Αναζήτηση για περισσότερες από 4208 εγγραφές

Return

από lkosmid
Τρί 02 Σεπ 2025, 17:52
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Χωρίς να ξέρω τι παίζει, προσωπικά από Μπρεθγουειτ και Μοπέ, προτιμώ Μοπέ.

Ο άλλος και μ@λ@κ@ς μου φαίνεται, και χορτασμένος, και άμπαλος.

Ναι αλλα είπαμε οτι τον Braithwaite δεν τον θέλουμε μόνο για φορ. Τον θέλουμε και για συμπαίκτη-επενδυτή στο καινούριο γήπεδο, και για τις γνώσεις του στο ...
από giapas
Τρί 02 Σεπ 2025, 19:23
Jump to forum
Jump to topic

Δείξτε λίγο επιείκεια.

Ήθελαν αλλά δεν πρόλαβαν.

11 Μαίου τελείωσε το περσινό πρωτάθλημα, ούτε 4 μήνες δεν έχουν περάσει από τότε. Μόλις 115 μέρες για να φέρουν δύο επιθετικούς.

Σύμφωνα με το FIFA’s Professional Football Report, υπάρχουν περίπου 130.000 επαγγελματίες άντρες ποδοσφαιρστές που ...
από blackzone44
Τρί 02 Σεπ 2025, 20:02
Jump to forum
Jump to topic

Ρε μάγκες για να μην βγαίνει διαρροή τόσες ώρες ότι τελείωσαν η μεταγραφές κάτι θα δουλεύετε υπομονή, με τα νεύρα σας παίζουν? αν δεν υπήρχε τίποτα θα είχε βγει εδώ και ώρα ότι τέλος.
από Psagmenos4
Τρί 02 Σεπ 2025, 20:56
Jump to forum
Jump to topic

Κανένας δεν υπάρχει,οτι έγινε έγινε πάμε να τους γαμησουμε όλους πάλι με το 4ο μπάτζετ,το έχουμε κάνει και θα το ξανακάνουμε,γιατί μπορούμε.

Το 4ο μπατζετ πως ορίζεται? Από τα συμβόλαια? Γιατί η Αεκ μπορεί να έχει κάποια μεγάλα συμβόλαια αλλά έχει και πολλά μικρά. Ο ΠΑΟΚ έχει πολλούς στο 1.5 ...
από Dimitris_L4
Τρί 02 Σεπ 2025, 20:57
Jump to forum
Jump to topic

Λοιπον ηρθε η ωρα..εγω ειχα μαθει για Μιτροβιτς..του διναμε πολυ καλα λεφτα ( μακραν του δευτερου το μεγαλυτερο συμβολαιο θα ειχε οβερ 3 μυρια ).. οπως σας ειχα πει ο Γιωργης ηθελε ενα τεραστιο μπαμ..υπηρξε επαφη...Καναμε προταση κ εμεις κ ο βαζελος αλλα αυτος δεν ψηνοταν για Ελλαδα...τα λεφτα δεν ...
από theo-drama
Τρί 02 Σεπ 2025, 21:02
Jump to forum
Jump to topic

obanebane έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 20:53 Κανένας δεν υπάρχει,οτι έγινε έγινε πάμε να τους γαμησουμε όλους πάλι με το 4ο μπάτζετ,το έχουμε κάνει και θα το ξανακάνουμε,γιατί μπορούμε.
Ποιο 4ο μπάτζετ...

2ο είμαστε
από epitropos
Τρί 02 Σεπ 2025, 21:04
Jump to forum
Jump to topic

Φαντάζομαι όλοι που περιμένατε να κραξετε (γτ εθελοτυφλουμε αν τα θεωρήσουμε ΟΛΑ καλοπροαίρετη κριτική και δεν θα κάνω τέτοια χάρη σε κανέναν) είστε οι ίδιοι που κοροϊδεύατε τον Τσαλοφ (παίκτη του ΠΑΟΚ) προχθές στο γήπεδο στο ζέσταμα για ευρωπαϊκό τελικό.. και αυτό είναι η καλύτερη περίπτωση που ...
από Psaras
Τρί 02 Σεπ 2025, 21:06
Jump to forum
Jump to topic

ομάδα και λαός που μετράνε 1,2,4 τι περιμένεις;
από makispaspartou
Jump to forum
Jump to topic

Κι επειδή πολλά έχουμε σουρει στον Γιωργακη εγώ έμαθα ότι ήθελε μετά τον Ζαφειρη να φέρει Μαυροπανο και Μιτροβιτς για τα 100. Δυστυχώς δεν έκατσε.. Και αν δεν ήταν αυτός ούτε Ζαφειρης θα ερχόταν ούτε Ντελιας θα έμενε.. Το μόνο κακό που έχει είναι ότι δεν γουστάρει τον Λουτσεσκου..
από WeWillRockYou
Jump to forum
Jump to topic

Για Μίτροβιτς θα μου έκανε λιγότερη εντύπωση από Μπρειθγούειτ.
Παρτιζάνος, συμπαίκτης του Αντρίγια στην ΕΘνική Σερβίας. Ακόμα και το να μην το νοιάζει το οικονομικό δεν θα μου φαινόταν τόσο περιέργο, εφόσον έχει βγάλει καμιά 50 εκατομμύρια μόνο την τελευταία διετία.
Στην Αλ Χιλάλ λένε πως δεν ...
από makispaspartou
Τρί 02 Σεπ 2025, 21:10
Jump to forum
Jump to topic

Το βασικό στοιχείο του Μοπε είναι ότι είναι παικταράς. Θες συνδυαστικό , θες αλεπού στο κουτί, θες ανακατωσούρας, όλα τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε.
από Dimitris_L4
Τρί 02 Σεπ 2025, 21:18
Jump to forum
Jump to topic

Μια χαρα ΔΕΝ ειμαστε στο θεμα του φορ μη λεμε μαλακιες..οσο δε βρισκει ο σερβος στην ευρωπη ομαδα και οσο εμεις επισης δε βρισκουμε εγω δεν αποκλειω τπτ...τωρα αν αυτος θελει να συνεχισει στο καταρ ή στην αραβια δν μπορω να το ξερω...Τουρκια κ οι 3 μεγαλες εχουν κλεισει φορ..ειναι κομπλε..
από Dimitris_L4
Τρί 02 Σεπ 2025, 21:26
Jump to forum
Jump to topic

Aye4 έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 21:24 Η ΠΑΕ επανήλθε στις εργοστασιακές ρυθμίσεις της. Τώρα που ο Τέλης θα ασχοληθεί με το μπάσκετ, ποιός στη χάρη τους. Κι αλίμονο σε εμάς που περιμένουμε διακρίσεις από μια ομάδα χαμηλής δυναμικότητας.
Γαμησε τα φιλε..αστο μη χαλιεσαι απο την ομαδα χαμηλης δυναμικοτητας..