Αναζήτηση για περισσότερες από 3962 εγγραφές
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 17:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Αφού το έγραψε και ο άλλος. Δεν ταιριάζει στην αισθητική μερικών ο Ρωσοπόντιος
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 17:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Δεν είμαστε και δεν θέλουμε να είμαστε ενήμεροι για το τι ισχύει από Μυστακίδη και, προφανώς, κάποιους από τον ΑΣ
Παρακαλούμε θερμά ΜΗΝ διαδίδετε ή μην πιστεύετε "φήμες" καλοθελητων. Είναι το όχημα που χρησιμοποιούν ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ για τον διχασμό.
Να μιλήσουν αρμοδιως οι αρμόδιοι
Μέχρι τότε οι φήμες ...
Παρακαλούμε θερμά ΜΗΝ διαδίδετε ή μην πιστεύετε "φήμες" καλοθελητων. Είναι το όχημα που χρησιμοποιούν ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ για τον διχασμό.
Μέχρι τότε οι φήμες ...
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 17:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Αηδία έχουν καταντήσει όλοι αυτοί οι νέοι λογαριασμοί με το 4 στο τέλος. Τουλάχιστον αλλάξτε το λίγο, μην καρφώνεστε έτσι…
Όχι τίποτα άλλο ρε παιδιά, αλλά και εγώ Iznogoud4 το έχω. Θα βλέπω παλιά μου ποστ και θα με βρίζω αυτόματα…
Όχι τίποτα άλλο ρε παιδιά, αλλά και εγώ Iznogoud4 το έχω. Θα βλέπω παλιά μου ποστ και θα με βρίζω αυτόματα…

- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 17:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν υπάρχει αυτό το έχεις 190 εκ για προβλήτα. Το έργο το κάνει ο ολθ όχι ο Σαββιδης
Σωστό και εκεί είναι η διαφορά.
Να μην γράφεται τότε από τα ημέτερα μέσα "ο Ιβάν ".
Πάνε να κάνουν καλό και ρίχνουν λάδι στη φωτιά.
Ο ΟΛΘ κατα μέσο ορο τα τελευταία χρόνια είχε γυρο στα ~25 εκατομμύρια ...
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 17:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Αντιλαμβάνεσαι οτι αυτό που λες ειναι χειρότερο για τον Ιβαν, σωστα?
Αν απευθύνεσαι σε μένα , δεν είμαι υπέρ ή κατά κάποιου, ούτε επιχειρηματολογώντας με βάση τι θα κάνει η δε θα κάνει στον ολθ. Τον σαββιδη τον στηρίζω με τον οβολό μου γιατί μου έδωσε χαρά 13 χρόνια. Ακόμη και η μπούκα στο ...
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 17:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Και μην αναφέρετε τον Μυστακίδη, ξέρω ποια ήταν η GLENCORE και πως έγινε αυτός ο γίγαντας που είναι σήμερα.
Παρεπιμπτόντος πούλησε τις μετοχές του εκεί και για αυτό βρέθηκε με ρευστό 3δις. Χώρια τις όποιες άλλες επενδύσεις.
Επειδή θεωρώ πιθανό ο Μυστακίδης να είναι στο μέλλον κομμάτι της ζωής ...
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 17:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι λετε ρε παιδια αληθεια τωρα. Οπως επενδυσε στην μια να το κανει στην αλλη; Τα ιδια κερδη εχει ενα λιμανι και μια ομαδα; Φανταζομαι οι εφοπλιστες που εχουν ομαδες βγαζουν κερδος απο αυτες επειδη ειναι αφεντικα και σε ναυτιλιακες που εχουν κερδη;
Δεν εχει δρακους και νανους αλλα ο Πουτιν εκοψε το ...
Δεν εχει δρακους και νανους αλλα ο Πουτιν εκοψε το ...
