Αναζήτηση για περισσότερες από 4895 εγγραφές

Return

από nunies4
Δευ 05 Ιαν 2026, 22:35
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Θα την πω την unpopular opinion μου.
Έτσι όπως έχει γίνει τι σύγχρονο ποδόσφαιρο συγνώμη αλλά και τα 2-3εκ είναι πινατς και δεν σου εξασφαλίζουν τίποτα ούτε σου μειώνουν το ρίσκο ότι οι παίκτες θα σου βγούν.
Προσωπική μου άποψη είναι ότι προτιμότερο είναι να επενδυεις σε συμβόλαια και να δελεάζεις ...
από navigator11
Δευ 05 Ιαν 2026, 23:06
Jump to forum
Jump to topic

@Unpsofable

Τίποτα δεν θα είχαμε, γατί θα αναγνωρίζαμε ότι η διοίκηση έκανε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα.
Το βάρος θα έπεφτε στον προπονητή και δευτερευόντως στους παίκτες.

Ότι γίνεται τώρα και στη Λίβερπουλ δηλαδή

Το ξέρω αδερφέ. Το έχουμε αποδείξει σαν λαός τόσα χρόνια ότι ξέρουμε ...
από pavlos06
Δευ 05 Ιαν 2026, 23:14
Jump to forum
Jump to topic

Η λιστα σου δεν λέει απολυτως τιποτα. Οι μισοί τουλάχιστον όταν υπέγραψαν θεωρούσαμε ότι ειναι σωστες κινήσεις. Είτε για το μέλλον/ελληνες οπως χατζ - χαρισης - κοροβεσης είτε εμπειροι Noboa - martens - χατσεριδης.
Αυτο το οτι πρεπει να δωσουμε 5-10μ για να μας βγει ο παιχτης δεν ξερω πως προκύπτει ...
από ΑποστόληςΑ
Δευ 05 Ιαν 2026, 23:19
Jump to forum
Jump to topic

Καμιά μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ ακούγεται;
από Ally Samagoal
Δευ 05 Ιαν 2026, 23:28
Jump to forum
Jump to topic

Στα κόστη των παικτών να υπολογίζεις και τους διαφορετικούς μισθούς του καθενός. Ο Τσολακ έφερε 2.5 εκατομμύρια πίσω αλλά πληρώθηκε και άλλα 3 εκατομμύρια για να μην κάνει τίποτα. Αρα πάλι τα χάνουμε τα λεφτά. Ο Ινγκανσον μισήθηκε και όχι άδικα από τους οπαδούς ενώ και στα χρόνια που έπαιζε η ...
από obanebane
Τετ 07 Ιαν 2026, 12:32
Jump to forum
Jump to topic

Αυτό το κόλλημα με το δεξί μπακ για βασικό στη θέση του Κενι,δεν το καταλαβαίνω.
Υπάρχει καλύτερη δεξιά πτέρυγα στη χώρα απο Κενι,Ζιφκο;
Τσαπρες και μαπρες και Σαλιακες και πιπες
Πείτε μου ντέρμπι φέτος που η δεξιά μας πλευρά δεν τους γαμησε τα πρέκια;
Τον πολύ Ποντενσε ο Κενι τον κατάπιε, του ...
από Sera4
Κυρ 11 Ιαν 2026, 13:39
Jump to forum
Jump to topic

Νομίζω ότι έτσι όπως είναι η ομάδα, χρειάζεται μόνο λίγες πολύ ποιοτικές προσθήκες τύπου Ζαφείρη. Από 5-6 μύρια για CB και LB. 10-15 μύρια για αριστερό εξτρεμ το καλοκαίρι. Αν αρχίσουμε πάλι τα πειράματα και τις κινήσεις ρίσκου θα χάσουμε το μομέντουμ.
Ειναι ευκαιρία να εκτοξευθεί η ομάδα. Με ...
από danirifle
Κυρ 11 Ιαν 2026, 13:42
Jump to forum
Jump to topic

λοιπόν κοιτάξτε να δείτε εκεί στην ΠΑΕ

η περίπτωση Γιαννούλη δεν πρέπει να αφεθεί στην τύχη, ούτε να χαθεί, ειδικά από ανταγωνίστρια ομάδα

είναι παιχτάρα, είναι Έλληνας, είναι εξαιρετικός χαρακτήρας, έχει παραστάσεις από πρέμιερ και μπουντεσλίγκα και ο ΠΑΟΚ μας πονάει στα αριστερά

