Αναζήτηση για περισσότερες από 3968 εγγραφές
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 16:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Λοιπόν, κάπως έτσι έχουν τα πράγματα.
Ο ΑΣ σήμερα δε θα υπογράψει το μνημόνιο αλλά θα το στείλει πίσω στην ΠΑΕ ζητώντας εγγυητικές και πιο ξεκάθαρα λόγια.
Ο ΑΣ συνεχίζει και μιλάει με τον Μυστακιδη. Χθες περιμέναμε την συνέντευξη Μυστακιδη που θα έδινε δήθεν απαντήσεις έτσι είπε η πλευρά του ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 16:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Απ όσο καταλαβα απο αυτα που ειπαν διαφοροι δημοσιογραφοι, θα ειναι παρόντες και Αναστασιάδης Φωτιάδης για ενα συγκεκριμενο χρονιο διαστημα για να δεχθουν ερωτήσεις. Επισης το άτυπο γραφείο τυπου θέτει ερωτήματα κατα ποσο θα υπάρχουν νομικες συνέπειες αν αθετήσει το ΔΣ του ΑΣ την υπογραφη που ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 16:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Ε ρε ντομάτες που θα φάνε άμα είναι «δεσμευμένοι»
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 16:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Και γαμω τους Παοκτσηδες πάντως ο Τελης Ε;
Αν αθετηθεί η εν κρυπτω συμφωνία θα ζητήσει αποζημίωση ;
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 16:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Μετά την Lucesku FC είμαστε και Savvidis FC, δυο μεροκάματα ρε αλήτες. 16ωρο που λέει και ο Άδωνις, εκτός αν παίζει συνιδιοκτησίαDamoN έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 16:46 Σαββιδολαγνοι είμαστε … επειδή λέμε τα αυτονόητα .
Σαββιδης fc … παρτα τωρα

- Δευ 28 Ιούλ 2025, 16:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Απ όσο καταλαβα απο αυτα που ειπαν διαφοροι δημοσιογραφοι, θα ειναι παρόντες και Αναστασιάδης Φωτιάδης για ενα συγκεκριμενο χρονιο διαστημα για να δεχθουν ερωτήσεις. Επισης το άτυπο γραφείο τυπου θέτει ερωτήματα κατα ποσο θα υπάρχουν νομικες συνέπειες αν αθετήσει το ΔΣ του ΑΣ την υπογραφη που ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 17:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Και γαμω τους Παοκτσηδες πάντως ο Τελης Ε;
Ο Μυστακίδης, φίλε, ουδόλως εμένα με απασχολεί. Αν θεωρείται ο Σαββίδης στυγνός επιχειρηματίας και ... άνιωθος μετά από παραπάνω από μια ντουζίνα χρόνια στην ηγεσία του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ , για ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 17:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Καλά μιλάμε πλέον για λογύδρια νεο-εκδυτικισμού.
Πόσο πιο χαμηλά..
Και να πεις ότι ζούμε σε καμία δυτικού τύπου δημοκρατία του 21ου αιώνα...
Εδώ έχουμε κάτι κομματοθρεμενους ραγιάδες (σε διάφορα μηντια) που τους χαλάει η ολιγαρχία (λολ) και η σοβιετική νοοτροπία γιατί μεγάλωσαν με γαλλικά ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 17:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Συμφωνώ και επαυξάνω navi.
Το σχόλιο για τον Τέλη πήγαινε στα παπαγαλάκια του, και εντός ΑΣ, που τον παρουσιάζουν ως παγκόσμιο αλλά και θεσαλονικευς Παοκτση που ήρθε να μας λευτερώσει από τον Ρώσο.
Το σχόλιο για τον Τέλη πήγαινε στα παπαγαλάκια του, και εντός ΑΣ, που τον παρουσιάζουν ως παγκόσμιο αλλά και θεσαλονικευς Παοκτση που ήρθε να μας λευτερώσει από τον Ρώσο.
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 17:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Εάν αυτό που είχε υπογράψει ο Κατσάρης με τον Μυστακίδη είναι δεσμευτικο δε θα το ήξερε η ΠΑΕ;
Εγώ λέω θα το ήξερε και αν όχι εξαρχής στην πορεία. Άμα είναι ήδη δεσμευμένος ο ΑΣ (δε γίνεται να κάνανε τέτοια λαμακια) τότε η ΠΑΕ τσάμπα έβγαλε τα σχέδια, τσάμπα έφτιαξε το μνημόνιο τσάμπα τα έκανε ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 17:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Εάν αυτό που είχε υπογράψει ο Κατσάρης με τον Μυστακίδη είναι δεσμευτικο δε θα το ήξερε η ΠΑΕ;
Εγώ λέω θα το ήξερε και αν όχι εξαρχής στην πορεία. Άμα είναι ήδη δεσμευμένος ο ΑΣ (δε γίνεται να κάνανε τέτοια λαμακια) τότε η ΠΑΕ τσάμπα έβγαλε τα σχέδια, τσάμπα έφτιαξε το μνημόνιο τσάμπα τα έκανε ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 17:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Ότι ναναι μόνο τον χαριτατο να δεις δεν βλέπεις φίλε οπεν και κάνεις φανταστικά σενάριαSpecial 4 έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 14:42 Εγώ ξέρω ότι το όπεν "γλείφει" όλη μέρα τα π@π@ρια του κούλη και νουδούλας και ότι έχει φουλ φιλοκυβερνητική ατζέντα. Βγες εσύ και πες ότι δεν είναι έτσι.
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 18:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Ενταξει ισως για καποιους αν δεν βριζουν σαν τον Χιο να ειναι κυβερνητικοι.
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 18:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ αυτό το....δεσμευτικό...μνημόνιο δεν το καταλαβαίνω το οποίο αμφιβάλω...αν έχει υπογραφεί κιόλας...αν έχει και μεγαλύτερη ισχύ από ένα ιδιωτικό συμφωνητικό...
Τι ισχύ να έχει όταν....η μία...υπογραφη εχει παραιτηθεί οπότε ο νέος έχει ολο το περιθώριο να κάνει τον Κινέζο..
Και το ποιο βασικό ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 18:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Να δω με όλα αυτα την Ιώβια Υπομονή του ΙΒΑΝ.... Τόν έχω ικανό να κάνει καινούργιο γήπεδο πχ..Πυλαία για την ομάδα και οι άλλοι ακόμη να περιμένουν να 'κανει την Νεα Τουμπα ο Τέλης...