Αναζήτηση για περισσότερες από 4895 εγγραφές
- Κυρ 04 Ιαν 2026, 23:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Ο Κένι είναι ξυλοκόπος, ο Ζαφείρης δεν χρειάζεται και σύμφωνα με κάποιους άλλους συνδαιτημόνες πριν κάνα χρόνο ο Μιχαηλίδης ήταν για Ατρόμητο, Παναιτωλικό και Λαμία και το παλικάρι τους διέψευσε. Μακάρι να μην τον επηρέασε στον ψυχικό του βασικά κόσμο ο τραυματισμός του, γιατί είναι παίκτης και ...
- Κυρ 04 Ιαν 2026, 23:55
- Jump to forum
- Jump to topic
...
Δεν έχω δει τη συνέντευξη για να ακούσω τι ακριβώς είπε, αλλά θα ήμουν πολύ επιφυλακτικός με τα λεγόμενά του - πάντως ακούγονται σίγουρα ως ευλογώ τα γένια μου. Κατά τ' άλλα, κυκλοφορεί μια άλλη ιστορία που λέει ότι όταν πήγε να δει Κάμπος στην Τουρκία, τότε ανακάλυψε τον Μπίσε. Ώστε ήξερε ...
- Δευ 05 Ιαν 2026, 01:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Τον Σκωτσέζο μην το βγάζετε από την εξίσωση...κανονικός παίκτης είναι ... κάτι παραπάνω θα δείξει. Πιστεύω ότι η εικόνα του θα είναι βελτιωμένη στην συνέχεια.
- Δευ 05 Ιαν 2026, 04:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Μάλιστα τι μας είπε ο Γιώργος εδώ?
Ότι ο Εσιτι έπαιζε στην Ζουλτε Βαρεγκεμ και ήταν η αλλαγή του Μεϊτε.
Ότι να ναι.
Έβλεπε από τη Ζουλτε Βαρεγκεμ ο ΠΑΟΚ τον Μεϊτε που ήταν μια ομάδα μόνος του αλλά για δες που η Μονακό τον πήρε 8 μύρια...
Αλλά για δες επίσης ότι και η Ζουλτε Βαρεγκεμ τον είχε πάρει ...
- Δευ 05 Ιαν 2026, 09:05
- Jump to forum
- Jump to topic
...
Δεν έχω δει τη συνέντευξη για να ακούσω τι ακριβώς είπε, αλλά θα ήμουν πολύ επιφυλακτικός με τα λεγόμενά του - πάντως ακούγονται σίγουρα ως ευλογώ τα γένια μου. Κατά τ' άλλα, κυκλοφορεί μια άλλη ιστορία που λέει ότι όταν πήγε να δει Κάμπος στην Τουρκία, τότε ανακάλυψε τον Μπίσε. Ώστε ήξερε ...
- Δευ 05 Ιαν 2026, 09:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Ένα από τα πράγματα που θέλω να πω είναι ότι αν λάβουμε ως δεδομένα τα λόγια του, τότε το σκάουτιγκ της ομάδας δεν συμβαδίζει με την πολιτική της ομάδας στις μεταγραφές. Τσάμπα σκανάρεις τον όποιον Μπάμπα στα 18 του ή τον Σβαμπ στα 21 του, όταν τους φέρνεις σχεδόν 10 χρόνια μετά.
Το σκανάρισμα ...
- Δευ 05 Ιαν 2026, 11:01
- Jump to forum
- Jump to topic
...
Δεν έχω δει τη συνέντευξη για να ακούσω τι ακριβώς είπε, ........
Εύλογες οι απορίες σου.
Το θέμα είναι πως δεν ακούγονται από το στόμα δημοσιογράφων, παραγωγών, απλών οπαδών κτλ.
Ακούγονται από άνθρωπο που προσφέρει υπηρεσίες στην ομάδα.
Οπότε έχουν διαφορετική βαρύτητα ...