με γιαννούλη ...
από Sera4
Κυρ 11 Ιαν 2026, 13:46
Jump to forum
Jump to topic

Ειναι το σωστό timing. Εκανες οικονομία τοσα χρόνια για αυτήν την ώρα. Με ποιο κινητρο θα κρατησουμε το Λουτσεσκου? Τώρα και το καλοκαιρι πρεπει να μπει το χερι στην τσεπη και να ανεβουμε επίπεδο.
Εγω στηρίζω τον Ιβάν σχεδόν φανατικά. Του δικαιολογησα όλα τα λάθη. Τον αγαπάω και τον πιστευω ...
από margas
Κυρ 11 Ιαν 2026, 13:50
Jump to forum
Jump to topic

Ειναι το σωστό timing. Εκανες οικονομία τοσα χρόνια για αυτήν την ώρα. Με ποιο κινητρο θα κρατησουμε το Λουτσεσκου? Τώρα και το καλοκαιρι πρεπει να μπει το χερι στην τσεπη και να ανεβουμε επίπεδο.
Εγω στηρίζω τον Ιβάν σχεδόν φανατικά. Του δικαιολογησα όλα τα λάθη. Τον αγαπάω και τον πιστευω ...
από navigator11
Κυρ 11 Ιαν 2026, 14:50
Jump to forum
Jump to topic

Αποκωδικοποιώντας όσα δήλωσε σε συνέντευξή του, που διάβασα πριν λίγο σε άρθρο στην κεντρική, ο Γιαννούλης, μου φαίνεται ότι κωλοψήνεται να γυρίσει στον ΠΑΟΚ. Πιστεύω πως έχει ήδη γίνει επαφή ανάμεσα στον Δημήτρη και τον ΠΑΟΚ και έχει επιβεβαιωθεί η θέληση για κοινή πορεία. Το οικονομικό ανάμεσα ...
από pavlos06
Κυρ 11 Ιαν 2026, 19:02
Jump to forum
Jump to topic

Στην νοριτς και στη μπουντεσλιγκα χαιρονται ποδοσφαιρο σε όμορφα ΓΕΜΑΤΑ γήπεδα, δεν τους γιουχάρουν μετά από δύο ισοπαλιες επειδη μαλώνουν οι οπαδοι για δύο επενδυτές. Δεν γινονται ντου στα προπονητικά. Δεν μπαίνουν πρόεδροι αντιπαλοι ομάδων στα αποδυτηρια τους.

Γενικα σκέψου ένα ιδανικο εργασιακό ...
από Kabamaru11
Κυρ 11 Ιαν 2026, 22:32
Jump to forum
Jump to topic

Πιστευω πως ο Γιαννουλης ευκολα η δυσκολα το καλοκαιρι θα ειναι μαζι μας.

Στα υπολοιπα,θεωρω οτι θα ρθει ο Σλοβενος Σκουλος στην ομαδα μας,ισως κ αυτη την βδομαδα,για δεξι μπακ αναμενουμε να δουμε ποιος ειναι ο στοχος.Κατ εμε θα ηταν καλο να πουληθει ο Καμαρα αυτη την περιοδο κ να επενδυσουμε στον ...
από Tolaros
Κυρ 11 Ιαν 2026, 23:29
Jump to forum
Jump to topic

Να πω κάτι για το Γιαννούλη που με πειράζει:
Θα μπορούσε το 2024 να έρθει ελεύθερος. Ήταν τόσο μικρός ο ΠΑΟΚ που προτίμησε να μη γυρίσει σε καλή ηλικία ή μήπως η Νόριτς ήταν μεγαλύτερο μέγεθος ότανέφυγε; Δε νιώθω ότι τέτοιες επιλογές τιμούν τον ΠΑΟΚ. Τον μικραίνουν. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να ...
από Panostas1995
Δευ 12 Ιαν 2026, 09:00
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ προσωπικά αν μου έλεγε ο Σαββίδης πουλάς δέσποτα, Καμαρά και Τσαλοφ (έστω τζάμπα αν και ο παίκτης έχει αξία στην αγορά) και φέρνουμε στόπερ ηγέτη, Τσαπρα(ή άλλο Μπακ) , Γιαννούλη και λιβαϊ Γκαρσία εγώ το αγόραζα χθές

Ναι ναι ξέρω πολλές αλλαγές για λουτσεσκου αλλά είναι σίγουρα αναβάθμιση