Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Όπως σωστά είπε ο Δημήτρης το απόγευμα αυτό το τοπικ, ειδικα τελευταίες μέρες των μεταγραφών, είναι και καβλαντα. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω εσείς που χαλιεστε γιατί διαβάζετε; Έχει αλλά 150 τοπικ. Δεν σας υποχρεώνει κάνεις να μπείτε σε αυτό με το ζόρι
Και επειδή συνεχώς μιλάμε εννοείται για τις μεταγραφες της πρώτης ομάδας του ΠΑΟΚ και λογικό. Κάπου εδώ θα πρέπει να πούμε και ένα μπράβο πάλι στην ΠΑΕ ,για τον φετινό σχεδιασμό του ΠΑΟΚ Β ,με παίκτες ρίσκα για την πρώτη ομάδα να έρχονται να τσεκάρονται με κάποιους να είναι καλές περιπτώσεις και ...
Παιδιά ξεχνάτε κάτι. Ο παίκτης μπορεί να περάσει εξετάσεις σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου βρίσκεται. Να υπογράψει το ίδιο. Δε χρειάζεται να έρθει Ελλάδα για να γίνουν όλα αυτά. Επίσης μπορείς να πάρεις την υπογραφή του και τα αποτελέσματα των εξετάσεων του και ηλεκτρονικά. Και να κατατεθεί το ...
ειμαστε 72 ατομα και 287 επισκεπτες και 1 επισκεπτης με μπολτ (??) !!!!!
Για πολα χρονια έμπαινα κι μόνο διάβασα, πριν χρόνια αποφάσισα να κάνω έγγραφη και το πρωτο όνομα που μου ήρθε, ήταν Επισκέπτης, αφου οπότε έμπαινα τότε ήμουν από τους λίγους "επισκέπτες". Μην κοιτάς τώρα που έχουμε ...
ρε κοντέ αφου η καψουρα σου( premier league) εκλεισε
σου δειξαμε οτι σε πιστευουμε και σε θελουμε τι καθεσαι και περιμενεις? εκει που εισαι δεν θα παιξεις ελα εδω να τα κανουμε πουτανα ολα αντε πασάκα μου,παρε τον μανατζερ και πρωι πρωι στο αεροδρομιο
icue έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 23:28
Τόσο καλός είναι αυτος δηλαδή;
Μην το συζητάς, παίκτης βασικός σε μεσαίες ομάδες πρέμιερ λιγκ και τοπ επιθετικός για τσάμπιονσιπ. 2-3 κλάσεις πάνω από ότι ακούστηκε φέτος - πλην Μήτροβιτς.