Αναζήτηση για περισσότερες από 3864 εγγραφές
- Σάβ 19 Ιούλ 2025, 15:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Μπράβο!!! Ανακάλυψες την Αμερική!!! Αποκάλυψες πως ο ΠΑΟΚ και οι 99% των ομάδων έχουν αρνητικό ισολογισμό!
Μα αν ήταν κερδοφόρες δε θα χρειαζόμασταν τον κάθε άσχετο με το ποδόσφαιρο λεφτά. Θα τις είχαν ο Ζαγορακης, ο Ντέμης, ο Βρύζας κλπ
Αν ο καημένος ο Σαββιδης, ο Μαρινάκης , ο Βέγκα κλπ ...
- Σάβ 19 Ιούλ 2025, 15:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Μην ασχολείσαι sic , τις ίδιες αστειοτητες που διακινούν στο τουιτερ αναπαραγει. Και όταν τους δείχνεις στοιχεια κ μιλάς με νούμερα κάνουν τη πάπια και η μπάλα στην εξέδρα
- Σάβ 19 Ιούλ 2025, 16:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν έκανα ποτέ πρόταση στον ιβαν. Ψεύδεσαι
- Σάβ 19 Ιούλ 2025, 16:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Με αυτην την καραμελα οτι ο Σαββιδης ωφελειται επιχειρηματικα επειδη εχει τον ΠΑΟΚ, πρεπει καποια στιγμη να ξεκαθαρισουμε τι συμβαινει γιατι δεν γινεται να αιωρειται σαν δεδομενο ετσι απλα.
Αν καποιος πιστευει οτι συμβαινει αυτο, ας αναφερει εστω ΜΙΑ περιπτωση οπου υπαρχουν εστω ΥΠΟΝΝΟΙΕΣ (οχι ...
Αν καποιος πιστευει οτι συμβαινει αυτο, ας αναφερει εστω ΜΙΑ περιπτωση οπου υπαρχουν εστω ΥΠΟΝΝΟΙΕΣ (οχι ...
- Σάβ 19 Ιούλ 2025, 17:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Αμπαλαεα, εγω εξηγησα για ποιον λογο πιστευω. Εχει αυτο το συγκεκριμενο οφελος που ειπα οτι εχει. Που δεν ειναι λιγο αλλα προσωπικα δεν με χαλαει.
Πες κι εσυ τωρα για ποιον λογο πιστευεις αλλα πες και συγκεκριμενο παραδειγμα ετσι; Οχι οτι να ναι επειδη το ειπε το ραδιο ή δεν ξερω γω ποιος. Πες μια ...
Πες κι εσυ τωρα για ποιον λογο πιστευεις αλλα πες και συγκεκριμενο παραδειγμα ετσι; Οχι οτι να ναι επειδη το ειπε το ραδιο ή δεν ξερω γω ποιος. Πες μια ...
- Σάβ 19 Ιούλ 2025, 17:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Α και μια και λεμε αποριες, να μου λυσεις και την αλλη την απορια που εξεφρασα πιο πριν.
Αφου ενας επιχειρηματιας εχει τεραστια οφελη με το να εχει τον ΠΑΟΚ, γιατι 90 χρονια δεν βρεθηκε αλλος; Γι αυτο τι πιστευεις Αμπαλαεα;
Αφου ενας επιχειρηματιας εχει τεραστια οφελη με το να εχει τον ΠΑΟΚ, γιατι 90 χρονια δεν βρεθηκε αλλος; Γι αυτο τι πιστευεις Αμπαλαεα;
- Σάβ 19 Ιούλ 2025, 17:14
- Jump to forum
- Jump to topic
ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Σάβ 19 Ιούλ 2025, 16:58 Και αυτό δεν αφορά μόνο τον Ιβάν
αλλά κάθε πρόεδρο που παίρνει
μια ομάδα στην Ελλάδα της σούπα
λιγδας....