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 18:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ δεν είμαι σαββιδικος. Εγώ είμαι με τον ΠΑΟΚ. Και επειδή έχω ζήσει τον ΠΑΟΚ και προ Σαββιδη σκλαβωμένο απειλούμενο με τα χρέη του και να παίζεται μπάλα στο κεφάλι μου για μια ίντερσατ και ένα Ακροπόλ είμαι πολύ αμυντικός παίκτης πλέον μ. Χρειάστηκε μια τρόικα μια κατάρρευση της μεταπολίτευσης και ...
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 18:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτο ειναι το μεγαλυτερο δωρο που εκανε ο Σαββιδης στον ΠΑΟΚ.
Τον εκανε ελευθερο και αδεσμευτο.
Αν επικρατησει ο Τελης, ισως μας γλυκανουν για 1-2 χρονια, αλλα μετα θα γινει οτι με τον Μυτιληναιο και την γρια και το σκουληκι με τον Κοντομηνα.
Τον εκανε ελευθερο και αδεσμευτο.
Αν επικρατησει ο Τελης, ισως μας γλυκανουν για 1-2 χρονια, αλλα μετα θα γινει οτι με τον Μυτιληναιο και την γρια και το σκουληκι με τον Κοντομηνα.
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 18:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν είμαστε και δεν θέλουμε να είμαστε ενήμεροι για το τι ισχύει από Μυστακίδη και, προφανώς, κάποιους από τον ΑΣ
Μέχρι τότε οι ...
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 18:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτή τη στιγμή, αυτή τη στιγμή, τώρα,
αν κάποιος θέλει να κάνει κακό στον ΠΑΟΚ, να τον δυσκολέψει στη φετινή χρονιά και όχι μόνο, να δημιουργήσει προβλήματα, να προκαλέσει αναστάτωση, το καλύτερο που μπορεί να κάνει είναι να χτυπήσει τον Σαββίδη. Αυτή τη στιγμή.
Πετυχαίνουν εκτός από τον άμεσο ...
αν κάποιος θέλει να κάνει κακό στον ΠΑΟΚ, να τον δυσκολέψει στη φετινή χρονιά και όχι μόνο, να δημιουργήσει προβλήματα, να προκαλέσει αναστάτωση, το καλύτερο που μπορεί να κάνει είναι να χτυπήσει τον Σαββίδη. Αυτή τη στιγμή.
Πετυχαίνουν εκτός από τον άμεσο ...
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 18:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο νυν ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, πήρε την ΠΑΕ για να μπορεί να έχει το λιμάνι και τις λοιπές επενδύσεις αφενός και να μην ανοίγει ρουθούνι σε αυτές αφετέρου.
Ο επόμενος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ , θα πάρει την ΠΑΕ για τους ίδιους ακριβώς λόγους, μόνο που αντί για το λιμάνι μπορεί να είναι η Χ επένδυση ή ...
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 19:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Να πω κάτι, με το ρίσκο να με πείτε Σαββιδικο..προσωπικά δεν μπορώ να γυρίσω την πλάτη σε έναν άνθρωπο που έσωσε κυριολεκτικά την ομάδα την τελευταία στιγμή και θα είχαμε κόντρες με τον Ηρακλή στην Β και την Γ. Φυσικά και δεν μεγάλωσε με την αφίσα του Κούδα, φυσικά και αποδέχτηκε την πρόσκληση ...
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 20:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Τότε λάθος το ερμηνεύεις, δηλαδή μας λες ότι το λιμάνι και τα υπόλοιπα ήταν ανοιχτά για "δημοπρασία" πριν πάρει ο Σαββίδης τον ΠΑΟΚ και αμέσως εκεί στο παγωμένο Ροστόφ,του ήρθε η ιδέα, και σκέφτεται ας πάρω τον ΠΑΟΚ για να πάρω το λιμάνι κτλ, τραγική ερμηνεία έως επικίνδυνη.
Κι επειδή το ερμηνεύεις ...
Κι επειδή το ερμηνεύεις ...
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 20:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν με ενδιαφέρει, με ενδιαφέρει το που τον πήρε και που τον έφτασε