- Δευ 05 Ιαν 2026, 11:52
- Jump to forum
- Jump to topic
η απάντηση είναι "όχι σίγουρα"makispaspartou έγραψε: Δευ 05 Ιαν 2026, 10:05 Matheus Pereira
Dimitris Giannoulis
Vanja Drkusic
Triantafyllos Tsapras
Παίρνεις ή δεν παίρνεις πρωτάθλημα μετά? Ας έχεις και Jeremejeff φορ...
όποιον και να πάρεις δεν είναι σίγουρο
δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα
- Δευ 05 Ιαν 2026, 12:51
- Jump to forum
- Jump to topic
η απάντηση ειναι οτι σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ αλλη χωρα , εκτος του ραγιαδισταν ο ΠΑΟΚ θα επαιρνε πρωταθλημα και χωρίς μεταγραφεςmakispaspartou έγραψε: Δευ 05 Ιαν 2026, 10:05 Matheus Pereira
Dimitris Giannoulis
Vanja Drkusic
Triantafyllos Tsapras
Παίρνεις ή δεν παίρνεις πρωτάθλημα μετά? Ας έχεις και Jeremejeff φορ...
Με δευτερο τον Λεβαδειακο
- Δευ 05 Ιαν 2026, 15:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Το ζουμί είναι ότι όταν θες ένα έτοιμο παίκτη όπως τώρα στα στόπερ, χρειάζεται ΕΠΕΝΔΥΣΗ.
Θες πρωτάθλημα; Πας σκας 5 και παίρνεις τον Ντρκουσιτς.
Ήθελες φορ; Ας τα έσπαγες να έπαιρνες τον Βαργκας ή κάποιον αντίστοιχο.
Όχι ότι αυτό σε εξασφαλίζει αλλά μειώνει τις πιθανότητες αποτυχίας.
Αν ...
- Δευ 05 Ιαν 2026, 16:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Το ζουμί είναι ότι όταν θες ένα έτοιμο παίκτη όπως τώρα στα στόπερ, χρειάζεται ΕΠΕΝΔΥΣΗ.
Θες πρωτάθλημα; Πας σκας 5 και παίρνεις τον Ντρκουσιτς.
Ήθελες φορ; Ας τα έσπαγες να έπαιρνες τον Βαργκας ή κάποιον αντίστοιχο.
Όχι ότι αυτό σε εξασφαλίζει αλλά μειώνει τις πιθανότητες αποτυχίας.
Αν ...
- Δευ 05 Ιαν 2026, 17:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλή η κουβέντα, αλλά κανένα τμήμα σκάουτινγκ ή όπως αλλιώς θέλετε πείτε το, σε καμία ομάδα , δεν μπορεί να σκέφτεται έτσι. Κι ευτυχώς δε σκέφτονται έτσι στον ΠΑΟΚ από τη στιγμή που θα βρεις όλων των ειδών τα ψάρια. Σαρδέλες ως σφυρίδες.. η σούπα πότε πετυχαίνει πότε όχι.
Για να αναλύσεις επί του ...
Για να αναλύσεις επί του ...
- Δευ 05 Ιαν 2026, 17:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Και για να το τελειώσω εδώ, το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι "το ό,τι πληρώσεις παίρνεις" ισχύει σε μεγάλο ποσοστό μόνο για τα υλικά αγαθά (και πάλι όχι στο 100%) αλλά σε καμία περίπτωση στις μετεγγραφές αθλητών, είναι η καλοκαιρινή μετεγγραφική περίοδος της Liverpool. Είμαι σίγουρος ότι στο ...
- Δευ 05 Ιαν 2026, 19:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Navi καλή χρονιά με υγεία αδερφέ μου! Δεν σ είπα
- Δευ 05 Ιαν 2026, 22:14
- Jump to forum
- Jump to topic
εμμονικο σχολιο. Θα εισαι χαρουμενος με ο,τι γινεται και θα κουνας το κεφαλι. Η κριτικη ειναι σημαδι εμμονης. Το να ζητας επενδυσεις σε κανει εμμονικο/βαλτο/Μυστακιδικο κλπ κλπ.
Εμμονικό σχόλιο είναι το δικό σου, το σύνδρομο του κυνηγημένου βάλτο στην άκρη.
Προφανώς και ένας παίκτης που ...