Τελευταια ερωτηση. Θεωρεις πως ο Σαββιδης ειναι κατι παρομοιο με τους αλλους προεδρους της λιγδας; Σου εχει δειξει να κινειται με τον ιδιο τροπο και μεθοδους;
- Σάβ 19 Ιούλ 2025, 17:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Ισως δεν ηταν αγνος. Παντως bussiness plan δεν παρουσιασεnikos ioannidis έγραψε: Σάβ 19 Ιούλ 2025, 16:22Τον πίεσε ήδη ένας αγνός αλλά δεν την δίνει. Λέει να του κάνει το γήπεδο, ούτε αυτό θέλει.aivas19 έγραψε: Σάβ 19 Ιούλ 2025, 16:08Αμα τον πιεσουν αγνοι οπαδοι με ενα καλο business plan ποτε δεν ξερεις

- Σάβ 19 Ιούλ 2025, 17:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι εντυπωσιακό πως εγγράφησαν τον Γενάρη καμία 10αρια λογαριασμοί και άρχισαν το κήρυγμα εδώ και κάνα μήνα εντατικά με τα ίδια υπονοούμενα Τους ευχαριστούμε που μας ανοίγουν τα μάτια
- Σάβ 19 Ιούλ 2025, 17:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν βάζουμε μυαλό φίλε.
Θέλεις να μας ξεβλαχεψεις αλλά δεν μπορείς, δεν ξεβλαχευουμε με τίποτα.
Είσαι ένας Κωστόπουλος.
Από όλες τις απόψεις.
Θέλεις να μας ξεβλαχεψεις αλλά δεν μπορείς, δεν ξεβλαχευουμε με τίποτα.
Είσαι ένας Κωστόπουλος.
Από όλες τις απόψεις.
- Σάβ 19 Ιούλ 2025, 17:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο ένας θα μας μείνει στα χερια απο τα νεύρα , οι άλλοι γελάνε αμήχανα μη καταλαβαινοντας καν τι γράφω. Άστα να πάνε.
Συνεχίστε τις γονυκλισίες σας, τα Κύριε ελέησον και οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση πλήρους υποταγής και υπακοής στον ευεργέτη, παιδιά.
Εγώ θα σας βάλω μυαλό;
Ας δούμε το ματσάκι τώρα ...
- Σάβ 19 Ιούλ 2025, 18:02
- Jump to forum
- Jump to topic
ρε συ αμπαλαεα θα μας τρελανεις; Καταλαβαινεις τι διαβαζεις η απλα λες οτι θελεις; Σου λεω οτι ΔΕΝ σου ζηταω αποδειξεις κι εσυ μου λες "αποδειξεις δεν υπαρχουν και μπλα μπλα...". Ειναι κουβεντα τωρα αυτη; Οτι να ναι;
Ουτε εγω πιστευω σε καμια δικαιοσυνη, ουτε πιστευω σε αγγελικο κοσμο. Αλλα αυτα ...
Ουτε εγω πιστευω σε καμια δικαιοσυνη, ουτε πιστευω σε αγγελικο κοσμο. Αλλα αυτα ...
- Σάβ 19 Ιούλ 2025, 18:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Από όσο γνωρίζω δεν πήρε ώθηση για καμιά δουλειά από τον ΠΑΟΚ.
"Ο ΠΑΟΚ είναι η ασπιδα του για να κάνει δουλειές στην Ελλάδα."
Ωραια. 160 μυρια οπως λες εχωσε, ε δεν επρεπε να παρει κατι; Και αυτο το κατι που παιρνει, ειναι το ελαχιστο και δεν ειναι ουτε κρυφο και ουτε εις βαρος κανενος.
Το ...
"Ο ΠΑΟΚ είναι η ασπιδα του για να κάνει δουλειές στην Ελλάδα."
Ωραια. 160 μυρια οπως λες εχωσε, ε δεν επρεπε να παρει κατι; Και αυτο το κατι που παιρνει, ειναι το ελαχιστο και δεν ειναι ουτε κρυφο και ουτε εις βαρος κανενος.
Το ...
- Σάβ 19 Ιούλ 2025, 18:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα μας εξηγήσει κάποιος πρακτικά πως ο ΠΑΟΚ "είναι ασπίδα";
Πρακτικά όμως. Όχι αοριστα. Ένα παράδειγμα ρε παιδί μου.
Το "ασπιδα" πρωτος το ανεφερα εγω Antarctica. Θεωρω πως ισχυει ως ενα βαθμο, με την εννοια του οτι πχ η μαφια του Κουλη πολυ πιθανον να εβγαζε κανεναν θεοπαλαβο λογο για να τον ...
- Σάβ 19 Ιούλ 2025, 18:28
- Jump to forum
- Jump to topic
απο το 1972 που παρακολουθω τον ΠΑΟΚ ακουγα το γνωστο παραμυθι....Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΑΖΙ ΓΩΝΙΑ....πως γινετε το μαγαζι γωνια μεχρι να ερθει ο ΙΒΑΝ τραβουσε μονο λαμογια και τυροπιταδες που ελεγε ο Μαναβης ειναι αποριας αξιο.....