Η αναζήτηση βρήκε 67 εγγραφές

Return

από gpap5
Τρί 30 Δεκ 2025, 20:53
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Το θέμα είναι ''Μεταγραφές χειμώνα'' και πιθανολογώ πως αναφέρουμε πιθανές μεταγραφές, συζητήσεις για μεταγραφές, διαρροές, προβλέψεις.
Το να μιλάμε για τον Γιερεμέγιεφ, που έχει ήδη κλείσει, δεν νομίζω πως ταιριάζει σε αυτό το θέμα, αλλά στο θέμα ''Ρόστερ''.
Σαν να αναλύουμε εδώ για τον Ζαφείρη ...
από George Best4
Κυρ 04 Ιαν 2026, 00:33
Jump to forum
Jump to topic

Πέρυσι ο Καμαρά ήταν ο MVP του ΠΑΟΚ. Φέτος δεν έχει κάνει - ακόμη - παρόμοιες εμφανίσεις, αλλά αυτό δεν ακυρώνει την περυσινή προσπάθειά του.

Το ότι τον ψήφισε ο κόσμος για mvp δεν σημαίνει ότι ήταν και καλός. Αν δεν έβαζε τα κρίσιμα γκολ με κεφαλιές στο τέλος σε 3-4 ματς δε θα τον ψήφιζαν.
Το ...
από Ιάσονας
Τετ 07 Ιαν 2026, 14:44
Jump to forum
Jump to topic

makispaspartou έγραψε: Τετ 07 Ιαν 2026, 13:14 Αριστερά πρέπει να μείνει ο Μπαμπά και να πάρεις και Γιαννουλη για να πεις ότι ενισχύθηκες..
Συμφωνώ 100% σε αυτό.
από Mitsospaoki4
Τετ 07 Ιαν 2026, 18:23
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ πάλι για άλλη μια φορά δεν βλέπω ιδιαίτερη κάψα από την διοίκηση να δώσει έγκαιρα τα κατάλληλα εργαλεία στον προπονητή, ώστε να μην έχει την παραμικρή δικαιολογία για το ρόστερ.
από iasoiako
Σάβ 10 Ιαν 2026, 13:36
Jump to forum
Jump to topic

Σοβαρά τώρα, πιά Wolfsburg, είπαμε ξενομανία, αλλά σιγά την ομάδα.
Το παιδί έπρεπε να φύγει από εμας με 18 χαρτιά σίγουρα και ποσοστό μεταπώλησης και πιο καλή ομάδα.

Σε ομάδα που πάλευε στην Γερμανία πήγε.
από makispaspartou
Κυρ 11 Ιαν 2026, 00:59
Jump to forum
Jump to topic

Εχουμε και λέμε ..
Τσιφτσής Παβλενκα Μοναστηρλης
Κενι
Μπαμπά
Κετζιορα Βολιακο
Μιχαηλιδης Λοβρεν
Μειτε Μπιανκο
Ζαφειρης Οζντοεφ Καμαρα
Ζιβκοβιτς Ντεσποντοφ
Κωνσταντελιας Πελκας Ιβανουσετς
Τάισον
Γιακουμάκης Μύθου Γερεμεγιεφ

Σαστρε , Τειλορ , Τσαλοφ , Μουργκ , Γκουγκεσασβιλι θα πρέπει να ...
από makispaspartou
Δευ 12 Ιαν 2026, 14:19
Jump to forum
Jump to topic

Και ένα γενικό σχόλιο.. ο ΠΑΟΚ με προπονητή Λουτσέσκου έχει φτιάξει ένα τόσο καλά δουλεμένο σύνολο που όσες περισσότερες προσθήκες ποιότητας Ζαφείρη κάνεις τόσο μεγαλύτερο ταβάνι θα έχει.
Για αυτό φωνάζω κάνε μεταγραφές αλλά να είναι καλές και μη σκέφτεσαι τα λεφτά. Μαθηματικά είναι βέβαιο πώς θα ...
από Eagle1980
Πέμ 15 Ιαν 2026, 10:29
Jump to forum
Jump to topic

Φερτε μεταγραφες στον Στρατηγό ήμαστε μέσα και στους τρεις στόχους :nairepaok:
από Demir
Πέμ 15 Ιαν 2026, 11:42
Jump to forum
Jump to topic

Για τον Νους που αναφέρεται τελευταία αν έχει γίνει scouting και νομίζουμε ότι μπορεί να ανταποκριθεί σε μεγαλυτερη ομάδα ας έρθει.Οχι γιατί έβαλε 4 γκολ προχτές,σε πολλα ματς ήταν άφαντος στον ΟΦΗ.

