Η αναζήτηση βρήκε 91 εγγραφές

Return

από panpangr77
Δευ 06 Οκτ 2025, 13:49
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δεν αξίζει στην ομάδα αυτή να εχει τετοια πίεση και να υπάρχει τετοιο κλιμα.
Εχουμε αδυναμίες αλλα δεν ειμαστε χειρότερη ομάδα απο τους άλλους . To ροστερ ειναι συγκεκριμενο μεχρι τον Δεκεμβρη ,αυτο ειναι και στο γηπεδο πρέπει να στηρίζεται .
Η ομάδα εδειξε ψυχη αλλα και το ταλέντο της στο β ...
από panpangr77
Κυρ 19 Οκτ 2025, 20:05
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αεκ-ΠΑΟΚ 19/10-21:00,cosmotesportsHd

Αψυχολογητη ενέργεια ,ενώ θα μπορούσε να κάνει κοντρόλ και να έρθει πιο κοντά στο τέρμα.
από panpangr77
Κυρ 19 Οκτ 2025, 21:58
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αεκ-ΠΑΟΚ 19/10-21:00,cosmotesportsHd

Ωραία νίκη και εύκολη που αν ειμασταν σοβαροί. θα μιλάγαμε για θρίαμβο .
από panpangr77
Τρί 21 Οκτ 2025, 09:20
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΛΙΛ-ΠΑΟΚ 23/10-22:00,cosmotesportshd

Πρώτη εκδρομη στα 50 μου .Οτι ατυχές συμβεί στο αποτελεσμα παιρνω την χρουσουζια πάνω μου . Δυσκολος αγώνας με μια ομαδα που εχει τα φοντα να φτάσει ψηλά στην διοργάνωση ,αλλα ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ .
από panpangr77
Παρ 24 Οκτ 2025, 22:41
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΛΙΛ-ΠΑΟΚ 3-4,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Από το γήπεδο είχα την ιδέα ότι ο Τσαλοφ έκανε πολύ κακό παιχνίδι .Κάθισα και το είδα με ηρεμία και με την δυνατότητα που σου δίνει η τηλεόραση να δεις πιο κοντινά τις επαφές του παίκτη , άλλαξα γνώμη . Υπήρχαν δύο τρεις φάσεις όπου δεν ενήργησε σωστά αλλά δεν ήταν τόσο κακός . Στο τρίτο γκολ ...
από panpangr77
Κυρ 26 Οκτ 2025, 21:13
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - Βόλος ΝΠΣ 26/10, 19:30, Novasports Prime

αυτός ο Μείτε έχει καμία μπαταρία κρυμμένη !! Το παιδί τα έχει φτύσει και ξαφνικά κάνει σπριντ ...
από panpangr77
Δευ 03 Νοέμ 2025, 08:11
Jump to forum
Jump to topic

Re: Πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ 0-5,MVP-Σχόλια &Παραλειπομενα

Θα εκφράσω μια αιρετική άποψη ,εμένα ο Τσαλοφ μου άρεσε την Κυριακή ήταν πολύ καλός ,εξαιρετικές επαφές με την μπάλα ,έσπαγε και απελευθέρωνε χώρους για τους συμπαίκτες του .Ήταν άτυχος γιατί βάλαμε 2 γκολ στην αρχή και μετά κάναμε διαχείριση . Σε ένα διάστημα που ο Ντελιας δεν ήταν καλος,αυτός ήταν ...
από panpangr77
Δευ 03 Νοέμ 2025, 13:48
Jump to forum
Jump to topic

Re: Πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ 0-5,MVP-Σχόλια &Παραλειπομενα

Θα εκφράσω μια αιρετική άποψη ,εμένα ο Τσαλοφ μου άρεσε την Κυριακή ήταν πολύ καλός ,εξαιρετικές επαφές με την μπάλα ,έσπαγε και απελευθέρωνε χώρους για τους συμπαίκτες του .Ήταν άτυχος γιατί βάλαμε 2 γκολ στην αρχή και μετά κάναμε διαχείριση . Σε ένα διάστημα που ο Ντελιας δεν ήταν καλος,αυτός ...
από panpangr77
Κυρ 09 Νοέμ 2025, 21:42
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 9/11, 21:00, Cosmotesports1HD

