Jump to topic

Καλός ήταν ο Ιβαν όταν έσωζε την ομάδα…
Τώρα το ισοζύγιο του Τέλη θα είναι θετικό αν τσαμπουκά και κόντρα σε ότι έχει συμφωνήσει δεν επιστρέψει στον Ιβαν τα κουρεμένα όπως μάθαμε 2Μ.
Εγώ θυμάμαι οι Παοκτσηδες ήταν πάντα με την ηθική.
από Sera4
Σάβ 24 Ιαν 2026, 13:12
Jump to forum
Jump to topic

psychologos έγραψε: Σάβ 24 Ιαν 2026, 12:52 ....μαζι με το μοναδικο ελατωμα του Ιβαν που ειναι πρωτα βγαζω και μετα επενδυω, πρωτα παιρνω συνταξη και μετα δουλευω, τοτε μακρια....
Σε ποιο επεισόδιο παίζεται το συγκεκριμένο γιατί δεν το βρίσκω; :geek:
από Dimitrisou
Σάβ 24 Ιαν 2026, 14:30
Jump to forum
Jump to topic

Μακάρι να φύγει ο Μυστακίδης να επιστρέψουμε στα παλιά.Εμείς οι μπασκετικοί της Βορείου Ελλάδος θα συνεχισουμε να ασχολούμαστε με το άθλημα μέσω Παναθηναϊκου και Ολυμπιακού που παίζουν στην Ευρωλίγκα έτσι κιαλλιως .Συζητήσεις επί συζητήσεων σε παρέες με νέα παιδιά να μιλάμε για τον αν θα φέρει ο ...
από Jean Valjean
Τετ 11 Φεβ 2026, 01:25
Jump to forum
Jump to topic

........
....

καθώς δεν μπορώ να φανταστώ κάποιον συνοπαδό να χαίρεται, να ανατριχιάζει, να λυπάται ή να μην μπορεί να κοιμηθεί, περισσότερο ή λιγότερο από εμένα, μαθαίνωντας να ζω αγαπώντας αυτήν την ομάδα. Μια ομάδα που γνώρισα από κοντά σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ το 1991 και με όσα έχουμε δει ...