το εξτρεμ πρεπει να αντικαταστησει τον τεραστιο ταισον.. η προσφορα του στο παιχνιδι ειναι μη ...
από Blackgr4
Τρί 20 Ιαν 2026, 13:03
Jump to forum
Jump to topic

Στα στόπερ η κατάσταση είναι πολύπλοκη. Αν βλέπουν ότι ο Λοβρεν είναι καλά και πιστεύουν στον Βολιακο, μπορεί να είναι ήσυχοι. Εγώ δεν θα είμαι αλλά δεν αποφασίζω εγώ.

Στα μπακ είναι πιο απλή η κατάσταση. Σαστρε και Τέιλορ δεν είναι ότι θα λείψουν. Και καλά να είναι δείχνουν ότι δεν πολύ ...
από makispaspartou
Τρί 20 Ιαν 2026, 13:16
Jump to forum
Jump to topic

Ιβάν πάτα το κουμπί, ενίσχυσε την ομάδα και την προσπάθεια του Λουτσέσκου και για την επόμενη ημέρα του ΠΑΟΚ και πάμε για μία σεζόν αξέχαστη στα 100 μας χρόνια, μια χρονιά που θα μας οδηγήσει στους ομίλους του Champions League.
Ντρκούσιτς, Τσάπρας, Γιαννούλης, αριστερό εξτρέμ
Ο ΠΑΟΚ θα νικήσει την ...
από Γερασίμου
Τρί 20 Ιαν 2026, 15:53
Jump to forum
Jump to topic

To "first qualification and then transfers" φέρνει συνήθως no qualification.
Στον Λόβρεν επ' ουδενί δεν πρέπει να βασιστούμε.
Να ανοίξω μια μέρα τον υπολογιστή μου και να δω το "ο ΠΑΟΚ πυροδότησε την βόμβα του Χ ή του Ψ ή και των δύο" και τί στον κόσμο. Αυτό χωρίς φυσικά να υποτιμώ με τίποτα το ...
από WestBlock4
Τρί 20 Ιαν 2026, 21:11
Jump to forum
Jump to topic

Δεν είναι θέμα λογιστικό, εσύ αποκαλείς την ομάδα ερασιτέχνες κι εγώ λεώ είναι πολύ καλύτεροι από τον ανταγωνισμό στο συγκεκριμένο θέμα.
Το τι ζήτησε ο προπονητής δεν έχουμε ιδέα γιατί με την ίδια δημοσιογραφικής προέλευσης λογική προχθές διέρρευσε ότι δε θέλει να χαλάσει το γκρουπ.
Όλοι οι ...
από markos4
Τετ 21 Ιαν 2026, 14:39
Jump to forum
Jump to topic

Πάνω κάτω τα ίδια γράφαμε και πέρσι τον ίδιο καιρό.
Πως η ομάδα έπρεπε να ενισχυθεί και τελικά χάσαμε το πρωτάθλημα με 19 βαθμούς διαφορά.

Το ότι έπρεπε ήδη να είχε ενισχυθεί με έναν ογκόλιθο στην άμυνα αυτό είναι γεγονός.

Από την αρχή της χρονιάς γράφουμε ότι υπάρχει πρόβλημα στα στόπερ με τους ...
από SCIFO
Τετ 21 Ιαν 2026, 14:57
Jump to forum
Jump to topic

Ενας λόγος που επιμένω λιγο τις τελευταίες μέρες στο θέμα το μεταγραφών, δεν είναι τοσο για το αν η ομάδα χρειάζεται ή όχι ενα και δυο παίκτες ακόμη.
Στην τελική αλλοι αποφασίζουν, εμείς γνώμες λεμε αναμεταξύ μας, και αυτοί που αποφασίζουν τους έχουν δικαιώσει στα πολλά οι επιτυχίες της ομαδας ...