Η αναζήτηση βρήκε 250 εγγραφές
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 18:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Άντε σας έκατσε καλά κάποιους...θα πάρετε ρεπό για κάποιες μέρες
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 18:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν μου καίγεται καρφάκι αν θα είναι καλός ο Ιβάνουσεκ ή οχι
Το βασικό είναι αυτό που λεει ο renegade.
Είναι ή δεν είναι αλήθεια ρε οτι επί τοσο καιρό ΟΛΟ το κράξιμο γίνεται επειδή θεωρείτε ΔΕΔΟΜΕΝΑ όλα όσα γράφονται, από όπου κι αν γράφονται; Και ο οποιοσδήποτε ΨΕΛΛΙΣΕΙ οτι ίσως και να μην ...
Το βασικό είναι αυτό που λεει ο renegade.
Είναι ή δεν είναι αλήθεια ρε οτι επί τοσο καιρό ΟΛΟ το κράξιμο γίνεται επειδή θεωρείτε ΔΕΔΟΜΕΝΑ όλα όσα γράφονται, από όπου κι αν γράφονται; Και ο οποιοσδήποτε ΨΕΛΛΙΣΕΙ οτι ίσως και να μην ...
- Παρ 11 Ιούλ 2025, 12:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Πριν από 2 ώρες πέρασε ο Λουτσεσκου από το μαγαζί καλημέρα κοουτς , καλημέρα.
Δεν μιλάμε δεν είναι πελάτης αλλά χαιρετιομαστε εδώ και χρόνια.
Πάω να κάνω μια δουλειά πιο πάνω και τον βλέπω έξω από το Ηλέκτρα Παλάς στο παγκάκι μες τον ήλιο να κάθεται και να μιλάει στο τηλέφωνο έντονα και με ...
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 14:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Ε ρε να ειναι κανας Kyri

- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 16:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο ditesta έχει κάτσει στον πάγκο.
Δεν πειράζει...
Έμεινε πολύ πίσω ο ΠΑΟΚ επί Σαββίδη και ανησύχησε...
Αφού πήρε 50 πρέπει να δώσει 50.
Να φανταστώ πως για να πάρεις τα 50 δεν έδωσες λεφτά σε ακαδημιες, δεν εκπαιδεύσες Τα παιδιά αυτά, δεν έχει λειτουργικά, δεν έχει χάσει ένα κάρο λεφτά σε παιδιά ...
Δεν πειράζει...
Έμεινε πολύ πίσω ο ΠΑΟΚ επί Σαββίδη και ανησύχησε...
Αφού πήρε 50 πρέπει να δώσει 50.
Να φανταστώ πως για να πάρεις τα 50 δεν έδωσες λεφτά σε ακαδημιες, δεν εκπαιδεύσες Τα παιδιά αυτά, δεν έχει λειτουργικά, δεν έχει χάσει ένα κάρο λεφτά σε παιδιά ...
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 20:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ από αυτά που ακούω, θα τρίβουμε τα μάτια μας με τον Taylor φέτος. Δεν είναι παίκτης ροτέισον. Είναι παίκτης 11αδας.
Είναι έστω στο 77,4% του Μπαμπα του 24;
Αν υπολόγισα σώστα, γιατί ο τύπος του hunter είναι proprietary, ο Taylor είναι 76.98% του Μπαμπα του 24
95% Confidence Interval ...
- Κυρ 13 Ιούλ 2025, 23:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν οδηγαμε οταν πινουμε.
- Τρί 15 Ιούλ 2025, 13:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Συμφωνήσαμε να δώσουμε αντάλλαγμα τη ΓκοντσάρεβαPsagmenos4 έγραψε: Τρί 15 Ιούλ 2025, 13:07 Να ρωτήσω κάτι , κάτω από το post της παε στο instagram όλοι γράφουν για επιστροφή Ακπομ? Ακούστηκε κάπου ή από υπόθεση κάποιου έχει περάσει ότι κλείνει?
- Τρί 22 Ιούλ 2025, 11:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν βλέπω κάτι κακό στο να ζητάει ο προπονητής έναν φορ που να μην είναι ένα απλό όρθιο καδρόνι.
Επίσης έχω μια απορία ρε μάγκες. Έστω πως ο προπονητής ζητούσε έναν κίλερ μπροστά, ο οποίος να γράφει νούμερα σταθερά σε όλη του τη καριέρα και να παστελώνει αβέρτα, χωρίς να τον ενδιαφέρει το να είναι ...
Επίσης έχω μια απορία ρε μάγκες. Έστω πως ο προπονητής ζητούσε έναν κίλερ μπροστά, ο οποίος να γράφει νούμερα σταθερά σε όλη του τη καριέρα και να παστελώνει αβέρτα, χωρίς να τον ενδιαφέρει το να είναι ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 06:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Δηλαδή αν χθες έφευγε ο Ντελιας τι θα γινόταν εδώ μέσα?
Ειπώθηκαν πολλά (και δικαιολογημένα τα περισσότερα )το απόγευμα λόγω της αγανάκτησης. Το ότι φαίνεται να μένει (προς το παρόν) ο Ντελιας δε σημαίνει ότι θα πρέπει να προσκυνάμε τον Σαββίδη. Μη ξεχναμε ότι οσο έπαιξε ρόλο για να μη φύγει χθες ...
Ειπώθηκαν πολλά (και δικαιολογημένα τα περισσότερα )το απόγευμα λόγω της αγανάκτησης. Το ότι φαίνεται να μένει (προς το παρόν) ο Ντελιας δε σημαίνει ότι θα πρέπει να προσκυνάμε τον Σαββίδη. Μη ξεχναμε ότι οσο έπαιξε ρόλο για να μη φύγει χθες ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 11:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Μετά και τα χθεσινά, έχω την άποψη ότι ο Ιβάν, έχει τεράστιο πρόβλημα και αν δεν υπήρχε η παρέμβαση ερασιτέχνη-Μυστακιδη, ούτε θα τον βλέπαμε και η χρόνια θα ήταν μια από τα ίδια με τον Ντελια πουλημένο.
Η κατάσταση δείχνει ότι έχει ιεραρχήσει τον ΠΑΟΚ πολύ χαμηλά αυτή την περίοδο.
Και μη μου πει ...
Η κατάσταση δείχνει ότι έχει ιεραρχήσει τον ΠΑΟΚ πολύ χαμηλά αυτή την περίοδο.
Και μη μου πει ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 21:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό που δεν μπορώ να συγχωρήσω στον Σαββίδη είναι πως 25 Ιουλίου το βράδυ χαλιούνται ένα σωρό άνθρωποι για τα μέιλ με τη Στουτγκάρδη, τα δημοσιεύματα της Μπιλντ κι όλα τα υπόλοιπα φαιδρά που διαβάζουν στα ΜΜΕ, αντί να ξεκαθαρίσει τα πράγματα η ΠΑΕ για να μη στενοχωριέται ο κόσμος μετά τα χτεσινά ...
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 17:51
- Jump to forum
- Jump to topic
ΜΗΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΕΣΑΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΜΟΥ. ΚΑΤΣΕ ΕΚΕΙleftosss4 έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 17:44 Ίσως πρέπει να συμβιβαστεί γιατί δεν έχει άλλη πρόταση στα χέρια του γράφουν οι Ιταλοί για τον Μαροκινό killer.
Σφίξαμε
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 17:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Μείνε ασυμβίβαστος αγόρι μου, μην προδώσεις τις αξίες σου
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 17:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Χωρίς να ξερω τίποτα πιστευω οτι ο χαφ που λένε ειναι ο bentalep εχει 100% μούτρα ΠΑΟΚ