Τι πουστια κάνανε οι βρωμιάρηδες με το γήπεδο .
από panpangr77
Κυρ 09 Νοέμ 2025, 23:28
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 2-1,mvp-σχόλια & Παραλειπόμενα

Το σημερινό πρέπει να μας κάνει να ξυπνήσουμε . Στο πως μπορούνε να σε στήσουνε .Πρέπει τον Δεκέμβρη εκτός από τον Ζαφείρη πρέπει να έρθει στόπερ και να διαλέξουν τι θέλουν για μπροστά σέντερ φορ ? Δεκαρι με εξτρεμ δυνατότητες? ώστε να έχεις ένα back up για τον Ντελια σοβαρό .
Ο Ιταλός πραγματικά ...
από panpangr77
Πέμ 20 Νοέμ 2025, 18:10
Jump to forum
Jump to topic

Re: Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση

Ο Σαββίδης σημερα εκλεισε συμφωνια με 195 εκατ για εργα στο λιμάνι. "Λιγα τα ψωμιά του".Μάλιστα θα γίνει το εργο με κεφαλαια του ΟΛΘ και ΑΝ χρειάστει με τραπεζικο δανεισμό. Μπατιρης δεν έχει για το γηπεδο μία .
Και κοιτα να δεις τι κανει φέτος προπονητικό, θέλει να αρχίσει το γηπεδο ,ανοιγματα στις ...
από panpangr77
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 19:35
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - Κηφισιά 23/11 19:00 NovaSports

Ρε απατεώνες πως δείξατε το οφσάιντ !!!Πρώτη φορά βάζουν τις γραμμές ανάμεσα σε δύο παίκτες και όχι σε όλη την ζώνη των αμυνομένων.
από panpangr77
Τρί 25 Νοέμ 2025, 20:13
Jump to forum
Jump to topic

Re: Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση

Hermann έγραψε: Τρί 25 Νοέμ 2025, 18:32 Εικόνα

Ξέρουμε αν αυτό το σχέδιο είναι οριστικό;
Υπάρχουν αλλά δύο τα οποία θα τα έβγαζαν σε ψηφοφορια με αυτό ,αλλά τους πρόλαβαν οι εξελίξεις .Αυτό άρεσε περισσότερο από όλα και είναι και το πιο ακριβό .Δεν νομίζω ότι θα αλλάξει .
από panpangr77
Παρ 28 Νοέμ 2025, 15:06
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Μπραν 1-1, MVP-Σχόλια & Παραλειπομενα

Υπάρχει ελειψης ποιοτητας στο ροστερ και οταν υπαρχουν και απουσίες τα πραγματα στραβώνουν.
Υπάρχει πρόβλημα στην θέση του σεντερ φορ ,δυστηχως ο Τσαλωφ γινεται όλο και χειρότερος .
Πρέπει να βρει ενα τρικ ο Λουτσε μέχρι το τελος του 2025. Ισως να χρησιμοποει τον Ντεσποντοφ μπροστα .
Εχθές θα ...
από panpangr77
Κυρ 30 Νοέμ 2025, 21:09
Jump to forum
Jump to topic

Re: Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ 2-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Στην κοιλιά μας λόγω των τραυματισμών ,την ομάδα πηγανε να την τρυπήσουν ,αλλά έδειξε πολλά κοτσια και πήρε την νίκη. Μπράβο στον Λεβαδειακό που έπαιξε ποδόσφαιρο γιατί η θυγατρική τους είχε βρέξει το μισό γήπεδο ,έπαιξαν αντιποδοσφαιρο και με τα κοράκια μας κέρδισε . Για μένα είναι πέναλτι και ...